Fester og events

Aamanns er mere end smørrebrød og restauranter. Vi er også verdensmestre i afvikling af store middage, konferencer, fester, receptioner for både private og erhverv. Vi har et professionelt team, der fører dig igennem hele processen fra tilbudsgivning til koordinering og afvikling.

Vores venues

Gamle Scene

40-1100 gæster. Konferencer og middag i en unik og historisk lokation, i samarbejde med Det Kongelige Teater.

Selskab_venue_aamanns
Skuespilhuset

10-600 gæster. Møder, konferencer og fester i moderne arkitektur, i samarbejde med Det Kongelige Teater.

Køkken & Event

40-200 gæster. Unikt og industrielt privat venue på Refshaleøen med åbent køkken. Tæt ved vand og transport.

Selskab i restaurant

20-120 gæster. Lej helt- eller delvist din egen restaurant. Genbo i Carlsberg Byen, 1921 i indre by og Replik i Skuespilhuset.

Mød teamet

Helene Schou -
Senior Event Manager

Helene har 20 års erfaring hos de største aktører i branchen, med fokus på salg, tilbudsgivning og koordinering af både store og små konferencer, fester og andre events. Helene har derfor speciale i planlægning af selskaber og events i Skuespilhuset såvel som Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Sunna Bridger –
Event Manager

Sunna har hele sin karriere været i  restaurations-branchen og arbejdet med events og koordinering. 
Sunna har været med til at opbygge vores venue på Refshaleøen og sikrer at alt afvikles med 100% succes.

Cirkeline Østerby – Event Manager

Cirkeline er uddannet serviceøkonom og har erfaring som tjener og restaurantchef og har fra start været med til at opbygge vores afdelinger i Skuespilhuset og på Gamle Scene. Når Cirkeline står i spidsen for afviklings af events både her og på Refshaleøen, kommer du sikkert i mål med dit arrangement.

Peter Bagger – Eventchef

Med 30 års erfaring i service og hospitality, har Peter det store overblik over alle vores processer og afdelinger i vores eventafdeling.  Peter vejleder dig, til det rette venue til det specifikke arrangement og sikrer det bliver en succes fra start til slut.

Line Lave Nielsen – Salgsdirektør

Med en livslang erfaring fra branchen, har Line det forkromede overblik over salg, events, samarbejdsaftaler og perfekte kundeoplevelser. Line forbinder alle Aamanns koncepter sammen og kan hjælpe dig i den rigtige retning.

Billedegalleri

Skriv til os – så finder vi sammen en løsning, der passer til dine ønsker og budget. 
Vi kontakter dig hurtigst muligt.