Aamanns Replik
Aamanns Replik ved Nyhavn
Smørrebrød og aftenserveringer til Københavns måske bedste udsigt fra hjørnet af Skuespilhuset.

Menukort
-
Frokost
Frokostservice fra 12.00–15.00 (sidste bestilling 14.45) Replik frokost menu Vores særlige menu med 6 retter, i tre serveringer, nogle til deling ´Family Style´ bestilles af hele bordet. Menuen kan ikke kombineres med retter fra a la carte menuen. Karrysild med æble, æg og purløg Islandsk laks med julesalat, appelsiner, sennepskorn, dild og mandler Smørstegt paneret rødspætte med remoulade, syltede løg og citron - Frikadeller med kartoffelkompot, tyttebær, grillede grønkål og porrer - Appelsinkage med pekannødder og vaniljeis 495,- Smørrebrødsmenu Karamelliserede rødbeder Islandsk laks Hønsesalat 395,- Vegetarisk smørrebrødsmenu Karamelliserede rødbeder Svampe og jordskokker Stegt selleri og hasselnødder 395,- Vinmenu 2 glas ”Aamanns selection” vine og filtreret vand med/uden brus 215,- Øl- og snapsemenu 1 valgfri fadøl serveret med 2 af Aamanns hjemmelavede snapse 195,- Vand Filtreret vand med og uden brus 30,- Smørrebrød Grønt Karamelliserede rødbeder med ost syltede løg, karse og sprød bøghvede 135,- Svampe og jordskokker østersvampe, Karl Johan velouté, sprøde løg, serveret på surdejsbrød 155, - Stegt selleri og trøffel med syltede løg, urter og ristede hasselnødder 175,- Fisk og skaldyr Sildetallerken ”Aamanns’ tre bedste” sild serveret med crème fraiche, sprøde løg og fedtegrever samt rugbrød 195,- Karrysild med æg, purløg æbler, syltede løg og fedtegrever 135,- Islandsk laks med julesalat appelsiner, sennepskorn, dild og mandler 145,- Håndpillede rejer og østers med æg, purløg, citronmayonnaise serveret på surdejsbrød 175,- Smørstegt og paneret rødspætte med kål- og rodfrugtremoulade, syltede løg og citron 155,- Grillet sild med små kartofler, røget mayonnaise, rødløg og karse inspireret af ’Sol over Gudhjem’ 160,- Kød Hønsesalat med æbler, bladselleri, purløg, bacon og sprød kål 150,- Krogmodnet oksetatar med fermenterede radiser, løg, sennepsmayo og sprøde kartofler 150,- Frikadeller med kartoffelkompot tyttebær, grillede grønkål og porrer 165,- Ost Tre danske oste serveret med ristet rugbrød og hjemmelavet marmelade 135,- Dessert Appelsinkage med med pekannødder og vaniljeis og 120,- Pocheret pære med chokolade og hasselnødder 120,- Tre stk. chokolade Sødt serveret til kaffen 75,- ENGLISH MENU Replik lunch menu our special menu of 6 dishes served in three courses, some are shared “Family Style” served for the entire table, this menu cannot be combined with a la carte menu. Marinated herring with curry spices, served with egg, apples and chives Icelandic salmon with endives, oranges, mustard grain, dill and almonds Butter fried breaded plaice with remoulade, pickled onions, herb salad and lemon - Pork ‘frikadelle’ with potato compote,potato compote, lingonberries, grilled kale and leeks Fried celeriac and truffle with pickled onions, herbs and roasted hazelnuts - Orange cake with pecan nuts and vanilla ice cream 495,- ’Smørrebrød menu Caramelized beetroots Icelandic salmon Chicken salad 395,- Vegetarian smørrebrød menu Caramelized beetroots Mushroom and sunchokes Fried celeriac and hazelnuts 395,- Wine menu 2 glasses of “Aamanns selection” wines and water 215,- Beers and schnapps menu 1 of our selective beers served with 2 Aamanns homemade schnapps 195,- Water Filtered water still or sparkling - ad libitum 30,- Smørrebrød Vegetables