Juletid i en særlig tid

Juletiden er og bliver et af årets højdepunkter for de fleste af os. I år bliver den noget helt særligt på godt og ondt. Selvom vi ikke kan holde de store julefrokoster sammen, har vi brug for at mødes med dem, vi har nærmest og få rundet året af. Det vil ikke være det samme som normalt, men vi vil alle nyde de julebegivenheder, der får lov at bestå mere end nogensinde før.
Igen i år har vi sørget for at forberede en masse lækre muligheder for at julens begivenheder fortsat kan nydes trods restriktioner og Corona hensyn, hvadenten du ønsker at besøge os på restauranterne eller bestiller maden til kontoret eller i hjemmet.

ET HYGGELIGT SAMLINGSPUNKT Vores populære 7-retters julemenu
kan bestilles her 

Prisen er 325,- per kuvert –
Minimum 4 kuverter

Julemenuen består af 7 af vores bedste juleklassikere blandt andet vores velkendte karrysild, hønsesalat og koldrøgede laks med råsyltede tyttebær. Der er også mulighed for at bestille tilvalg til julemenuen.

Som noget helt nyt tilbyder vi virksomheder at bestille menuen anrettet i portioner af min. 4 kuverter, således de ansatte kan nyde årets firmajulefrokost hver for sig.

Aamanns Julefrokost

ET HYGGELIGT SAMLINGSPUNKT

Aamanns julefavoritter

Julefavoritterne består af tre stykker smørrebrød samt ris a l’amande med kirsebærsauce og er perfekt til den lidt mindre julesammenkomst. Vi tilbyder to forskellige varianter af Aamanns julefavoritter, der begge kan bestilles fra 1 kuvert. 

Bestil Aamanns Julefavoritterne her 

Smørrebrøds favoritter

Årets julegave

Giv et gavekort 

I år har restauranterne mere end nogensinde brug for vores alle sammens hjælp. Hvorfor ikke forære et gavekort til den restaurant, hvor den aflyste firmajulefrokost skulle have fundet sted?
Vi tilbyder salg af gavekort i vores webshop her.
Ved større indkøb af gavekort – f.eks. Som firmajulegaver – kontakt vores salgsafdeling på [email protected] eller tlf. 20805200

Julegaveposer

Vi tilbyder som noget nyt i år en julegave bestående af vores kogebog Aamanns Kryddersnapse samt en flaske af vores egen kryddersnaps lavet i samarbejde med Braunstein Destilleri i en fin gavepose.
Kontakt vores salgsafdeling på [email protected] eller tlf. 20805200