Skær Boskoop æblerne i halve og skær kernehuset ud. Kom dem derefter på en bageplade med skærefladen ned ad. Bag dem i ovnen ved 160 grader i ca. 20 min. til de er møre og souffleret op. Tag dem ud af ovnen og løft skindet af.
Kom mosen i en skål og smag til med lidt honning og salt. Mosen skal ikke være for sød. Stil den til side og køl den af.
Varm 3 spsk. olivenolie let op i en kasserolle, tilsæt karry og rist det kort igennem. Hæld det i et kaffefilter og lad det løbe langsomt igennem – alternativt: hæld det i en smal skål og lad karryen bundfælde sig, til den gule olie lægger sig øverst, og hæld derefter den rene gule olie over i en anden lille skål.
Skyl, tør og rib grønkålen.
Vend de ribbede grønkålsblade i en skål med 1 spsk. olivenolie og en smule salt.
Bred grønkål ud på en bageplade med bagepapir og bag dem sprøde i ovnen ved 120 grader i ca. 8-10 min. til de er mørkegrønne og sprøde.
Tag dem ud og lad dem køle af på bagepladen.
Skær torsken fint ud, i bittesmå tern, med en skarp kniv og kom dem i en skål med lidt salt. Smag til med citronsaft, citronskal, salt og friskkværnet peber og rør torsketernene/tataren godt igennem. Skær Mutzu-æblet i små tern og rør dem sammen med den fintsnittede purløg i tataren og smag til igen.
Lad tataren trække i 5-10 min. inden den anrettes.
Kom en skefuld creme fraiche midt på hver tallerken, derefter en skefuld æblekompot oveni og fordel derefter tataren ovenpå. Slut af med at dryppe 1-2 skefulde af karryolien ud over hver tatar og kom til sidst de sprøde grønkålsblade øverst. Server straks.