Aamanns har Det Økologiske Spisemærke i sølv

Siden Aamanns blev grundlagt i 2006, har økologi og bæredygtighed altid være bærende elementer hos os. Derfor er vi i alle Aamanns regi certificeret med Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Du finder det statskontrollerede Økologiske Spisemærke i sølv hus både Aamanns Etablissement, Aamanns Deli & Takeaway på Østerbro og i Carlsberg Byen, hos Aamanns Frokostordning, Aamanns Køkken & Event, samt på vores restauranter Aamanns 1921, Aamanns Replik og Aamanns Genbo. Mærket er vores gæsters garanti for, at vi benytter 60-90% økologi i vores køkkener. Vi mener, at det er det eneste rigtige.

´

´

´

´

´

´
Previous slide
Next slide

”Kvalitet og velsmag vil altid være vores primære kompas. Med et stigende kvalitetsniveau i de økologiske råvarer, er vi nu et sted, hvor vi kan introducere mere økologi og bibeholde den samme gode smag. Der er ingen grund til at lade være” – Adam Aamann

Det Økologiske Spisemærke i sølv er din garanti for, at 60-90% af vores råvarer er økologiske.
Men det stoper ikke der. For os hænger velsmag, råvarekvalitet og sæson uløseligt sammen. Vi benytter så vidt muligt danske produkter, og det er vigtigt for os, at kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland. Derfor er vores leverandører udvalgt med baggrund i klare standpunkter på områder som bæredygtighed og dyrevelfærd.

Vi arbejder løbende med bæredygtige tiltag på flere områder. Som gæst hos os vil man måske bemærke, at vi serverer postevand i karafler, frem for at købe og transportere vand på flaske. Ligeledes har vi sikret os, at vores duge og servietter er 100% biologisk nedbrydelige, ligesom vi har et bredt sortiment af økologiske drikkevarer.