Karrysalat med æg

Del opskrift

Ingredienser

Karrysalat
1-2 syrlige æbler
3 hårdkogte æg
2 store syltede drueagurker
2½ dl mayonnaise
3 dl økologisk cremefraiche 38%
2½ spsk karry
1 spsk dijonsennep
1 bdt fintsnittet purløg
1 finthakket rødløg
2 spsk kapers
2 spsk citronsaft
Havsalt og friskkværnet sort peber
Servering
Gammeldags marinerede ”hvide” sildefileter, skåret i mundrette stykker
Rugbrød
Blødkogt æg
Skalotteløg
Dild

Fremgangsmåde

Karrysalat

Kog de 3 æg (+ et ekstra til serveringen) i 8-9 minutter. Skær æbler, æg og drueagurker i små tern. Rør dem sammen med mayonnaise (find opskriften på hjemmerørt mayo her), cremefraiche, karry, sennep, purløg, rødløg og kapers. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Servering

Læg dine sildefileter på rugbrødet og læg herefter en god klat (kan man overhovedet få nok?) æggesalat oven på. Halver det sidste æg og anret ovenpå æggesalaten sammen med tynde skiver af løg samt dild.

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Smørrebrød
  • Hovedretter
  • Grønne opskrifter
  • Fisk og skaldyr
  • Salat
  • Tilbehør
  • Sylt
  • Sødt
  • Jul
  • Snaps