Aamanns Replik
Aamanns Replik ved Nyhavn
Smørrebrød og aftenserveringer til Københavns måske bedste udsigt fra hjørnet af Skuespilhuset.

Menukort
-
Påskemenu
Påskefrokost menu
Vores særlige menu med 6 retter,
i tre serveringer, nogle til deling ”Family Style”
bestilles af hele bordet, menuen kan ikke kombineres
med retter fra a la carte menuen1. servering
Karrysild med æg, purløg,
æbler, løg og karseSolbærsild med glaskål, syltede
løg, skovsyre og fedtegreverIslandsk laks med puntarelle,
appelsiner, sennepskorn, dild og mandlerSmørstegt paneret rødspætte med
remoulade, syltede løg og citron
–
2. servering
Langtidsstegt lam med spidskål,
kartoffelkompot og forårsløg
–
3. servering
Rabarbertrifli med hvid chokolade,
vaniljeis og chokolade påskeæg495 kr.
9-retters aftenmenu
Menuen tilbydes også vegetarisk.
Skriv venligst i kommentarfeltet
hvis I ønsker den vegetariske menu
samt antal ved booking af bord.Kontakte os på mail minium 24 timer i forvejen
hvis der ønskes særlige behov ift. maden på:
[email protected]
1. servering
Solsikkekernehummus
serveret med rugbrødschips
Kørvelsuppe med porre og danske linser1. servering
Risotto med svampe og midsommerost
Vandbakkelse med rejer og østers
Islandsk laks med syltet fennikel og dild
Krogmodnet tatar med cornichoner
og sprøde kartofler3. servering
Confiteret torsk med jordskokker og beurre blanc4. servering
Lam med gulerødder, ramsløg og spinat5. servering
Rabarbertrifli med hvid chokolade og vaniljeis
og chokolade påskeæg545 kr.
-
Frokost
Replik frokostmenu
Vores særlige menu med 6 retter, i tre serveringer,
nogle til deling ”Family Style”. Bestilles af hele bordet,
menuen kan ikke kombineres med retter fra a la carte menuenKarrysild
med æg, purløg, æbler, løg og karseSolbærsild
med glaskål, syltede løg, skovsyre og fedtegreverIslandsk laks
med syltede agurker, fennikel, sennepskorn, dild og mandlerSmørstegt paneret rødspætte
med remoulade, syltede løg og citron
–
Økologisk gris
med kartoffelkompot, spinat og syltet rabarber
–
Rabarbertrifli
med hvid chokolade og vaniljeis
495,-Smørrebrødsmenu
Menu med tre smørrebrød i én servering.
Bestilles af hele bordet, menuen kan ikke
kombineres med retter fra a la carte menuenSmå kartofler
med syltede og ristede løg,
purløg og karseIslandsk laks
med syltede agurker, fennikel,
sennepskorn, dild og mandlerHønsesalat
med selleri, purløg,
syltede løg, bacon og karse
395,-Vegetarisk smørrebrødsmenu
Menu med tre smørrebrød i én servering.
