grise-banner-langt

HOLD ÅRETS FIRMAJULEFROKOST I VORES UNIKKE LOKALER PÅ REFSHALEØEN

Vi pynter juletræet, tænder terrassevarmerne og byder jer velkommen ind i varmen. Med det gode værtskab og den store velsmag i fokus står vores dedikerede personale i Aamanns Køkken klar til at tage imod dig og dine gæster. Vi gør alt hvad vi kan for at sikre, at I får lige præcis den julefest, I drømmer om.

I B&W’s tidligere hovedmagasin ligger Aamanns Køkkens selskabslokaler. Her får I højt til loftet, veldækkede juleborde, stort dansegulv, terrasse mod vandet og direkte udsyn til køkkenet.

Julemenuen serveres family style og I får alt lige fra gammeldags modnet sild, gravad islandsk laks til braiseret nakke af gris fra Grambogård samt en masse lækkert hjemmelavet tilbehør. Middagens søde punktum er naturligvis en klassisk risalamande proppet med fede vaniljekorn og med Aamanns egen kirsebærsauce til. Nedenfor ses to eksempler på en julefest i vores lokaler på Refshaleøen.

Har I særlige ønsker, kan vi med stort sandsynlighed imødekomme dem. Kontakt os endelig, og så finder vi sammen det helt rigtige format til jeres fest.

EKSEMPLER PÅ INDHOLD OG PRIS

Velkomstdrink
Aamanns julemenu
Vin, øl & sodavand under middagen
Kaffe & te

Pris per person 800
Arrangementet varer i 5 timer

-

Inklusiv fri bar med øl, vin, vand og cocktails

Pris per person 1100
Arrangementet varer i 7 timer

 

Hertil kommer lokaleleje fra 5000 kr.
Bemærk at der er et tillæg på 100 kr. pr kuvert på følgende dage: d. 22/11, 29/11, 6/12 & 13/12

Aamands_julefest_016
Aamands_julefest_018
Aamanns_julefest_015
Udendørs

KONTAKT OS

 

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dit selskab? Kontakt os på telefon +45 20805200 eller på mail: [email protected]

Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi jer hurtigst muligt.

 
OM AAMANNS KØKKEN

 

Refshaleøen, der engang husede et af verdens største skibsværfter B&W, er et område i rivende udvikling. Det gamle industriområde er over årene blevet et sprudlende samlingspunkt for store kontorfællesskaber, musikbegivenheder, restauranter, et destilleri, moderne kunstmuseer, madmarkeder og et hav af kreative virksomheder.

Siden 2015 har B&W's Hovedmagasin dannet ramme for Aamanns Køkken og vores skræddersyede events og selskaber for både firmaer og private. I vores unikke og industrielle lokaler har vi plads til over 200 spisende gæster. Lokalerne kan tilpasses mange forskellige behov og alt lige fra bryllupper, til barnedåb, langbordsmiddage, firmafester, receptioner, smørrebrødsværksted og teambuilding-arrangementer er løbet af stablen hos os.

Det betyder noget for os at lave mad af gode råvarer i sæson. Fisken er bæredygtig og kornet i vores hjemmebagte rugbrød er fra et biodynamisk landbrug i Herslev. Kyllingen er fra Gråsten og kødet fra Grambogård, fordi vi deler deres overbevisning om, at glade dyr giver god smag.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Aamanns Køkken.

julefrokost-aamanns
gfhyjhg