NYHED: AAMANNS KANTINE OG FROKOSTORDNING ER NOMINERET TIL KANTINEPRISEN 2024 🎉

Med en frokostordning hos Aamanns får du hver dag velsmagende måltider lavet fra bunden med friske, sæsonbestemte råvarer, heraf 60-90% certificeret økologisk.

Hvorfor Aamanns 
For os hænger velsmag, råvarekvalitet og sæsonfokus uløseligt sammen. Derfor samarbejder vi med mindre danske producenter og ildsjæle, hvor det altoverskyggende fokus er på kvaliteten.

Vi anvender en masse skønne grøntsager i vores salater, saucer, spreads, og toppings – og så spiller de førsteviolin i vores vegetarretter. Når retterne kræver kød, så er det vigtigt for os, at det kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland. Derfor er vores leverandører udvalgt med baggrund i klare standpunkter på områder som bæredygtighed og dyrevelfærd.

Foruden selve maden arbejder vi målrettet med brug af bæredygtige emballage- og transportløsninger. 

Det får du med Aamanns økologiske frokostordning:

  • En varm hovedret og/eller en varm vegetarret
  • En fyldig salat med f.eks. bønner, bælgfrugter, kerner eller nødder
  • Salat af sæsones grønt med hjemmerørt dressing
  • Tre slags pålæg hvoraf minimum ét er vegetarisk
  • Økologisk surdejsrugbrød samt hvedesurdejsbrød fra eget bageri
  • Ugentlig dag med sødt

Herudover har vi smørrebrødsdag ca. en gang om måneden og smagsfulde egnsretter fra vores udenlandske kokke fra f.eks. Spanien, Transsylvanien og Nepal.

Som medlem af Aamanns frokostordning får du desuden 15% rabat på vores restauranter Aamanns 1921, Aamanns Replik og Aamanns Genbo samt i begge vores Deli & Takeaways på Østerbro og i Carlsberg Byen.

Previous slide
Next slide

Skræddersy din frokost
Er du interesseret i en vegetarisk frokostordning?
Hos Aamanns har I mulighed for at tilpasse frokosten, så den bliver endnu mere grøn, hvis flere i virksomheden øsnker vegetarisk. Kunne I tænke jer 1, 2 eller 3 faste vegetardage, så er det også noget, vi kan koordinere, ligesom vi også har mulighed for at tilbyde et laktosefrit og glutenfrit alternativ.

Interesseret?
Hvis vi har vækket din appetit, og du gerne vil prøve Aamanns økologiske frokostordning, så kan vi anbefale en 2-ugers prøveperiode – de fleste vælger dog at blive hængende. Udfyld formularen herunder eller kontakt os på telefon +45 2080 5200 

Vi glæder os til at byde dig på frokost.

LAD OS TALE SAMMEN

 

Du kan altid fange os på +45 2080 5200 eller [email protected] og høre nærmere, eller du kan udfylde formular herunder – så kontakter vi dig!

ET HYGGELIGT SAMLINGSPUNKT

Vores kantine på Refshaleøen er blevet til et hyggeligt samlingspunkt for Refshaleøens kreative iværksættere, kunstnere og erhvervsfolk.

De fleste vælger at lave en fast frokostaftale med os, men du har også mulighed for blot at komme og spise med en gang i mellem. 

Kontakt os på +45 2080 5200 eller på [email protected] for at høre nærmere.

Kantinen på Reffen