Bestilles af hele bordet, menuen kan ikke
kombineres med retter fra a la carte menuenSmå kartofler
med syltede og ristede
løg, purløg og karseSvampetoast
Karl Johan velouté, friteret pastinak
serveret på surdejsbrødStegte gulerødder
med honning, sennep,
koriander og ramsløg
395,-Smørrebrød
Vi foreslår 2-3 smørrebrød per person
Små kartofler
med syltede og ristede
løg, purløg og karse
135,-Stegte gulerødder
med honning, sennep,
koriander og ramsløg
155,-Svampetoast
Karl Johan velouté, friteret pastinak
serveret på surdejsbrød
165,-Solbærsild
med glaskål, syltede løg,
skovsyre og fedtegrever
135,-Sildetallerken ”Aamanns’ tre bedste” sild
serveret med crème fraiche, sprøde
løg og fedtegrever samt rugbrød
195,-Islandsk laks
med syltede agurker, fennikel,
sennepskorn, dild og mandler
150,-Håndpillede rejer og østers
med rosenkål og citronmayonnaise
serveret på surdejsbrød
175,-Smørstegt og paneret rødspætte
med kål- og rodfrugtremoulade,
syltede løg og citron
155,-Fiskefrikadeller
med spinat, kartoffelkompot
og syltet rabarber
165,-Hønsesalat
med selleri, purløg,
syltede løg, bacon og karse
150,-Krogmodnet oksetatar
med kapersmayonnaise,
cornichoner og kartoffelkroket
150,-Langtidsstegt gris
med forårsløg, syltede gulerødder,
tykmælk mayonnaise og flæskesvær
165,-Ost & dessert
Tre danske oste
serveret med ristet rugbrød
og hjemmelavet marmelade
135,-Rabarbertrifli
med hvid chokolade og vaniljeis
120,-Brownie
med chokolade og pekannødder
serveret med solbæris
120,-Petit Fours
fem stykker sødt
serveret til kaffen
110,-
English
Replik lunch menu
Our special menu of 6 dishes is served in three rounds;
some are shared “Family Style”, served for the entire table,
this menu cannot be combined with à la carte menu.Curry herring
with egg, chives, apples, onion and cressBlackcurrant marinated herring
with kohlrabi, pickled onions,
sorrel and pork crispIcelandic salmon
with pickled cucumber, fennel,
mustard, dill and almondsButter-fried breaded plaice
with remoulade, pickled onions,
herb salad and lemon
–
Organic pork
with potato compote,
spinach and pickled rhubarb
–
Lemon mousse
with merengue and crumble
495,-“Smørrebrød” menu
Served for the entire table.
This menu cannot be combined with a la carte menu
Set menu of three pieces of “smørrebrød” served in one servingSmall potatoes
with pickled and crispy
onions, chives and cressIcelandic salmon
with pickled cucumber, fennel,
mustard, dill and almondsChicken salad
with celeriac, chives,
pickled onions, bacon and cress
395,-
Vegetarian “smørrebrød” menu
Served for the entire table.
This menu cannot be combined with a la carte menu
Set menu of three pieces of “smørrebrød” served in one servingSmall potatoes
with pickled and crispy
onions, chives and cressFried carrots
with honey, mustard,
coriander and ramsonsMushroom toast
with porcini velouté, crispy parsnip
served on sourdough bread
395,-Smørrebrød
We suggest 2-3 smørrebrød per person
Small potatoes
with pickled and crispy
onions, chives and cress
135,-Fried carrots
with honey, mustard,
coriander and ramsons
155,-Mushroom toast
with porcini velouté, crispy parsnip
served on sourdough bread
165,-Blackcurrant marinated herring
with kohlrabi, pickled
onions, sorrel and pork crisp
135,-Herring platter “Best of Aamanns,”
three small servings of our herring
served with crispy onions,
crème fraiche and crispy pork fat
195,-Icelandic salmon
with pickled cucumber, fennel,
mustard, dill and almonds
150,-Hand-peeled shrimps & oysters
with brussels sprouts, lemon mayonnaise
served on sourdough bread
175,-Butter fried breaded plaice
with remoulade, pickled
onions, herb salad and lemon
155,-Fish cakes
with spinach, potato compote
and pickled rhubarbs
165,-Chicken salad
with celeriac, chives, pickled
onions, bacon and cress
150,-Dry-aged beef tartar
with capers mayonnaise,
cornichons and potato croquette
150,-Braised pork
with spring onion, pickled carrots
and drained yoghurt emulsion
165,-Cheese & dessert
Three Danish cheeses
with fried rye bread and
homemade marmalade
135,-Rhubarb trifle
white chocolate and
vanilla ice cream
120,-Chocolate and pecan nut brownie
with blackcurrant ice cream
120,-Petits Fours
five pieces of sweets small sweets
served with coffee
110,- -
Aften
9-retters menu
Vores særlige menu i fire serveringer.
