Rå squash med citron og parmesan

Del opskrift

Ingredienser

Ingredienser
6-10 små squash
5 spsk olivenolie
3 spsk citronsaft
Skal af 1 lille øko-citron
Ca. 40 g tynde parmesanflager
2 spsk finthakkede ristede mandler
Evt. lidt squashblomster
Havsalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skær squashene i skiver på 2 mm med en skarp kniv eller et mandolinjern.

Rør olivenolie, citronsaft og revet -skal sammen og smag til med salt og peber.

Vend squashskiverne sammen med dressingen og smag til. Bred skiverne ud på et fad og fordel parmesan- flagerne og de ristede hakkede mandler over. Slut evt. af med squashblomster, der er revet i mindre stykker.

Server salaten straks, den er lavet, da dressingen ellers vil trække for meget væde ud af squashene.

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Aamanns Grønne Køkken
  • Smørrebrød
  • Sødt
  • Tilbehør

Info vedrørende ordrebestillinger
til søndag den 19. september

Grundet halvmaraton i indre by søndag den 19. september, er vi desværre nødsaget til, at lukke ned for webshoppen
fra kl. 10.00 til kl. 16.00.
Vi tager kun imod bestillinger der kan afhentes fra vores
 Deli & Takeaway på Øster Farimagsgade 10.

Du/I er velkommen til at ringe på 20805201, som vil være behjælpelig med at oprette en ordre.