Carlsberg Byen

Vores Deli & Takeaway med tilhørende bageri ligger på Vesterbro i Carlsberg Byen!

Bageri
I vores økologiske bageri kan du finde et lækkert udvalg af friskbagt surdejsbrød, rugbrød og kager – har du prøvet frøsnappersneglene?
Vi har øko-kaffe fra Ønsk, yoghurt med sæsonens kompot og honningristet granola, smurte surdejsboller med Aamanns salater og meget mere. 
Bageriet har åbent alle ugens dage fra kl 07:30-16:30. 


Deli & Takeaway
Det er her du afhenter dit smørrebrød og andre varer, du har bestilt på vores webshop. Du kan både vælge til afhentning eller få det leveret i Storkøbenhavn og dele af Nordsjælland alle ugens dage. 

Vi pakker alt vores smørrebrød i de FSC-godkendte æsker, vi selv har designet, så de passer perfekt til vores smørrebrød. Æskerne er lavet af et ekstra kraftigt papirmateriale med skillevægge mellem hvert stykke, således smørrebrødet altid står flot og adskilt, når du modtager det. 

Økologi
Vi har siden 2019 kunne bryste os med Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, vi bruger mellem 60-90% økologiske råvarer i vores køkken.

Smørrebrød til fødselsdag, reception eller private fester?
Har du brug for smørrebrød til en større begivenhed? Så kan du altid kontakt vores kundeservice [email protected] eller tlf. +45 20805200.

Psst… I Carlsberg Byen finder du også vores spisehus Aamanns Genbo, der er kåret til ‘Byens Bedste Smørrebrød 2023’ i Berlingske.

Adresse

Kildepladsen 8
1799 København V

Klik for at forstørre

Åbningstider

TAKE-AWAY

Alle dage
10.30-19.30

In house

Alle dage
12.30-19.30

Previous slide
Next slide