Nogle til deling ‘Family Style’
Solsikkekernehummus
serveret med rugbrødschipsKørvelsuppe
med porre, laurbærblade og danske linser
–
Risotto
med svampe og midsommerostVandbakkelse
med rejer og østers
Islandsk laks
med syltede agurker, dild og mandlerKrogmodnet tatar
med cornichoner og sprøde kartofler
–
Confiteret torsk
med jordskokker og beurre blanc
–
Økologisk gris
med gulerødder, ramsløg og spinat
–
Rabarbertrifli
med hvid chokolade og vaniljeis
545,-9-retters vegetarmenu
Vores særlige vegetarmenu i fire serveringer.
Nogle til deling ‘Family Style’
Solsikkekernehummus
serveret med rugbrødschips
Kørvelsuppe
med porre, laurbærblade og danske linser
–
Risotto
med svampe og midsommerostVandbakkelse
med ostecreme og karamelliserede løgSaltbagte rødbeder
med røget mayonnaiseKroket
med kartofler og urter
–
Svampe
med jordskokker og beurre blanc
–
Blomkål
med sæsonens grøntsager og cremet sauce
–
Rabarbertrifli
med hvid chokolade og vaniljeis
545,-7-retters teatermenu
Vores særlige menu af 7 retter, i fire serveringer.
Nogle til deling ‘Family Style’
Solsikkekernehummus
serveret med rugbrødschipsKørvelsuppe
med porre, laurbærblade og danske linser
–
Vandbakkelse
med rejer og østersIslandsk laks
med syltede agurker, dild og mandlerKrogmodnet tatar
med cornichoner og sprøde kartofler
–
Økologisk gris
med gulerødder, ramsløg og spinat
–
Rabarbertrifli
med hvid chokolade og vaniljeis
450,-Vegetarisk teatermenu
Vores særlige vegetarmenu i fire serveringer.
Nogle til deling ‘Family Style’
Solsikkekernehummus
serveret med rugbrødschips
Kørvelsuppe
med porre, laurbærblade og danske linser
–
Vandbakkelse
med ostecreme og karamelliserede løgSaltbagte rødbeder
med røget mayonnaiseKroket
med kartofler og urter
–
Blomkål
med sæsonens grøntsager og cremet sauce
–
Rabarbertrifli
med hvid chokolade og vaniljeis
450,-
3-retters menu
Vores særlige menu af 3 retter, i tre serveringer.
Bestilles af hele bordet.
395,-
Forretter
Vælg mellem
Kørvelsuppe med porre, laurbærblade og danske linser
Islandsk laks med syltede agurker, dild og mandler
Krogmodnet tatar med cornichoner og sprøde kartoflerHovedretter
Vælg mellem
Blomkål med sæsonens grøntsager og cremet sauce
Dagens fisk serveret med sæsonens grøntsager og sauce
Økologisk gris med gulerødder, ramsløg og spinatDessert
Vælg mellem
Rabarbertrifli med hvid chokolade og vaniljeis
Tre danske oste serveret med ristet rugbrød
og hjemmelavet marmelade +30kr
English
9-corses menu
Our tasting menu of 9 dishes,
served in 4 servings, some are shared ’Family Style.
Sunflower seed hummus
served with rye bread chipsChervil soup
with leeks, bay leaf and Danish lentils
–
Risotto
with mushrooms and ‘Midsommer’ cheeseChoux
with shrimps and oystersIcelandic salmon
with cucumber, fennel and almondsDry-aged beef tartar
with cornichons and crispy potatoes
–
Confit Cod
with Jerusalem artichokes and beurre blanc
–
Organic pork
with carrots, ramsons and spinach
–
Rhubarb trifle
with white chocolate and vanilla ice cream
545,-
9-corses vegetarian menu
Our tasting menu of 9 vegetarian dishes,
served in 4 servings, some are shared ’Family Style.