Baked beetroots with cheese, pickled onions, cress and crispy buckwheat 135,- Mushroom and sunchokes with oyster mushrooms, porcini velouté, crispy onions served on sourdough bread 155,- Fried celeriac and truffles with pickled onions, herbs and roasted hazelnuts 175,- Fish and shellfish Herring platter “Best of Aamanns”, three small servings of our authentic herring accompanied with crème fraiche, pork fat and roasted seeds 195,- Marinated herring with curry spices egg, chives, apples, pickled onions and pork crisp 135,- Icelandic salmon with endives, oranges, mustard grain, dill and almonds 150,- Hand peeled shrimps with egg, chives, lemon mayonnaise served on sourdough bread 175,- Butter fried breaded plaice with remoulade, pickled onions, herb salad and lemon 155,- Grilled herring with small potatoes, smoked emulsion, red onions and cress inspired by ‘Sol over Gudhjem’ 160,- Meat Chicken salad with apples, celery, chives, bacon and crispy kale 150,- Dry-aged beef tartar with fermented radishes, onions, mustard mayonnaise and crispy potatoes 150,- Pork ´frikadelle"with potato compote, lingonberries, grilled kale and leek 165,- Cheese Three Danish cheeses served with fried rye bread and homemade marmalade 135,- Dessert Orange cake with pecan nuts and vanilla ice cream 120,- Poached pear with chocolate and hazelnuts 120,- Petits Fours 3 chocolates small treats for tea or coffee 110,- -
Aften
9-retters menu Vores særlige menu med 9 retter i 4 serveringer, nogle til deling ‘Family style’ Solsikkekernehummus serveret med rugbrødschips Strandkrabbebisque med torsk og jordskokker - Vandbakkelse med rejer og purløg Islandsk laks med julesalat, appelsin og mandler Krogmodnet tartar med radiser og sennepsmayo - Grillet gris med kartoffelkompot, stikkelsbær og grønkål Terrine af gris og karamelliserede løg Stegt selleri med trøffel med syltede løg og urter - Appelsinkage med pekannødder og vaniljeis 545,- 9- retters vegetarisk menu Vores særlige menu med 9 retter i 4 serveringer, nogle til deling ‘Family style’ Solsikkekernehummus serveret med rugbrødschips Løgsuppe med timian og ‘Rødkløver’ ost - Vandbakkelse med ost og trøfler Små danske kartofler med rødløg og karse Saltbagte rødbeder med ost og sprød bøghvede - Grillet blomkål med sæsonens grøntsager og sauce Svampeterrine med karamelliserede løg Stegt selleri med trøffel med syltede løg og urter - Appelsinkage med pekannødder og vaniljeis 545,- 3-retters menu Vores særlige menu med 3 retter i 3 serveringer, Strandkrabbebisque med torsk og jordskokker - Grillet gris med kartoffelkompot, stikkelsbær og grønkål - Appelsinkage med pekannødder og vaniljeis 395,- 3-retters vegetarisk menu Vores særlige menu med 3 retter i 3 serveringer, Løgsuppe med timian og ‘Rødkløver’ ost - Grillet blomkål med sæsonens grøntsager og sauce - Appelsinkage med pekannødder og vaniljeis Vinmenu ”Aamanns selection” vine og filtreret vand med/uden brus 2 glas 195,- 3 glas 295,- 4 glas 395,- Øl- og snapsemenu 2 valgfri fadøl serveret med 2 af Aamanns hjemmelavede snapse 250,- Vand Filtreret vand med og uden brus 30,- À la carte og bar menu A la carte serveres først efter kl 19.00. For den bedste oplevelse anbefaler vi 4 retter per person, én fra hver kategori Appetizer Solsikkekerne hummus serveret med rugbrødschips 45,- Vandbakkelse med rejer og purløg eller med ost og trøfler 55,- per styk Forretter Strandkrabbebisque med torsk og jordskokker 145,- Løgsuppe, grissini med