Jul hos Aamanns

Juletiden er en vigtig tid hos Aamanns, og vi har som altid gode råvarer i fokus såsom flæskesteg fra frilandsgris, sæsonens saftigste appelsiner og de varme velduftende krydderier som kanel, stjerneanis og nelliker. 

Forberedelserne skal til, når drømmen er en fuldendt julefrokost, der rummer krydrede lager til de gammeldags modnede sild, den hjemmelavede leverpostej og kryddersnapse brygget på ekstrakter af slåen og gran. 

 

CATERING UD AF HUSET FRA
AAMANNS DELI & TAKEAWAY

VORES  7-RETTERS JULEMENU 

Julen er tid til forkælelse og nærvær og naturligvis god mad og drikke. Aamanns Deli og takeaway kan hjælpe med at gøre sikre den gode madoplevelse for dig og dine gæster. Vi tilbyder vores 7 retters julemenu, som i øvrigt også fås vegetarisk. De 7 retter er velegnet til deling ved bordet eller som buffet, og kan fås helt ned til 4 kuverter. 

Læs menuen og bestil Aamanns julemenu her

AAMANNS JULEFAVORITTER

Hvis julefrokosten skal være smørrebrød har vi sammensat 2 smørrebrødsmenuer bestående af 3 stk. smørrebrød og ris a la mande, og her gælder ikke noget minimums antal, så de kan bestilles helt ned til 1 person.

Se Aamanns julefavoritter her

Naturligvis vil hele vores a la carte smørrebrødskort være præget af julens råvarer, og vil lægge på vores online webshop, når julen nærmer sig.     

Vi står gerne for leveringen, men vores menuer og smørrebrød kan ligeledes hentes i vores Deli og Takeaway på Øster Farimagsgade 10, det er helt op til dig.

INTIM OG HYGGELIG JULESTEMNING HOS AAMANNS ETABLISSEMENT 

I vores hyggelige frokostrestaurant på Øster Farimagsgade 12 serverer vi Aamanns Julefrokostmenu, der byder på vores julefavoritter i rigelige mængder. Der kan ligeledes vælges fra vores a la carte kort. 

Som noget særligt holder vi åbent om aftenen i december. Det betyder, at du både kan nyde vores 4-retters eller 6-retters julemenu tirsdag-lørdag aften hele julen.

 

Se menuen og book bord – læs mere her


Er I et større selskab? 

Ønsker du at leje vores restaurant til afholdelse af et lukket selskab, har vi plads til op til 23 gæster.

Kontakt os for en dialog om, hvad vi kan gøre for jer på: [email protected]

JUL I MIDTBYEN HOS AAMANNS 1921

I vores smukke restaurant midt i det gamle København serverer vi Michelin-anbefalet smørrebrød til frokost og klassiske danske retter med international kant til aften.

Fra midt november og december er menuen inspireret af julens højtid. Til frokost har vi to forskellige julemenuer udover vores a la carte kort. Til aften tilbyder vi tre forskellige menuer at vælge fra samt en række tilvalgsmuligheder. 

Se menuen og book bord – læs mere her


Er I et større selskab? 

På Aamanns 1921 har vi mulighed for at tilbyde private dining i vores hyggelige lokale i underetagen med plads til ca. 30 gæster.  

Kontakt os venligst for en dialog om jeres ønsker på [email protected]

JUL MED STORSLÅET UDSIGT HOS AAMANNS REPLIK I SKUESPILHUSET

Til frokost tilbyder vi, ud over vores a la carte kort, en 8 retters menu, hvor man får mulighed for at smage en lang række af Aamanns klassikere. Ligeledes har vi en smørrebrødsmenu bestående af nogle af vores mest populære stykker smørrebrød.   

Om aftenen lever huset i takt med teatret og bølgernes skvulp i havnekanalen, atmosfæren er ganske særlig og meget hyggelig. Vi tilbyder altid en 7 retters teatermenu, som i anledningen af julen naturligvis er juleinspireret, har du god tid så nyd vores 10 retters menu – læs mere her

Ønsker du at booke til et større selskab på +20 gæster, så kontakt os på [email protected] 

DEN STORE JULEFEST HOS AAMANNS KØKKEN  

Vi pynter juletræet, tænder terrassevarmerne og byder jer velkommen ind i varmen.

 

Med det gode værtskab og den store velsmag i fokus står vores dedikerede personale i Aamanns Køkken klar til at tage imod dig og dine gæster. Vi gør alt hvad vi kan for at sikre, at I får lige præcis den julefest, I drømmer om, og naturligvis i trygge rammer.

Aamanns Køkken på Refshaleøen kan huse den store julemiddag eller fest for selskaber på 40-200 gæster.

  
Se vores pakker her og kontakt os for skræddersyet event – læs mere her

GAVEN DER ALDRIG SKAL BYTTES

GAVEKORT
Gavekort til en af Aamanns restauranter – vi tilbyder salg af gavekort i vores webshop her 

Ved større indkøb af gavekort – f.eks. Som firmajulegaver – kontakt vores salgsafdeling på [email protected] eller tlf. 20805200 


AAMANNS BOTANICAL SENSES
Luksuriøse sæber og lotion fra Aamanns Botanical Senses som Indeholder velduftende æteriske olier, som beroliger, plejer og blødgør huden. Den perfekte jule, mandel eller værtindegave. Aamanns Botanical Senses kan købes på alle Aamanns restauranter og i vores webshop her


 
AAMANNS SNAPS
Aamanns snaps er produceret i samarbejde med familie destilleriet Braunstein i Køge. Aamanns snaps kan købes på alle Aamanns restauranter.

GØR ÅRETS SIDSTE AFTEN TIL ET GASTRONOMISK HØJDEPUNKT

Nytårsaften med Aamanns betyder ren forkælelse for både gane og gaffel.  

Vi gør årets sidste aften til et gastronomisk højdepunkt og serverer en 10-retters menu 
med bl.a. Caviar, Gillardeau østers og hummer, nytårstorsk med karamelliserede beder, dry-aged ribeye med røget marv sauce, og en fuldfed chokoladetærte til dessert. Selvfølgelig serveret med gode vine, Champagne og kransekage.

  
Slut året af med Københavns bedste udsigt hos Aamanns Replik – køb billetter her

Slut året af i hjertet af København hos Aamanns 1921 – køb billetter her