Sunflower seed hummus
served with rye bread chipsChervil soup
with leeks, bay leaf and Danish lentils
–
Risotto
with mushrooms and ‘Midsommer’ cheeseChoux
with cheese cream and caramelized onionsSalt baked beetroots
with smoked emulsionPotato croquette
and herb emulsion
–
Mushroom
with Jerusalem artichokes and beurre blanc
–
Cauliflower
with seasonal vegetables and creamy sauce
–
Rhubarb trifle
with white chocolate and vanilla ice cream
545,-Theater menu
Our special theater menu of 7 dishes,
served in 3 servings, some are shared ’Family Style.’Sunflower seed hummus
served with rye bread chipsChervil soup
with leeks, bay leaf and Danish lentils
–
Choux
with shrimps and oystersIcelandic salmon
with cucumber, fennel and almondsDry-aged beef tartar
with cornichons and crispy potatoes
–
Organic pork
with carrots, ramsons and spinach
–
Rhubarb trifle
with white chocolate and vanilla ice cream
450,-
Vegetarian theater menu
Our special theater menu of 7 dishes,
served in 3 servings, some are shared ’Family Style.’Sunflower seed hummus
served with rye bread chipsChervil soup
with leeks, bay leaf and Danish lentils
–
Choux
with cheese cream and caramelized onionsSalt baked beetroots
with smoked emulsionPotato croquette
and herb emulsion
–
Cauliflower
with seasonal vegetables and creamy sauce
–
Rhubarb trifle
with white chocolate and vanilla ice cream
450,-3-courses menu
Our selected menu of 3 dishes served in 3 servings.
Served for the entire table.
Can be ordered without the dessert for 310kr.
395,-Starters
Choose between
Chervil soup with leeks, bay leaf and Danish lentils
Icelandic salmon with cucumber, fennel and almonds
Dry-aged beef tartar with cornichons and crispy potatoesMain courses
Choose between
Grilled cauliflower with seasonal vegetables and creamy sauce
Fish of the day locally sourced fresh catch served with seasonal vegetables and sauce
Organic pork with carrots, ramsons and spinachDessert
Choose between
Rhubarb trifle with white chocolate and vanilla ice cream
Three Danish cheeses served with fried rye bread
and homemade marmalade +30kr -
Vinkort
By glass Champagne & sparkling Crémant d’Alsace, Domaine Bliemerose, Alsace, 2018 100 Extra Brut Blanc de Blancs, Valentin Leflaive, Champagne, NV 125 Bistrøtage rosé B11, Dufour & Martinot, Champagne, NV 145 White Aamanns Selection Riesling, St. Antony, Bodenshatz, 2021 95 Chardonnay Bourgogne Blanc, Seguin-Manuel, Bourgogne, 2020 153 Riné, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2019 115 Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, 2020 125 Pinot Grigio Castel Ringberg, Elena Walch, Alto Aldige, 2019 130 Kitzeck-Sausal Gerhard, Wohlmuth Weingut, Südsteiermark, 2021 135 Pinot Gris, Domaine Bliemerose, Alsace, 2020 145 Sancerre, Lucien Crochet, Loire, 2019 155 Rosé Rosanoire Azienda Agricola Cantrina Lombardia, 2021 100 Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, 2019 135 Red Aamanns Selection Montefalco Rosso, DiFilippo, Umbria, 2020 95 Côtes du Rhône Villages Cigala, Dmne Saint-Étienne, CDR, 2019 105 Les Tailles, JC