hvidløg, timian og ‘Rødkløver’ ost 135,- Saltbagte rødbeder med ost og sprød boghvede 140,- Islandsk laks med julesalat, appelsin og mandler 150,- Krogmodnet oksetatar med radiser, sennepsmayo og karse 150,- Hovedretter Grillet gris med kartoffelkompot, stikkelsbær og grønkål 195,- Grillet blomkål med sæsonens grøntsager, vallesauce 195,- Dagens friskfangede fisk serveret med sæsonens grøntsager og sauce spørg om dagens pris Til børn Frikadelle med kartofler og sauce 95,- Ost og dessert Tre danske oste serveret med ristet rugbrød og hjemmelavet marmelade 135,- Pocheret pære med chokolade og hasselnødder 120,- Appelsinkage med pekannødder og vaniljeis 120,- Tre stk. chokolade Sødt serveret til kaffen 110,- ENGLISH MENU 9-course menu Our selected menu of 9 dishes, served in 4 servings, some are shared ’Family Style.’ Sunflower seeds hummus served with rye bread chips Crab bisque with cod and sunchokes - Choux with shrimps and chives Icelandic salmon with endives, orange and almonds Dry-aged beef tartar with radish and mustard - Grilled pork with potato compote and green kale Pork terrine with caramalized onions Fried celeriac with truffle and hazelnuts - Orange cake with pecan nuts and vanilla ice cream 545,- 9-course vegetarian menu Our selected menu of 9 dishes, served in 4 servings, some are shared ’Family Style’ Sunflower seeds hummus served with rye bread chips Onion soup with thyme and ‘Rødkløver’ cheese - Choux with cheese and truffles Small potatoes with lovage and fried onions Salt baked beetroots with cress and buckwheat - Grilled cauliflower with seasonal vegetables and sauce Mushroom terrine with caramalized onions Fried celeriac with truffle and hazelnuts - Orange cake with pecan nuts and vanilla ice cream 545,- 3-course menu Our selected menu of 3 dishes, served in 3 servings, Crab bisque with cod and sunchokes - Grilled pork with potato compote and green kale - Orange cake with pecan nuts and vanilla ice cream 395,- 3-course vegetarian menu Our selected menu of 3 dishes, served in 3 servings, Onion soup with thyme and ‘Rødkløver’ cheese - Grilled cauliflower with seasonal vegetables and sauce - Orange cake with pecan nuts and vanilla ice cream 395,- Wine menu “Aamanns selection” wines and water 2 glasses 195,- 3 glasses 295,- 4 glasses 395,- Beers and schnapps menu 2 beers served with 2 Aamanns homemade schnapps 250,- Water Filtered water still or sparkling - ad libitum 30,- A la carte dishes A la carte is served after 19:00. For a greater dinner experience, we recommend 4 dishes per person, one from each category. Appetizer Sunflower seed hummus served with rye bread chips 45,- Choux with shrimps and chives or with cheese and truffles 55,- pcs Starters Crab bisque with cod and sunchokes 145,- Onion soup with garlic grissini, thyme and ‘Rødkløver’ cheese 135,- Salt baked beetroots with cheese and buckwheat 140,- Icelandic salmon with endives, orange and almonds 150,- Dry-aged beef tartar with radish and mustard 150,- Main courses Grilled pork with potato compote, gooseberries and green kale 195,- Grilled cauliflower with seasonal vegetables and whey sauce 195,- Fish of the day ocally sourced fresh catch served with seasonal vegetables Market price For kids Pork ‘frikadelle’ with potatoes and creamy sauce 95,- Cheese and dessert Three Danish cheeses served with fried rye bread and homemade marmalade 135,- Poached pear with chocolate and hazelnuts 120,- Orange cake with pecan nuts and vanilla ice cream 120,- 3 chocolates small treats for tea or coffee 110,- -
