Fiskefrikadeller

Del opskrift

Ingredienser

Fiskefrikadeller
1 bagekartoffel
1 kg hakket fisk - gerne torsk
30 g salt
1 finthakket løg
1 bundt hakket dild
3 æg
2 1/2 dl piskefløde
3 spsk hvedemel
Friskkværnet peber
Smør og rapsolie til stegning
Anretning
Et par kviste dild
Rugbrød efter eget valg
Øko smør til brødet

Fremgangsmåde

Fiskefrikadeller

Riv bagekartoflen på den grove side af rivejernet og kom den i et viskestykke. Vrid så meget af vandet ud af kartoflen som muligt.
Rør den hakkede fisk med salt og peber til en sej konsistens. Kom derefter den revne kartoffel i sammen med løg, dild og æg. Rør igennem og tilsæt til sidst fløden. Strø melet over, rør det hele meget grundigt igennem, jo mere der røres, jo bedre vil den hænge sammen.
Kom olie og smør, halvt af hver, på en varm pande. Når smørret syder, formes fiskefrikadellerne med en ske og lægges forsigtigt på panden. Steg frikadellerne, så de bliver fint stegt på begge sider og faste indeni. 

Remoulade

Find opskriften på hjemmelavet remoulade her

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Smørrebrød
  • Hovedretter
  • Grønne opskrifter
  • Fisk og skaldyr
  • Salat
  • Tilbehør
  • Sylt
  • Sødt
  • Jul
  • Snaps