Garnier, Anjou, 2019 105 La Piquellerie, Dmne du Clos Frémur, Anjou, 2020 115 Bourgogne Rouge, Maison Ambroise, Bourgogne, 2020 125 Arbois Rouge DD, Tissot, Jura, 2020 125 Morgon Les Charmes, Quentin Harel, Beaujolais, 2019 145 Gigondas, Moulin de la Gardette, Rhône, 2019 155 By bottle Champagne & sparkling Crémant d’Alsace, Domaine Bliemerose, Alsace, 2018 645 Extra Brut Blanc de Blancs, Valentin Leflaive, Champagne, NV 995 Latitude Blanc de Blancs XBT, Larmandier-Bernier, Champagne, NV 1195 Grand Rosé Brut, Gosset, Champagne, NV 1395 Bistrøtage rosé B11, Dufour & Martinot, Champagne, NV 1295 Verzenay Grd Cru Blanc de Noirs XBT, Valentin Leflaive, Champagne, NV 1595 Longitude Premier Cru XBT, Larmandier-Bernier, Champagne, NV 1695 White & Orange Aamanns Selection Riesling, St. Antony, Bodenshatz, 2021 425 Riné, Azienda Agricola, Cantrina Lombardia, 2019 475 Chardonnay Bourgogne Blanc, Seguin-Manuel, Bourgogne, 2020 695 Muscadet les Vignes du Bourg Blanc, Julien Braud, Loire, 2020 515 Vouvray Sec Argilex, Benoît Gautier, Loire, 2019 525 Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, 2020 565 Kitzeck-Sausal Gerhard, Wohlmuth Weingut, Südsteiermark, 2021 595 Les Gênets, Château de Roquefort, Provence, 2014 600 Pinot Gris, Domaine Bliemerose, Alsace, 2020 615 Roter Veltliner Steinberg, Weinberghof Fritsch, Wagram, 2019 625 Les Raisins de l’Amitié, Damien Laurau, Savennières, 2017 625 Pinot Grigio Castel Ringberg, Elena Walch, Alto Aldige, 2019 645 Sancerre, Lucien Crochet, Loire, 2020 695 Lirac Blanc Reine des Bois, Domaine de la Mordorée, Rhône, 2019 745 Ried DR. Wunsch, Gerhard Wohlmuth, Weingut, 2019 745 Chablis, Jean Dauvissat Père & Fils, Bourgogne, 2019 795 Les Graviers, Stephane Tissot, Jura, 2018 975 Chablis 1er Cru Fourchaume, Jean Dauvissat Père & Fils, Bourgogne, 2018 1195 Chassagne Montrachet, Remoissenet Père & Fils, Bourgogne, 2018 1295 Meursault, Olivier Leflaive, Bourgogne, 2017 1495 Rosé Rosanoire, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2021 475 Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, 2019 635 Red Aamanns Selection Montefalco Rosso, DiFilippo, Umbria, 2020 425 Groppello DOC Riviera del Garda Classico, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2019 475 Côtes du Rhône Villages Cigala, Dmne Saint-Étienne, Rhône, 2019 495 La Piquellerie, Dmne du Clos Frémur, Anjou, 2020 515 Kaboulo, Dmne du Clos Frémur, Anjou, 2020 515 Pinot noir Tradition, Dmne Fernand Engel, Alsace, 2021 525 Ulterior Garnacha Parcela 6, Verum Bodegas Y Viñedos, La Mancha, 2016 525 Bourgogne Rouge, Maison Ambroise, Bourgogne, 2020 535 VdF Rouge ´Neck´, Sylvain Bock, Ardèche, 2021 535 Zerdi DOC Riviera del Garda Classico, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2018 550 Arbois rouge DD, Tissot, Jura, 2020 555 Morgon Les Charmes, Quentin Harel, Beaujolais, 2019 565 Bourgogne Pinot Noir, Michel Magnien & Fils, Bourgogne, 2019 595 Gigondas, Moulin de la Gardette, Rhône, 2019 725 Château Les Hauts-Conseillants, Lalande-de-Pomerol, Pomerol, 2014 750 Châteauneuf du Pape, Domaine de la Côte de l´Ange, CTNF du Pape, 2018 795 Margaux de Brane, Brane Canteac, Margaux, 2017 845 Vosne-Romanée, Coquard-Loison-Fleurot, Bourgogne, 2018 1295 Vosne-Romanée «Aux Damaudes», Maison Ambroise, Bourgogne, 2018 1470 Gevrey-Chambertin La Justice, Maison Harbour, Bourgogne, 2019 1495 Vosne-Romanée, Remoissenet Père & Fils, Bourgogne, 2017 1595 -