Vinkort
By glass Champagne & sparkling Crémant d’Alsace, Domaine Bliemerose, Alsace, 2018 100 Extra Brut Blanc de Blancs, Valentin Leflaive, Champagne, NV 125 Bistrøtage rosé B11, Dufour & Martinot, Champagne, NV 145 White Aamanns Selection Riesling, St. Antony, Bodenshatz, 2021 95 Chardonnay Bourgogne Blanc, Seguin-Manuel, Bourgogne, 2020 153 Riné, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2019 115 Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, 2020 125 Pinot Grigio Castel Ringberg, Elena Walch, Alto Aldige, 2019 130 Kitzeck-Sausal Gerhard, Wohlmuth Weingut, Südsteiermark, 2021 135 Pinot Gris, Domaine Bliemerose, Alsace, 2020 145 Sancerre, Lucien Crochet, Loire, 2019 155 Rosé Rosanoire Azienda Agricola Cantrina Lombardia, 2021 100 Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, 2019 135 Red Aamanns Selection Montefalco Rosso, DiFilippo, Umbria, 2020 95 Côtes du Rhône Villages Cigala, Dmne Saint-Étienne, CDR, 2019 105 Les Tailles, JC Garnier, Anjou, 2019 105 La Piquellerie, Dmne du Clos Frémur, Anjou, 2020 115 Bourgogne Rouge, Maison Ambroise, Bourgogne, 2020 125 Arbois Rouge DD, Tissot, Jura, 2020 125 Morgon Les Charmes, Quentin Harel, Beaujolais, 2019 145 Gigondas, Moulin de la Gardette, Rhône, 2019 155 By bottle Champagne & sparkling Crémant d’Alsace, Domaine Bliemerose, Alsace, 2018 645 Extra Brut Blanc de Blancs, Valentin Leflaive, Champagne, NV 995 Latitude Blanc de Blancs XBT, Larmandier-Bernier, Champagne, NV 1195 Grand Rosé Brut, Gosset, Champagne, NV 1395 Bistrøtage rosé B11, Dufour & Martinot, Champagne, NV 1295 Verzenay Grd Cru Blanc de Noirs XBT, Valentin Leflaive, Champagne, NV 1595 Longitude Premier Cru XBT, Larmandier-Bernier, Champagne, NV 1695 White & Orange Aamanns Selection Riesling, St. Antony, Bodenshatz, 2021 425 Riné, Azienda Agricola, Cantrina Lombardia, 2019 475 Chardonnay Bourgogne Blanc, Seguin-Manuel, Bourgogne, 2020 695 Muscadet les Vignes du Bourg Blanc, Julien Braud, Loire, 2020 515 Vouvray Sec Argilex, Benoît Gautier, Loire, 2019 525 Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, 2020 565 Kitzeck-Sausal Gerhard, Wohlmuth Weingut, Südsteiermark, 2021 595 Les Gênets, Château de Roquefort, Provence, 2014 600 Pinot Gris, Domaine Bliemerose, Alsace, 2020 615 Roter Veltliner Steinberg, Weinberghof Fritsch, Wagram, 2019 625 Les Raisins de l’Amitié, Damien Laurau, Savennières, 2017 625 Pinot Grigio Castel Ringberg, Elena Walch, Alto Aldige, 2019 645 Sancerre, Lucien Crochet, Loire, 2020 695 Lirac Blanc Reine des Bois, Domaine de la Mordorée, Rhône, 2019 745 Ried DR. Wunsch, Gerhard Wohlmuth, Weingut, 2019 745 Chablis, Jean Dauvissat Père & Fils, Bourgogne, 2019 795 Les Graviers, Stephane Tissot, Jura, 2018 975 Chablis 1er Cru Fourchaume, Jean Dauvissat Père & Fils, Bourgogne, 2018 1195 Chassagne Montrachet, Remoissenet Père & Fils, Bourgogne, 2018 1295 Meursault, Olivier Leflaive, Bourgogne, 2017 1495 Rosé Rosanoire, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2021 475 Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, 2019 635 Red Aamanns Selection Montefalco Rosso, DiFilippo, Umbria, 2020 425 Groppello DOC Riviera del Garda Classico, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2019 475 Côtes du Rhône Villages Cigala, Dmne Saint-Étienne, Rhône, 2019 495 La Piquellerie, Dmne du Clos Frémur, Anjou, 2020 515 Kaboulo, Dmne du Clos Frémur, Anjou, 2020 515 