Aamanns Frokostordning

NÅR FROKOSTEN SKAL VÆRE NOGET SÆRLIGT I DIN VIRKSOMHED

NYE IDEER OG SMAGSAMMENSÆTNINGER

Hos Aamanns Frokostordning stiler vi efter at forny det daglige frokostmåltid på arbejdspladsen. Vi ønsker ikke kun at servere en velsmagende frokost af høj kvalitet. Målet er også at gøre vores frokostkunder kræsne på den helt rigtige måde. Det gør vi ved at sætte den gode smag og høje kvalitet først, og ved at forfine og forny det velkendte.
Vores udgangspunkt er det traditionelle danske køkken tilsat en moderne og smagsmæssig overhaling. Vi har smørrebrødsdage, vegetardage og en ugentlig dag med sødt. Vi har altid dagens varme ret til både kødspisere og vegetarer, to salater og et udvalg af både kød- og vegetarisk pålæg til det hjemmebagte brød.

LYST TIL MERE GRØNT?
Hos os har I mulighed for at tilpasse frokosten, så den bliver mere grøn. Vil flere i virksomheden gerne have vegetarisk hovedret? Vi tilbyder uden ekstraberegning en varm vegetarisk ret samt et laktosefrit og glutenfrit alternativ. Ønsker I at have 1, 2 eller 3 faste vegetardage, er det også noget, vi kan klare.

DET ØKOLOGISKE SPISEMÆRKE
Som én af de ganske få frokostleverandører på markedet har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv. Det er din garanti for, at 60-90% af vores råvarer er økologiske. Men det stopper ikke der. For os hænger velsmag, råvarekvalitet og sæson uløseligt sammen. Vi benytter så vidt muligt danske produkter, og det er vigtigt for os, at kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland. Derfor er vores leve-randører udvalgt med baggrund i klare standpunkter på områder som bæredygtighed og dyrevelfærd.

 

SÅDAN SAMMENSÆTTER VI VORES FROKOSTMENU:

AAMANNS FROKOST
Varm ret og/eller vegetarret med tilbehør
Salat af årstidens grønt
med hjemmerørt dressing
Fyldig salat
Tre slags pålæg heraf én vegetarisk
Hjemmebagt rugbrød og madbrød
Ugentlig dag med sødt

Aamanns frokostbuffet kopi

"Super mad. Den bedste frokostordning jeg har haft.

Varieret og altid velsmagende!"

"Lækker tilberedning, gode råvarer, høj kvalitet, meget god service."

"I er 100% de bedste, vi har haft - og jeg ville absolut anbefale jer."

"Den ubetinget bedste leverandør vi har haft i 17 år"

"Jeg er så glad for ,at vi har fået jer som frokostordning.

Det er simpelthen blevet så lækkert at gå til frokost igen"

"Vi er ovenud tilfredse kunder. Aamanns Køkken er uden tvivl den mest ambitiøse frokostordning, vi nogensinde har prøvet. Hver dag er som et restaurantbesøg."

Frokostordning
Salat med blomster
Frokostordning
Bryllup_AdamSund_6

Smag om vi er noget for jer

Vi elsker at lave mad og gør os meget umage for, at du og dine kollegaer ser frem til frokosten - hver dag! Vi anbefaler to ugers prøveperiode, men de fleste vælger at blive en hel del længere.
Vi glæder os til at høre fra jer.

Få 2 ugers uforpligtende prøveperiode. Kontakt os på
+45 20805200 eller på [email protected] og hør nærmere.

Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vores kundeservice jer.

Kantinen på Refshaleøen

Vores kantine på Refshaleøen er blevet til et hyggeligt samlingspunkt for Refshaleøens kreative iværksættere, kunstnere og erhvervsfolk.

De fleste vælger at lave en fast frokostaftale med os, men du har også mulighed for at komme og spise med en gang i mellem. Kontakt os på +45 20805200 eller på [email protected] for at høre nærmere.

Du kan også skrive til os via formularen herunder.

FAQ TIL VORES KANTINEFrokostordning