Drikkekort
Soft drinks Dépanneur sodas Aranciata Rossa / Chinotto / Limonata / Aranciata / Sportivo 40,- The Syrup Co. – med/u.brus Grapefruit with mint & hibiscus 55,- 95,- Raspberry with strawberry 55,- 95,- Eldeflower with verbena & jasmin tea 55,- 95,- Passionfruit with Oolong tea 55,- 95,- Rebæl Ice Tea White tea, peach & lemon verbena 40,- Frisk juice Spørg om vores udvalg 40,- Coca-Cola Coca-Cola / Cola Zero 40,- Fever Tree Indian Tonic / Ginger beer / Lemon Tonic 40,- Varme drikke Kaffe Americano 40,- Dbl. espresso 40,- Machiato 40,- Cortado 40,- Capuccino 50,- Caffe latte 50,- Special mælk 5,- / 10,- Te og varm chokolade Tea Earl Grey 45,- Tea White Rose & Berry 45,- Tea Rooibos & Apple 45,- Tea Green Öland 45,- Tea White Nordic 45,- Varm chokolade 50,- Øl Herslev Bryghus fadøl Aamanns IPA / Pilsner / Klassisk 40 cl. 65,- 60 cl. 95,- Flaske Mikkeller Vision Lager 33cl. 65,- Peter Pale & Mary Gluten Free – Pale Ale 33cl. 65,- Burst – IPA 33cl. 65,- Evergreen – Hazy IPA 33cl. 65,- Iskold Classic 33cl. 65,- Drinking in the Sun – Wheat Beer – 0,3% 33cl. 65,- Limbo Riesling – Flemish Primitive Ale – 0,3% 33cl. 65,- Limbo Raspberry – Flemish Primitive Ale – 0,3% 33cl. 65,- Limbo Yuzu – Flemish Primitive Ale – 0,3% 33cl. 65,- Herslev Bryghus Aamanns IPA 33cl. 65,- Pilsner 33cl. 65,- Klassisk 33cl. 65,- To Øl 45 Days Organic Pilsner 33cl. 65,- House of Pale – Pale Ale 33cl. 65,- Rød Grød med Fløde – Fruited Ale 33cl. 65,- Implosion – Peachy Fresh Beer – 0,3% 33cl. 65,- Tropic Rumble – IPA 33cl. 75,- Cloud 9 Wit 2.0 – Wheat Beer 33cl. 75,- Cider Cider Revolution Pommier Demi-sec / Brut 33cl. 60,- Manoir d’Apreval Poiré – Pear cider 75cl. 285,- Manoir d’Apreval Brut – Apple cider 75cl. 285,- Snaps Aamanns snapse er produceret i samarbejde med familiedestilleriet Braunstein i Køge. Check også vores snapse produced her hos Aamanns Replik, lavet med lokale urter og frugter. Aamanns snaps – Rugbrød 3cl. 55,- Aamanns snaps – Æble, peberrod og citron 3cl. 55,- Aamanns snaps – Skovmærke 3cl. 55,- Aamanns snaps – Porse 3cl. 55,- Aamanns snaps – Jul 3cl. 55,- Avec Eau de Vie Becker Quetsch Eau de Vie 3cl. 105,- Becker Kirsch Eau de Vie 3cl. 105,- Armagnac Gelas Armagnac 10 ans 3cl. 140,- Gelas Vieil Armagnac Selection 3cl. 170,- Gelas Armagnac 20 ans 3cl. 215,- Cognac Pierre Ferrand 10 Generations 3cl. 125,- Pierre Ferrand Ambre 1er Cru 3cl. 145,- Merlet XO Cognac 3cl. 195,- Marc Becker Marc d’Alsace Gewürztraminer 3cl. 105,- Vieux Marc du Jura Clavelin et Fils 3cl. 135,- Grappa Marolo Grappa di Moscato 3cl. 135,- Marolo Grappa di Barbaresco 3cl. 155,- Marolo Grappa di Barolo 3cl. 175,- Rom Clement Rhum Vieux Agricole VSOP 3cl. 145,- Hampden Estate 8 years 3cl. 