Pinot noir Tradition, Dmne Fernand Engel, Alsace, 2021 525 Ulterior Garnacha Parcela 6, Verum Bodegas Y Viñedos, La Mancha, 2016 525 Bourgogne Rouge, Maison Ambroise, Bourgogne, 2020 535 VdF Rouge ´Neck´, Sylvain Bock, Ardèche, 2021 535 Zerdi DOC Riviera del Garda Classico, Azienda Agricola Cantrina, Lombardia, 2018 550 Arbois rouge DD, Tissot, Jura, 2020 555 Morgon Les Charmes, Quentin Harel, Beaujolais, 2019 565 Bourgogne Pinot Noir, Michel Magnien & Fils, Bourgogne, 2019 595 Gigondas, Moulin de la Gardette, Rhône, 2019 725 Château Les Hauts-Conseillants, Lalande-de-Pomerol, Pomerol, 2014 750 Châteauneuf du Pape, Domaine de la Côte de l´Ange, CTNF du Pape, 2018 795 Margaux de Brane, Brane Canteac, Margaux, 2017 845 Vosne-Romanée, Coquard-Loison-Fleurot, Bourgogne, 2018 1295 Vosne-Romanée «Aux Damaudes», Maison Ambroise, Bourgogne, 2018 1470 Gevrey-Chambertin La Justice, Maison Harbour, Bourgogne, 2019 1495 Vosne-Romanée, Remoissenet Père & Fils, Bourgogne, 2017 1595 -
Drikkekort
Soft drinks Dépanneur sodas Aranciata Rossa / Chinotto / Limonata / Aranciata / Sportivo 40,- The Syrup Co. - med/u.brus Grapefruit with mint & hibiscus 55,- 95,- Raspberry with strawberry 55,- 95,- Eldeflower with verbena & jasmin tea 55,- 95,- Passionfruit with Oolong tea 55,- 95,- Rebæl Ice Tea White tea, peach & lemon verbena 40,- Frisk juice Spørg om vores udvalg 40,- Coca-Cola Coca-Cola / Cola Zero 40,- Fever Tree Indian Tonic / Ginger beer / Lemon Tonic 40,- Varme drikke Kaffe Americano 40,- Dbl. espresso 40,- Machiato 40,- Cortado 40,- Capuccino 50,- Caffe latte 50,- Special mælk 5,- / 10,- Te og varm chokolade Tea Earl Grey 45,- Tea White Rose & Berry 45,- Tea Rooibos & Apple 45,- Tea Green Öland 45,- Tea White Nordic 45,- Varm chokolade 50,- Øl Herslev Bryghus fadøl Aamanns IPA / Pilsner / Klassisk 40 cl. 65,- 60 cl. 95,- Flaske Mikkeller Vision Lager 33cl. 65,- Peter Pale & Mary Gluten Free - Pale Ale 33cl. 65,- Burst - IPA 33cl. 65,- Evergreen - Hazy IPA 33cl. 65,- Iskold Classic 33cl. 65,- Drinking in the Sun - Wheat Beer - 0,3% 33cl. 65,- Limbo Riesling - Flemish Primitive Ale - 0,3% 33cl. 65,- Limbo Raspberry - Flemish Primitive Ale - 0,3% 33cl. 65,- Limbo Yuzu - Flemish Primitive Ale - 0,3% 33cl. 65,- Herslev Bryghus Aamanns IPA 33cl. 65,- Pilsner 33cl. 65,- Klassisk 33cl. 65,- To Øl 45 Days Organic Pilsner 33cl. 65,- House of Pale - Pale Ale 33cl. 65,- Rød Grød med Fløde - Fruited Ale 33cl. 65,- Implosion - Peachy Fresh Beer - 0,3% 33cl. 65,- Tropic Rumble - IPA 33cl. 75,- Cloud 9 Wit 2.0 - Wheat Beer 33cl. 75,- Cider Cider Revolution Pommier Demi-sec / Brut 33cl. 60,- Manoir d’Apreval Poiré - Pear cider 75cl. 285,- Manoir d’Apreval Brut - Apple cider 75cl. 285,- Snaps Aamanns snapse er produceret i samarbejde med familiedestilleriet Braunstein i Køge. Check også vores snapse produced her hos Aamanns Replik, lavet med lokale urter og frugter. Aamanns snaps - Rugbrød 3cl. 55,- Aamanns snaps - Æble, peberrod og citron 3cl. 55,- Aamanns snaps - Skovmærke 3cl. 55,- Aamanns snaps - Porse 3cl. 55,- Aamanns snaps - Jul 3cl. 55,- Avec Eau de Vie Becker Quetsch Eau de Vie 3cl. 105,- Becker Kirsch Eau de Vie 3cl. 105,- Armagnac Gelas Armagnac 10 ans 3cl. 140,- Gelas Vieil Armagnac Selection 3cl. 170,- Gelas Armagnac 20 ans 3cl. 215,- Cognac Pierre Ferrand 10 Generations 3cl. 125,- Pierre Ferrand Ambre 1er Cru 3cl. 145,- Merlet XO Cognac 3cl. 195,- Marc Becker Marc d’Alsace Gewürztraminer 3cl. 105,- Vieux Marc du Jura