AAMANNS SOMMERMAD

Smørrebrød

Foto: Columbus Leth

Rørt friskost med krydderurter og syltede rødløg

Foto: Columbus Leth

Røget laks og æble-peberrodsskum

Foto: Columbus Leth

Bagt, syltet sild med rabarber og rygeostcreme

Foto: Columbus Leth

"Gammel Knas" med solbærsyltede pærer og friske hasselnødder

Foto: Columbus Leth

Klassisk sommersalat

Foto: Aamanns

Laks med skovmærke og røræg

Foto: Columbus Leth

Tomatmad med kapers og estragon

Foto: Natalia Rodriguez

Paneret rødspætte med rejer og citronmayonnaise

Foto: Chris Tonnesen

Rugbrød med masser af kerner

Foto: Columbus Leth

Urtemayonnaise

Middagsretter

Foto: Columbus Leth

Agurkesuppe med yoghurt og grillet fjæsing

Foto: Columbus Leth

Grillede jomfruhummere med kryddersmør

Foto: Columbus Leth

Laksetatar med peberrod, nye ærter og skovsyre

Foto: Columbus Leth

Pandekager med brændenælder, fjordrejer, dild og friskost

Foto: Columbus Leth

Sommersalat med nye kartofler, løvstikke og sprøde rugbrødskrummer

Foto: Columbus Leth

Lyngrillet laks i vinaigrette med æble, purløg, peberrod og sprøde brødkrummer

Foto: Columbus Leth

Grillede danske majs med estragonsmør

Foto: Adam Aamann

Gulerods-hotdogs med æblechutney og sprøde løg

Foto: Columbus Leth

Grillet svinemørbrad

Foto: Columbus Leth

Sommercrudité

Dessert og tilbehør

Foto: Columbus Leth

Parfait-monster med rom-rosiner, valnødder og chokolade

Foto: Columbus Leth

Rabarbermousse med Savoiardi-kiks og hyldeblomst

Foto: Columbus Leth

Henkogte blommer med vanilje og snaps

Foto: Columbus Leth

Kræmmerhuse med skovmærke, flødeskum og hindbær

Foto: Chris Tonnesen

Moderne, gammeldags æblekage

Foto: Columbus Leth

Hindbær- eller jordbæreddike

Foto: Adam Aamann

Jordbær med hyldeblomst-sabayonne

Foto: Adam Aamann

Syltede stikkelsbær

Foto: Chris Tonnesen

Verdens bedste øllebrød

Foto: Columbus Leth

Tinas citronis