Tomat-brødsalat: Panzanella

Del opskrift

Ingredienser

Salaten
3 skalotteløg, finthakket
4 saltede kapers
2 hvidløg, finthakket
5 god koldpresset olivenolie
3 sherryeddike eller rødvinseddike
1 modne tomater
1 basilikum
300 daggammelt brød
havsalt og friskværnet peber

Fremgangsmåde

Salaten

Kom de finthakkede skalotteløg i en skål.
Skyl kapersene for overskydende salt, lad dem dryppe af og hak dem groft. Kom dem i skålen sammen med finthakket hvidløg, olivenolie, sherry- eddike og peber. Vend godt rundt i det hele.

Skær tomaterne i grove tern og kom dem i skålen sammen med basilikumbladene, som du har revet groft fra hinanden. Riv med hænderne eller skær brødet i grove tern og vend dem rundt i salaten. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra olie og eddike.

Lad nu brødsalaten trække i min. 10 minutter og gerne et par timer. Smag på den igen lige inden servering.

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Aamanns Grønne Køkken
  • Smørrebrød
  • Sødt
  • Tilbehør

Info vedrørende ordrebestillinger
til søndag den 19. september

Grundet halvmaraton i indre by søndag den 19. september, er vi desværre nødsaget til, at lukke ned for webshoppen
fra kl. 10.00 til kl. 16.00.
Vi tager kun imod bestillinger der kan afhentes fra vores
 Deli & Takeaway på Øster Farimagsgade 10.

Du/I er velkommen til at ringe på 20805201, som vil være behjælpelig med at oprette en ordre.