Minismørrebrød til studenterfesten eller til stoppet på vognturen? En buffet af sæsonens råvarer til firmafesten? Smørrebrød til barnedåben eller den runde fødselsdag? Sandwich til en hurtigt frokost? Vi har en løsning til lige netop dit arrangement og leverer til hele Storkøbenhavn og store dele af Nordsjælland.

På siden her kan du læse om:

Sandwich

NYHED: Aamanns laver sandwich!

Kan du huske den lille trekantede sandwich på toastbrød, der typisk bestod af smøreost og agurk? De gik under navnet ‘snitter’ og var en go to, når det kom til at stille gæsternes sult til alskens arrangementer tilbage i 80’erne og 90’erne. Dengang brugte man også mere ‘alskens’… Siden da har snitten har været igennem lidt af en transformation. Den er blevet voksen og vil i dag hellere kaldes ‘en sandwich’. Og netop sandwichen har vi besluttet at kaste os over med et nyt take på, hvordan sådan en skal smøres og skæres.

Hele idéen med en sandwich – foruden at smage godt – er jo at imødekomme et mere praktisk behov. Den skal være nem at spise, uanset om du er siddende, stående eller gående. Hvis du samtidig kan få en gastronomisk oplevelse uden at få halvdelen af indholdet på skjorten, så er vi der, hvor vi skal være. Og dén sandwich synes vi er svær at finde – en sandwich som holder, hvad den lover.

I Aamanns har vi kastet os over seks forskellige varianter, som foruden at smage fantastisk kan holde sig frisk i flere timer uden at blive tør eller kedelig. Nu skal det ikke lyde som raketvidenskab, men det handler blot om at sammensætte nogle cremede komponenter, som både holder sammen på din sandwich samtidig med at den forbliver frisk og indbydende.

I første omgang vil Aamanns sandwich være forbeholdt forudbestilling med 3 timers varsel (læs mere om dette i Spørgsmål og Svar). Det vil i særdeleshed være oplagt til møder, receptioner og andre events, der skriger på en god sandwich.

Velbekomme og vi håber, at I vil tage godt imod den.

Previous slide
Next slide

Minismørrebrød

Godt til f.eks. studenterfesten, receptionen eller barnedåben

Minismørrebrød er smørrebrød i en mere mundret størrelse. Et oplagt valg hvis du gerne vil give dine gæster mulighed for at smage lidt mere forskelligt mad eller hvis selskabet spiser stående.

Du kan vælge at få minismørrebrødet leveret på fade, som kan stilles direkte på bordet eller i FSC-godkendt engangsemballage.

Vi leverer som udgangspunkt urter og sprødt separat, så maden står knivskarpt inden servering.

Previous slide
Next slide

 

Family style menuer

Til højtidens fester og særlige begivenheder

Vi tilbyder forskellige årstidsbestemte menuer som egner sig godt som en buffet. Begge består af et udvalg af vores mest populære klassikere og med mulighed for bestilling af en håndfuld tilvalg.

Menuerne leveres i præsentabelt engangsemballage, som kan sættes direkte på
bordet. Nogle af retterne kan med fordel varmes i ovnen og vi vedlægger varmevejledning.

Family style menuer til en særlig anledning

Previous slide
Next slide

Smørrebrød

Godt til møder og alle former for fester

Vores smørrebrød egner sig til alle former for arrangementer, hvor gæsterne sidder til bords og spiser. 

Vores smørrebrød leveres som standard i vores egne FSC-godkendte smørrebrødsæsker, der kan sættes direkte på bordet.

Kontakt os

 

Ønsker du at bestille smørrebrød til under 30 personer, kan du bestille direkte fra denne side.
Ønsker du at bestille til mere end 30 personer og er i tvivl om hvilken løsning der passer dig bedst,
kan du
udfylde formularen nedenfor og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.