Ribssaft

Del opskrift

Ingredienser

Saft
2 røde ribs med stilke
2 1⁄2 L vand
500 lyst rørsukker
evt. citronverbenablade ved servering

Fremgangsmåde

Saft

Kom ribsene i en gryde med vand og kog op.
Lad vand og bær småkoge under låg i ca. 10-12 minut- ter. Sigt ribssaften igennem et bomuldsklæde, placeret i en sigte i en gryde eller i en skål.
Lad de udkogte bær ligge og dryppe væden af i klæ- det. Kom den nu sigtede ribssaft over i en ren gryde og tilsæt sukker. Kog op og lad saften koge i ca. 5 minut- ter, til sukkeret er helt opløst.
Hvis der danner sig skum på toppen, så fjern det med en ske.

Hæld saften på skoldede flasker eller glas og opbevar saften i køleskabet, hvor den kan holde sig uåbnet i op til 3 måneder. Efter åbning er holdbarheden ca. 10 dage på køl. Blandingsforhold: 1:5. Kom evt. lidt frisk citronverbena i saften ved servering.

2 kg røde ribs med stilke
2 1⁄2 l vand
500 g lyst rørsukker
Evt. citronverbenablade ved servering

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Aamanns Grønne Køkken
  • Smørrebrød
  • Sødt
  • Tilbehør

Info vedrørende ordrebestillinger
til søndag den 19. september

Grundet halvmaraton i indre by søndag den 19. september, er vi desværre nødsaget til, at lukke ned for webshoppen
fra kl. 10.00 til kl. 16.00.
Vi tager kun imod bestillinger der kan afhentes fra vores
 Deli & Takeaway på Øster Farimagsgade 10.

Du/I er velkommen til at ringe på 20805201, som vil være behjælpelig med at oprette en ordre.