Aamanns Frokostordning

"Der var rigtig god stemning i går omkring lasagnen, og der er fuldstændig ekstase stemning i dag over tataren. Sætningen ”Aamanns er alt for gode ved os”, er blevet sagt flere gange om bordet ved os. Sig gerne tak til køkken temaet de har sendt alle på weekend i vanvittigt godt humør og med stort smil"

Vi er ikke blege for at sige, at vores frokostordning er blandt byens bedste. Vores mad er lavet fra bunden og af rene råvarer og vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at vi bruger mellem 60-90% økologiske råvarer i vores køkken. Vi ved PRÆCIS, hvad der er i vores mad, og du får frokost helt uden unødvendige tilsætningsstoffer. Alt vores kød kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv, og høns, der har gået frit.

Vi tager udgangspunkt i det danske køkken, har smørrebrødsdage, vegetardage og en ugentlig kagedag. Vi har altid dagens lune ret til både kødspisere og vegetarer, minimum to salater og et udvalg af både kød- og vegetariske pålæg til det hjemmebagte økologiske brød. Herudover er der mulighed for række tilvalg. Som et ekstra gode tilbyder vi til både virksomheden og medarbejderene rabat i vores øvrige restauranter, take away smørrebrød mm.

Se denne uge og næste uges menu herunder. Det kunne I også få til frokost.

Kontakt os venligst for priser og hør om muligheden for en prøveordning på +45 20805200 eller på [email protected]

FAQ TIL AAMANNS FROKOSTORDNING

"Super mad. Den bedste frokostordning jeg har haft.

Varieret og altid velsmagende!"

"Lækker tilberedning, gode råvarer, høj kvalitet, meget god service."

"I er 100% de bedste, vi har haft - og jeg ville absolut anbefale jer."

"Den ubetinget bedste leverandør vi har haft i 17 år"

"Jeg er så glad for ,at vi har fået jer som frokostordning.

Det er simpelthen blevet så lækkert at gå til frokost igen"

"Vi er ovenud tilfredse kunder. Aamanns Køkken er uden tvivl den mest ambitiøse frokostordning, vi nogensinde har prøvet. Hver dag er som et restaurantbesøg."

Aamanns frokostbuffet kopi
Frokostordning
Salat med blomster
Frokostordning
Bryllup_AdamSund_6

Smag om vi er noget for jer

Vi tilbyder to ugers uforpligtende prøveperiode. Kontakt os på +45 20805200 eller på [email protected] og hør nærmere.

Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer.

Kantinen på Refshaleøen

Vores kantine på Refshaleøen er blevet til et hyggeligt samlingspunkt for Refshaleøens kreative iværksættere, kunstnere og erhvervsfolk.

De fleste vælger at lave en fast frokostaftale med os, men du har også mulighed for at komme og spise med en gang i mellem. Kontakt os på +45 20805200 eller på [email protected] for at høre nærmere.

Du kan også skrive til os via formularen herunder.

FAQ TIL VORES KANTINEFrokostordning