AAMANNS SOMMERMAD

Smørrebrød

Foto: Natalia Rodriguez

Paneret rødspætte med rejer og citronmayonnaise

Foto: Columbus Leth

Tomatmad med kapers og estragon

Foto: Aamanns

Laks med skovmærke og røræg

Foto: Columbus Leth

Klassisk sommersalat

Foto: Chris Tonnesen

Rugbrød med masser af kerner

Middagsretter

Foto: Columbus Leth

Sommercrudité

Foto: Columbus Leth

Grillede majs med estragonsmør

Foto: Columbus Leth

Grillet svinemørbrad

Foto: Columbus Leth

Hindbær- eller jordbæreddike

Foto: Adam Aamann

Gulerods-hotdogs med æblechutney og sprøde løg

Dessert og tilbehør

Foto: Columbus Leth

Kræmmerhuse med skovmærke, flødeskum og hindbær

Foto: Columbus Leth

Tinas citronis

Foto: Adam Aamann

Jordbær med hyldeblomst-sabayonne

Foto: Chris Tonnesen

Verdens bedste øllebrød

Foto: Adam Aamann

Syltede stikkelsbær