Clavelin et Fils 3cl. 135,- Grappa Marolo Grappa di Moscato 3cl. 135,- Marolo Grappa di Barbaresco 3cl. 155,- Marolo Grappa di Barolo 3cl. 175,- Rom Clement Rhum Vieux Agricole VSOP 3cl. 145,- Hampden Estate 8 years 3cl. 165,- Damoiseau Rhum XO 3cl. 175,- Clairin Ansyen Single Cask 3cl. 185,- Plantation Fiji Vintage 2005 3cl. 225,- Damoiseau Rhum Millesime 2008 3cl. 245,- Tequila OCHO Blanco La Loma 3cl. 125,- Mezal Derrumbes San Luis Potosi Lote 24 3cl. 175,- Del Maguey VIDA San Luis del Rio 3cl. 145,- Whiskey Teeling Small Batch on trade 3cl. 125,- High Coast ÄLV Vanilla Batch 5 3cl. 155,- Port Askaig 12 Year Old Autumn 3cl. 195,- Gin Catenaccio Gin ØKO 3cl. 115,- Vodka Griffin Vault Vodka 3cl. 95,- Vermouth Volata Vermouth Rosso ØKO 3cl. 95,- Chazalettes Vermouth Bianco 3cl. 105,- Pastis Henn Bardoiun Pastis 3cl. 75,- -
Selskaber
Aamanns Replik i Skuespilhuset, er et grønt åndehul midt i København med en af de bedste udsigter med et unikt inde- og udemiljø, hvor der er plads til spiseoplevelser lige ud til vandet. Vi arrangerer alt fra dagsmøder, fester, frokoster og konferencer. Menuen består af både Aamanns velkendte smørrebrødsklassikere og retter med enkle serveringer af gode råvarer, hvor det kan smages at de er produceret med kærlighed. Kontakt os endelig. Vores event-team står klar til at rådgive og følge jeres arrangement helt til dørs. Læs mere under selskaber
Adresse
Sankt Annæ Plads 36
1250 Kbh K
Åbningstider
Frokost
Søndag – mandag 11.30-17.30
(Sidste bestilling 15.30)
Tirsdag – lørdag 11.30-16.30
(Sidste bestilling 14.45)
Aften
Tirsdag – Torsdag 17.00-22.00
(Sidste bestilling 20.00)
Lørdag – Fredag 17.00-23.00
(Sidste bestilling 20.45)
Bar og café
Søndag – mandag 11.00-17:30
(Sidste bestilling 17.00)
Tirsdag – torsdag 11.00- 22:00
(Sidste bestilling 21.30)
Fredag – lørdag 11.00- 23:00
(Sidste bestilling 22.30)
Book bord
Reserver bord på Replik
Aamanns Replik, vores restaurant i Skuespilhuset
“I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på enkel og smagfuld facon.” – Adam Aamann
Aamanns Replik i Skuespilhuset, er et grønt åndehul midt i København K med en et unikt inde- og udemiljø hvor man som spisende kan nyde en enestående udsigt til vandet.
Til frokost tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition.
Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.
Om aftenen har vi gjort det let og afslappende at nyde vores velsmagende teatermenu. Retterne serveres i to omgange således, at man undgår unødig ventetid mellem retterne, men samtidigt får mulighed for at smage hele 6 forskellige små retter.
Gæster om ikke skal i teater, må også meget gerne spise teatermenuen, der er for alle der kommer for at nyde maden og udsigten.
Teatermenu kan udvides med flere retter så man får en fuld oplevelse af hele Aamanns repertoire.
I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev, Mikkeller og To Øl, cider og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af økologiske vine.
Udendørs baren er åben det meste af dagen i sommerhalvåret, og serverer gode vine, kold rosé og cocktails lavet på urter og Aamanns egen snaps.
Mellem frokost og aften serveres en barmenu med små, enkle retter.


VIL DU LEJE AAMANNS REPLIK?
Det er muligt at leje Replik til private selskaber
Skriv til os for at høre, hvordan vi kan skabe en unik ramme for jeres arrangement.
Send os en mail på [email protected] eller ring
på tlf. 2080 5200 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.
