Østerbro

Nyd smørrebrød i uformelle omgivelser, eller tag det med videre. Det økologiske spisemærke i sølv.

Takeaway
Udover vores Deli og Takeaway der ligger i Carlsberg Byen, er det her du kan afhente din mad, hvis du har bestilt i vores webshop. Du kan bestille vores mad til afhentning eller levering i storkøbenhavn alle ugens dage.

Vi pakker alt vores smørrebrød i de FSC-godkendte æsker, vi selv har designet, så de passer perfekt til vores smørrebrød. Æskerne er lavet af et ekstra kraftigt papirmateriale med skillevægge mellem hvert stykke, således smørrebrødet altid står flot og adskilt, når du modtager det.

Spisested
Aamanns Deli og Takeaway på Østerbro er vores oprindelige spisested fra 2006. Besøg delien til en hurtig og uformel frokost. Designet er lyst og stilrent og møblerne er håndlavede af massivt egetræ. Vi har et lille udvalg af håndlavede øl, sodavand og vores egne snapse. Det er desværre ikke muligt at reservere bord i Aamanns Deli og Takeaway, men du er altid velkommen til at komme forbi og se om der skulle være et bord ledigt.

Ønsker du at være sikker på, at der er et ledigt bord henviser vi til vores øvrige restauranter, Aamanns 1921 i København K, Aamanns Replik der ligger i Skuespilhuset eller kom forbi til Byens Bedste Smørrebrød hos  Aamanns Genbo i Carslberg Byen.

Økologi

Vi har siden 2019 kunne bryste os med Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, vi bruger mellem 60-90% økologiske råvarer i vores køkken.

Smørrebrød til fødselsdag, reception eller private fester?
Har du brug for smørrebrød til en større begivenhed?
Læs mere om smørrebrød fra østerbro her eller kontakt vores kundeservice [email protected] eller tlf. +45 20805200.

Adresse

Øster Farimagsgade 10
2100 København Ø

Åbningstider

take-away

Mandag-Søndag
10.30-19.30

In house

Mandag-Søndag
12.30-19.30

Previous slide
Next slide