AAMANNS FROKOSTORDNING

Kvalitetsbrændstof til kollegerne

Arbejder du i en virksomhed, hvor I går op i at få en ordentlig frokost hver dag? Vi ved, hvad en god frokostpause kan give igen, og derfor leverer vi dagligt frokost ud fra samme grundprincipper som i vort smørrebrød.

Vi sørger for konstant at variere retterne, og leverer altid en varm ret sammen med to gode salater og selvfølgelig Aamanns eget brød og forskellige typer hjemmelavet pålæg. Samt sødt en gang ugentligt.

Prisen per dag er DKK 65,00 per person ekskl. moms og transport.

FAQ TIL AAMANNS FROKOSTORDNING

Frokostordning

Jeg vil bare gerne gi’ jer KÆMPE ros for menuen i dag !!!

Det er altid godt – men sammensætningen i dag, var efter min smag HELT I TOP!!!

Alle salaterne var rigtig gode – dejligt med pastasalat – en rigtig lækker, spændende dagens salat med blomkål mv. og humus med bagte rødbeder som pålæg, så bliver det ikke bedre – den var bare SUPER SUPER god.

Torsken var virkelig veltilberedt a la creme og de stegte kartofler HØJ KLASSE !!!

Dagens lyse brød – som var mere a la et sigtebrød – dejligt ”svampet” i stedet for flutes vakte STOR begejstring – det må I meget gerne servere igen J

ALT I ALT BARE TIP TOP – sundt og lækkert

Susanne, THYREGOD § ADVOKATER

frokostordning
banner
frokostordning

Kantinen på Refshaleøen

Vores kantine på Refshaleøen er blevet til et dejligt samlingspunkt for Refshaleøens kreative iværksættere, kunstnere og erhvervsfolk.

Det er muligt at lave en fast frokostaftale med os, men du har også mulighed for at komme bare en gang i mellem.

FAQ TIL VORES KANTINE

"Vi er ovenud tilfredse kunder. Aamanns Køkken er uden tvivl den mest ambitiøse frokostordning vi nogensinde har prøvet. Hver dag er som et restaurantbesøg...."

Jarl Vindæs, Partner, Cotter