Juletid i en særlig tid

Juletiden er og bliver et af årets højdepunkter for de fleste af os. I år bliver den noget helt særligt på godt og ondt. Selvom vi ikke kan holde de store julefrokoster sammen, har vi brug for at mødes med dem, vi har nærmest og få rundet året af. Det vil ikke være det samme som normalt, men vi vil alle nyde de julebegivenheder, der får lov at bestå mere end nogensinde før.
Igen i år har vi sørget for at forberede en masse lækre muligheder for at julens begivenheder fortsat kan nydes trods restriktioner og Corona hensyn, hvadenten du ønsker at besøge os på restauranterne eller bestiller maden til kontoret eller i hjemmet.

ET HYGGELIGT SAMLINGSPUNKT Vores populære 7-retters julemenu
kan bestilles her 

Prisen er 325,- per kuvert –
Minimum 4 kuverter

Julemenuen består af 7 af vores bedste juleklassikere blandt andet vores velkendte karrysild, hønsesalat og koldrøgede laks med råsyltede tyttebær. Der er også mulighed for at bestille tilvalg til julemenuen.

Som noget helt nyt tilbyder vi virksomheder at bestille menuen anrettet i portioner af min. 4 kuverter, således de ansatte kan nyde årets firmajulefrokost hver for sig.

Aamanns Julefrokost

ET HYGGELIGT SAMLINGSPUNKT

Aamanns julefavoritter

Julefavoritterne består af tre stykker smørrebrød samt ris a l’amande med kirsebærsauce og er perfekt til den lidt mindre julesammenkomst. Vi tilbyder to forskellige varianter af Aamanns julefavoritter, der begge kan bestilles fra 1 kuvert. 

Bestil Aamanns Julefavoritterne her 

Smørrebrøds favoritter

Julen hos Aamanns

Besøg en af vores restauranter

Aamanns 1921

I vores smukke restaurant midt i det gamle København serverer vi Michelin-anbefalet smørrebrød til frokost og klassiske danske retter med international kant til aften.

Fra midt november og december er menuen inspireret af julens højtid. Til frokost har vi to forskellige julemenuer udover vores a la carte kort. Til aften tilbyder vi tre forskellige menuer at vælge fra, samt en række tilvalgsmuligheder. 

Er I et større selskab? 
På Aamanns 1921 har vi mulighed for at tilbyde private dining i vores hyggelige lokale i underetagen med plads til 34 gæster.  

Kontakt os venligst for en dialog om jeres ønsker på 1921@aamanns.dk.

Læs mere her

Aamanns Etablissement

I vores hyggelige frokostrestaurant på Øster Farimagsgade 12 serverer vi Aamanns Julefrokostmenu, der byder på vores julefavoritter i rigelige mængder. Der kan ligeledes vælges fra vores a la carte kort.

Som noget særligt holder vi åbent om aftenen i december. Det betyder, at du både kan nyde vores 4-retters eller 6-retters julemenu tirsdag-lørdag aften hele julen.

Er I et større selskab? 
Ønsker du at leje hele vores restaurant til afholdelse af et lukket selskab, har vi plads til op til 23 gæster.

Kontakt os for en dialog om, hvad vi kan gøre for jer på etablissement@aamanns.dk.

Læs mere her

Årets julegave

Giv et gavekort 

I år har restauranterne mere end nogensinde brug for vores alle sammens hjælp. Hvorfor ikke forære et gavekort til den restaurant, hvor den aflyste firmajulefrokost skulle have fundet sted?
Vi tilbyder salg af gavekort i vores webshop her.
Ved større indkøb af gavekort – f.eks. Som firmajulegaver – kontakt vores salgsafdeling på catering@aamanns.dk eller tlf. 20805200

Julegaveposer

Vi tilbyder som noget nyt i år en julegave bestående af vores kogebog Aamanns Kryddersnapse samt en flaske af vores egen kryddersnaps lavet i samarbejde med Braunstein Destilleri i en fin gavepose.  
Kontakt vores salgsafdeling på catering@aamanns.dk eller tlf. 20805200 for bestilling.