SELSKABER & EVENTS HOS AAMANNS

Lad Aamanns danne ramme for dit næste event eller fest. Uanset begivenheden er Aamanns garant for skønne omgivelser, professionelt værtskab og mad af høj kvalitet. Aamanns Køkken har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at vi bruger mellem 60-90% økologiske råvarer i vores køkken.

I vores selskabslokale på Refshaleøen får I langborde, åbent køkken, terrasse ned mod vandet og et stort dansegulv. Vi giver desuden mulighed for at leje vores restauranter ved særlige lejligheder. Læs mere om alle mulighederne herunder.

Rustikt og hyggeligt selskabslokale hos Aamanns på Refshaleøen.

Aamanns selskabslokaler på Refshaleøen

I B&W's tidligere lagerlokaler finder du Aamanns Køkkens selskabslokaler. Med næsten 8 meter til loftet svæver et stemningsskabende lampehav over de rå betongulve, og i det store åbne køkken kan man følge kokkenes arbejde.

De gamle industrilokaler ligger ned til vandet med udsigt til langelinje og giver mulighed for ankomst med båd. Om sommeren har vi store krydderurtebede på vores terrasse, hvorfra man med at glas kølig vin i hånden kan nyde solnedgangen over København.

Siden 2015 har de historiske lokaler dannet ramme for skræddersyede events og selskaber for både firmaer og private. Vi har plads til over 200 spisende gæster og lokalerne kan tilpasses mange forskellige behov. Alt lige fra bryllupper, til barnedåbe, langbordsmiddage, firmafester, receptioner, smørrebrødsværksted og teambuilding-arrangementer er løbet af stablen hos os.

Med det gode værtskab og den store velsmag i fokus står Aamanns Køkken klar til at tage imod dig og dine gæster og sikre, at I får lige præcis den aften, I havde drømt om.

Glade gæster

"Tusind tak for en mindeværdig aften i lørdags. Festen overgik alle forventninger og vi var utrolig glade for valget af Aamanns, ligesom vores gæster i øvrigt. En stor tak til køkken og i særdeleshed jer tjenere for at give os en ekstraordinær aften."

- Martin og Anne, bryllup for 90 gæster.

 

"1000 TAK for en fantastisk dag hos Jer. Alle var fuldstændig overvældet over maden. Den får 6 stjerner ud af 6! Hele dagen var lige, som vi ønskede det. Alt personale var smilende, venlige og hjælpsomme hele vejen igennem.  Alt fra jeres side var gennemført!"

Bodil og Bjarne, rund fødselsdag for 85 gæster

"1000 tak, for den helt fantastiske ramme I lagde til vores sommerfest i fredags. Vi synes alle, at det var en fantastisk aften, som forløb virkelig godt – stor cadeau til jer! Maden var super lækker, drinksene ligeså. Der var ikke en finger at sætte! Vi håber, at vore veje vil krydse igen."

- Pia Møller fra Qvartz, sommerfest med 210 gæster

”Tusind tak for et formidabelt arrangement den 6. september 2016. Maden var fantastisk, personalet super kompetente og alt gik op i en højere enhed. Det var alt i alt en meget stor fornøjelse at afholde vores arrangement hos jer – stor ros til alle.”

- Tine Rimhoff fra Polaris, middag og prisoverrækkelse for 150 gæster

bryllup
Aamanns Køkken

Oplev vores lokaler på Refshaleøen

Du er velkommen til at komme forbi til en uformel snak og mærke den helt særlige stemning, der hersker i vores lokaler på Refshaleøen.

Kontakt os på telefon +45 20805200 eller send en mail til [email protected] for at lave en aftale.

Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Sådan finder du os

Det er let at komme til Refshaleøen uanset om du er på cykel, i bil, eller med bus.

Er du på cykel, kan du skyde genvej via den nye Inderhavnsbro ved Nyhavn.

Er du i bil, vær opmærksom på parkeringsafgift.

Buslinje nr. 9A, standser blot få min. gang fra vores lokaler, og bussen kører hvert 6.-8. minut og hver halve time hele natten igennem. Det tager kun ca. 15 min. fra Hovedbanegården til Refshaleøen.

Havnebussen lægger til kun 5 minutters gang fra Aamanns Køkken

Begivenheden kan også gøres endnu mere speciel ved at lade dit selskab ankomme med båd langs kanalen.

frokostordning
Lej Aamanns restaurant

Book en restaurant

Lad vores hyggelige og luksuriøse restauranter danne rammen for en helt særlig begivenhed.

Aamanns Etablissement
På Aamanns Etablissement på Østerbro har vi plads til 35 spisende gæster. Indretningen er moderne med inspiration fra den almodische kro.

LÆS MERE OM AAMANNS ETABLISSEMENT HER. 

Aamanns 1921 - Private Dining i underetagen
Aamanns 1921 i Indre København er indrettet med specialdesignede lyse træmøbler, en imposant messinglysekrone, hvælvinger i granit, terrazzogulv og store grønne planter. Vi har plads til 80 spisende gæster plus yderligere 35 personer i vores selskabslokale i underetagen.

LÆS MERE OM AAMANNS 1921 HER.