Aamanns 1921

Michelin-anbefalet smørrebrød med afsæt i økologi og sæsonens bedste råvarer.

Adresse

Niels Hemmingsens Gade 19-21
1153 København K

Åbningstider

Frokost

Mandag – lørdag
11.30-17.00
(Sidste bestilling 15.00)

Søndag
11.30-17.30
(Sidste bestilling 15.30)

Aften

Mandag – torsdag18.00-22.00(Sidste bestilling 20.15)

Fredag – lørdag18.00-23.00(Sidste bestilling 21.00)

Søndag
Lukket

Previous slide
Next slide

Book bord

Reserver bord på 1921

Om AAMANNS 1921

“Det, der altid har været vigtigt for mig, er at servere genkendelige råvarer og tilberedningsmetoder – men med et overraskende tvist, der løfter smagen et helt andet sted hen, end man umiddelbart forventer”
– 
Adam Aamann

Til frokost på Aamanns 1921 tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition. Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.   

Menukortet er fokuseret og skiftende i takt med sæsonerne og afstemt således, at hver servering udgør en helhedsoplevelse 

Om aftenen serverer vi et udvalg af klassiske danske retter i ny fortolkning som f.eks. vores anmelderroste krebinet med kantareller, tyttebær og klassisk velouté sauce. 

I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev og Mikkeller, hjemmelavede cocktails og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af usvovlede og økologiske vine. 

Aamanns 1921 er inspireret af det moderne kirkerums fokus på gedigne materialer og æstetik. Der er højt til loftet og håndlavede messinglysekroner oplyser lokalet. Man sidder rart i de lyse moderne træmøbler med hynder af kernelæder. 

Aamanns 1921 vegetar smørrbrød vegetarrestaurant københavn

 

ER I EN STØRRE GRUPPE?

For grupper over 10 personer tilbyder
vi vores selskabspakker.

Vi har in vores indrettet vores underetage i samme smukke stil som i overetagen og skabt en unik stemning med kunst på væggene og et åbent køkken. Lokalet er meget indbydende til afholdelse af lukkede selskaber for både private og forretningsfrokoster og middage, og har i øvrigt en fantastisk akustik. Vi kan have op til 35 gæster i vores private dining room.   

Send os en mail på [email protected] eller ring 20805200, og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.