Aamanns har Det Økologiske Spisemærke i sølv

Siden Aamanns blev grundlagt i 2006, har økologi og bæredygtighed altid være bærende elementer hos os, men siden 2019 har vi på Aamanns Etablissement, Aamanns Deli & Takeaway, med ønsket om at tage vores virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning, haft Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Hos Aamanns har økologi og bæredygtighed altid være bærende elementer, og vi har derfor valgt at blive certificeret med det statskontrollerede økologiske spisemærke i ”sølv” i både Aamanns Etablissement, Aamanns Deli & Takeaway, Aamanns Frokostordning samt Aamanns Køkken & Event. Certificeringen i ”sølv” er vores gæsters garanti for, at vi benytter 60-90% økologi i vores køkkener. Vi tilstræber og arbejder for at certificere alle vores restauranter, fordi vi mener, at det er det eneste rigtige.

´
´
´
´
´
´
Tidligere
Næste

”Kvalitet og velsmag vil altid være vores primære kompas. Med et stigende kvalitetsniveau i de økologiske råvarer, er vi nu et sted, hvor vi kan introducere mere økologi og bibeholde den samme gode smag. Der er ingen grund til at lade være.” – Adam Aamann


Det Økologiske Spisemærke i sølv er din garanti for, at 60-90% af vores råvarer er økologiske.
Men det stoper ikke der. For os hænger velsmag, råvarekvalitet og sæson uløseligt sammen. Vi benytter så vidt muligt danske produkter, og det er vigtigt for os, at kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland. Derfor er vores leverandører udvalgt med baggrund i klare standpunkter på områder som bæredygtighed og dyrevelfærd.
Vi arbejder løbende med bæredygtige tiltag på flere områder. Som gæst hos os vil man måske bemærke, at vi serverer postevand i karafler, frem for at købe og transportere vand på flaske. Ligeledes har vi sikret os, at vores duge og servietter er 100% biologisk nedbrydelige, ligesom vi har et bredt sortiment af økologiske drikkevarer.