Syltede grønne tomater

Del opskrift

Ingredienser

Tomaterne
2 kg grønne tomater
Syltelage
8 dl vand
8 dl æbleeddike
10 dl sukker
2 kanel stænger
10 nelliker
1 1/2 spsk peberkorn
100 g skrællet ingefær i skiver
2 pillede løg i skiver
2 stænger vanilje
Atamon

Fremgangsmåde

Vask tomaterne, skær blomsten af og prik med en tandstik 4-5 huller i dem. Kog resten af ingredienserne op og kog i ca. 10 minutter. Læg tomaterne i lagen og lad dem koge i 5-6 minutter. Tag dem op og kom dem i skoldede glas, der er skyllet i en anelse Atamon. Hæld nu den varme lage over og luk glassene til.

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Smørrebrød
  • Hovedretter
  • Grønne opskrifter
  • Fisk og skaldyr
  • Salat
  • Tilbehør
  • Sylt
  • Sødt
  • Jul
  • Snaps