Aamanns Genbo

Aamanns smørrebrød på Vesterbro

Aamanns Genbo er vores nyeste spisehus og bar på Vesterbro i Carlsberg Byen. Med en placering på den flotte Kildeplads bestræber vi os på at blive en del af en travl og hyggelig hverdag for kvarteret mange beboere og øvrige københavnere.

Vores ambition er at blive et naturligt samlingspunkt, når sult og tørst melder sig – du kan altid svinge forbi Genboen.
Hos Genbo samler vi det bedste fra vores restauranter. Vi bliver et spisehus med alt fra morgenmad, frokost til aftenservering og bar snacks. Og så kan vi løfte sløret for otte haner med øl fra Herslev, Mikkeller og Carlsberg samt et nøje udvalgt vinkort, der både rummer konventionelle og naturlige vine.

Også her i Carlsberg Byen har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv, som er kundens garanti for 60-90% økologi på menuen.

”Det har længe været en drøm at samle smørrebrød, takeaway og bageri under ét tag med masser af plads til vores gastronomiske udfoldelser. Et sted hvor vi kan gå i dybden med alt fra surdej til syltede grøntsager og godt pålægshåndværk. Der vil være højt til loftet i smukke hyggelige rammer skabt med et solidt materialevalg, genbrug af gamle møbelklassikere og som altid masser af lokalproducerede
økologiske råvarer på smørrebrødet og tallerkenen”
– Adam Aamann

Følg med på vores Facebook og Instagram her.
Vi glæder os til at se dig i Carlsberg Byen!

Læs også om vores bageri i Carlsberg Byen

Adresse

Kildepladsen 8
1799 København V

Åbningstider

Frokost

Mandag-Fredag
11.30-17.00

Lørdag-Søndag
12.00-17.00

Aften

17.30-22.30

Sidste bestilling 20:30

Tidligere
Næste

Book bord

Reserver bord på Genbo