Uanset begivenheden er Aamanns ensbetydende med skønne omgivelser, professionelt værtskab og gastronomi af høj kvalitet.
Hold dit selskab på en af vores restauranter eller i vores stemningsfulde venue på Refshaleøen i København.

Selskaber og events 

Når du skal arrangere et selskab, er der mange ting at holde styr på. Vi gør en dyd ud af at tage dig i hånden helt fra planlægningens første fase til selve afviklingen. Vi har mange års erfaring med at gennemføre mange forskellige typer arrangementer på vores forskellige lokationer, så planlægningen bliver let og overskuelig og du på dagen kan nyde festen og dine gæsters selskab.  

 

Event venue på Refshaleøen

 I vores event venue på Refshaleøen, får I langborde, åbent køkken, terrasse ned mod vandet og et stort dansegulv. Vi har det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at vi bruger mellem 60-90% økologiske råvarer i vores køkken.  

Antal gæster: 40-200

 

 

 


Private dining i KBH K

På Aamanns 1921 har I mulighed for at sidde helt uforstyrret i restaurantens stemningsfulde underetage, der også har status af “aktivt beskyttelsesrum”. Den gamle bunker er indrettet med håndlavede møbler med lyst kernelæder, lyse egetræsborde og har egen bar.  Ved større arrangementer er det også muligt at leje hele restauranten.

Antal gæster: 15-100
 

 

Lej en restaurant på Østerbro

Gør din næste fest eller fejring til noget helt særligt ved at leje Aamanns Etablissement. I får fornøjelsen af vores dygtige kokke, søde tjenere og vores hyggelige restaurant helt for jer selv. Vi serverer f.eks. vores velkendte smørrebrød eller opdaterede kroklassikere som tarteletter, gammeldags oksesteg og blomkålsgratin. Anbefalet i Michelinguiden.

Antal gæster: 10-30

 

Kom sejlende direkte til døren hos os på Refshaleøen
Vi har plads til 200 gæster på Refshaleøen
Private dining på Aamanns 1921
Hold din fest på Aamanns 1921
Havneudsigt fra Aamanns på Refshaleøen
Firmajulefrokost, rund fødselsdag eller bryllup?
Tidligere
Næste

SKRIV TIL OS

 

Skriv til os – så finder vi sammen en løsning, der passer til dine ønsker og budget. Vi kontakter dig hurtigst muligt.