Men en frokostordning hos Aamanns får du dagligt velsmagende måltider skabt fra bunden med friske, årstidsbestemte ingredienser – heraf 60-90% certificeret økologiske. 

Startede med stamkunder 
Aamanns frokostordning udsprang af et ønske fra flere stamkunder om at få et dagligt måltid mad fra os. Det tog vi til os, og i dag leverer vi mad til en masse sultne ansatte rundt om i København.  At have ansvaret for folks daglige frokost er noget, vi tager meget alvorligt. Derfor går vi meget op i at anvende bæredygtige, overvejende økologiske råvarer og at tænke sundhed ind i vores menuplanlægning ved f.eks at tilføje mere grønt til vores retter. 

Det får du med Aamanns økologiske Frokostordning:

  • En varm hovedret og/eller en varm vegetarret
  • En fyldig salat med f.eks. bønner, bælgfrugter, kerner eller nødder
  • En grøn salat med forskellige typer salater og dressing
  • Tre slags pålæg eller cold cuts heraf altid én vegetarisk
  • Økologisk surdejsrugbrød samt hvedesurdejsbrød fra eget bageri
  • Ugentlig dag med sødt

Desuden smørrebrød ca. en gang i måneden og egnsretter fra vores udenlandske kokke fra f.eks. Spanien, Transsylvanien, Nepal mv.

Som medlem af Aamanns frokostordning får du desuden 15% rabat på vores restauranter og take away.

Hvorfor Aamanns
For os hænger velsmag, råvarekvalitet og sæsonfokus uløseligt sammen. Så vidt det er muligt handler vi med mindre danske producenter, landmænd og ildsjæle, hvor kvaliteten er i højsædet. Det er vigtigt for os, at kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland. Derfor er vores leverandører udvalgt med baggrund i klare standpunkter på områder som bæredygtighed og dyrevelfærd. Desuden arbejder vi målrettet på at bruge bæredygtige emballage- og transportløsninger.

Skræddersy din frokost
Er du interesseret i en vegetarisk frokostordning? Hos Aamanns har I mulighed for at tilpasse frokosten, så den bliver endnu mere grøn, hvis flere i virksomheden gerne vil have vegetarisk. Har du ønsker om 1, 2 eller 3 faste vegetardage er det også noget, vi kan koordinere, ligesom vi også har mulighed for at tilbyde et laktosefrit og glutenfrit alternativ.

Interesseret?
Hvis vi har skærpet din appetit, og du gerne prøve Aamanns Frokostordning, så anbefaler vi en to-ugers prøveperiode – men de fleste vælger at blive en hel del længere. Udfyld formularen herunder eller kontakt os telefon +45 20805200 

Vi glæder os til at byde dig på frokost.

Tidligere
Næste

LAD OS TALE SAMMEN

 

Vi anbefaler to ugers prøveperiode, men de fleste vælger at blive en hel del længere.
Vi glæder os til at høre fra jer. Få 2 ugers uforpligtende prøveperiode. Kontakt os på +45 20805200 eller på [email protected] og hør nærmere.
Du kan også udfylde nedenstående formular, så kontakter vores kundeservice jer.

ET HYGGELIGT SAMLINGSPUNKT

Vores kantine på Refshaleøen er blevet til et hyggeligt samlingspunkt for Refshaleøens kreative iværksættere, kunstnere og erhvervsfolk.

De fleste vælger at lave en fast frokostaftale med os, men du har også mulighed for at komme og spise med en gang i mellem. Kontakt os på
+45 20805200 eller på [email protected] for at høre nærmere.

Kantinen på Reffen