165,- Damoiseau Rhum XO 3cl. 175,- Clairin Ansyen Single Cask 3cl. 185,- Plantation Fiji Vintage 2005 3cl. 225,- Damoiseau Rhum Millesime 2008 3cl. 245,- Tequila OCHO Blanco La Loma 3cl. 125,- Mezal Derrumbes San Luis Potosi Lote 24 3cl. 175,- Del Maguey VIDA San Luis del Rio 3cl. 145,- Whiskey Teeling Small Batch on trade 3cl. 125,- High Coast ÄLV Vanilla Batch 5 3cl. 155,- Port Askaig 12 Year Old Autumn 3cl. 195,- Gin Catenaccio Gin ØKO 3cl. 115,- Vodka Griffin Vault Vodka 3cl. 95,- Vermouth Volata Vermouth Rosso ØKO 3cl. 95,- Chazalettes Vermouth Bianco 3cl. 105,- Pastis Henn Bardoiun Pastis 3cl. 75,- -
Selskaber
Aamanns Replik i Skuespilhuset, er et grønt åndehul midt i København med en af de bedste udsigter med et unikt inde- og udemiljø, hvor der er plads til spiseoplevelser lige ud til vandet. Vi arrangerer alt fra dagsmøder, fester, frokoster og konferencer. Menuen består af både Aamanns velkendte smørrebrødsklassikere og retter med enkle serveringer af gode råvarer, hvor det kan smages at de er produceret med kærlighed. Kontakt os endelig. Vores event-team står klar til at rådgive og følge jeres arrangement helt til dørs. Læs mere under selskaber
Adresse
Sankt Annæ Plads 36
1250 Kbh K
Åbningstider
Frokost
Søndag – mandag 11.30-17.30
(Sidste bestilling 15.30)
Tirsdag – lørdag 11.30-16.30
(Sidste bestilling 14.45)
Aften
Tirsdag – Torsdag 17.00-22.00
(Sidste bestilling 20.00)
Lørdag – Fredag 17.00-23.00
(Sidste bestilling 20.45)
Bar og café
Søndag – mandag 11.00-17:30
(Sidste bestilling 17.00)
Tirsdag – torsdag 11.00- 22:00
(Sidste bestilling 21.30)
Fredag – lørdag 11.00- 23:00
(Sidste bestilling 22.30)
Book bord
Reserver bord på Replik
Aamanns Replik, vores restaurant i Skuespilhuset ved Nyhavn
“I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.” – Adam Aamann
Aamanns Replik i Skuespilhuset, er et grønt åndehul midt i København K med en et unikt inde- og udemiljø hvor man som spisende kan nyde en enestående udsigt til vandet.
Til frokost tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition.
Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.
Om aftenen har vi gjort det let og afslappende at nyde vores velsmagende teatermenu. Retterne serveres i to omgange således, at man undgår unødig ventetid mellem retterne, men samtidigt får mulighed for at smage hele 7 forskellige små retter.
Gæster som ikke skal i teater, må også meget gerne spise teatermenuen.
I baren har vi et stort udvalg af drinks og hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra Herslev, cider og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af økologiske vine.
Udendørsbaren er åben det meste af dagen i sommerhalvåret, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails.
Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter.


VIL DU LEJE AAMANNS REPLIK?
Det er muligt at leje Replik til private selskaber
Skriv til os for at høre, hvordan vi kan skabe en unik ramme for jeres arrangement.
Send os en mail på [email protected] eller ring
på tlf. 2080 5200 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.
