Aamanns Genbo
Aamanns smørrebrød på Vesterbro
Aamanns Genbo er vores nyeste spisehus og bar på Vesterbro i Carlsberg Byen. Med en placering på den flotte Kildeplads bestræber vi os på at blive en del af en travl og hyggelig hverdag for kvarteret mange beboere og øvrige københavnere.
Vores ambition er at blive et naturligt samlingspunkt, når sult og tørst melder sig – du kan altid svinge forbi Genboen.
Hos Genbo samler vi det bedste fra vores restauranter. Vi er et spisehus med alt fra smørrebrød til frokost, “Genbos aftensmad” til aften og snacks til de kolde drinks. I baren har vi otte haner med øl fra Herslev og Carlsberg samt et nøje udvalgt vinkort, der både rummer konventionelle og naturlige vine.
Også her i Carlsberg Byen har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv, som er kundens garanti for 60-90% økologi på menuen.
Følg med på vores Facebook og Instagram her.
Vi glæder os til at se dig i Carlsberg Byen!
Menukort
Menuen gælder fra den 12.112025
Frokost
Genboens Julefrokostmenu
3 mini-smørrebrød – Sild, koldrøget laks og æg og rejer
2 lune mini-smørrebrød – Braiseret grisebryst og rødspætte med remoulade
Risalamande
395,-
Genboens Grønne Julefrokostmenu
3 mini-smørrebrød – avocado, kartoffel, rødbedetatar
2 lune mini-smørrebrød – Svampetoast og nøddesteg
Risalamande
395,-
Smørrebrød
105,- per. stk.
(V) = vegetarisk
Gammeldags modnede sild, karrysalat, æg, cornichoner, forårsløg og ristede boghvedekerner
Koldrøget laks, rævesovs, råsyltede tyttebær, julesalat, rugkrummer og dild
Æg og rejer, Syltede tomater, klassisk mayonnaise, fennikel, ristede mandler og karse
Avocado, purløgsemulsion, kål, syltede salatløg og rugchips (V)
Rødbedetatar, sennepsemulsion, æbler, forårsløg og ristede boghvedekerner (V)
Kartoffel, røget emulsion, syltede løg, radiser og sprød kartoffel (V)
Hønsesalat, honning, sennep, citron, selleri, æbler, hjertesalat og sprødt kyllingeskind
Roastbeef, rodfrugtremoulade, peberrod, sprøde løg og kørvel
Rørt oksetatar, brunet smør emulsion, rødbeder, glaskål, forårsløg og ristede hasselnødder
Braiseret grisebryst, sennepscreme, syltet rødkål, julekrydderier, flæskesvær og kålskud
Juleost med appelsin-kanel-vanilje marmelade, ristede mandler og kørvel
Lune smørrebrød
Smørstegt rødspætte, rodfrugtremoulade, syltede rødløg og urter – 165,-
Smørstegt rødspætte, rejesalat, selleri, syltede salatløg og dild – 175,-
Pariserbøf på surdejsbrød med kapers, løg, pickles, peberrod og æggeblomme – 195,-
Håndpillede rejer surdejsbrød, tomatmayonnaise, syltede salatløg, tørret tomat og urter – 165,-
Hønsesalat, smørristet surdejsbrød, syltede rødløg, baconcrumble og urter – 145,-
Svampetoast, stegte svampe, Masala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille (V) – 155,-
Frikadeller af kalv og flæsk med syltet agurk og sennepscreme- 125,-
Børnenes livret, frikadeller, fiskefilet med remoulade og grøntsagsstænger – 125,-
Dessert
Risalamande, vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin – 75,-
Mandelkage, julekrydderier, appelsinsirup og vaniljecreme – 75,-
Chokolademousse, 60% Valrhona Oriado chokolade og kakaonibs – 75,-
Chokolademad på smørstegt rugbrød med mørk chokolade fra Friisholm, flødekaramel, bærkompot, vaniljecreme og ristede mandler – 85,-
3 oste med kompot, honning og smørstegt rugbrød – 115,-
Menuen er gældende fra den 14. november
Mindre retter
Kartoffelrösti med creme fraiche og ørredrogn – 125,-
Jordskokkesuppe med hasselnødder, fermenteret hvidløg og krydret olie – 95,-
Gravad laks med rygeostecreme, syltet fennikel, blodappelsin, pinjekerner og dildolie – 135,-
Gulerødder med persillepistou, karse, kærnet fløde og dukkah – 105,-
Confiteret and med pastinakpuré, rødkål og rødvinssauce – 145,-
Små kartofler med urte-beurre blanc – 85,-
Kålsalat med hokkaido, gedeost, valnødder og honning-sennepsvinaigrette – 95,-
Lune smørrebrød
Smørstegt rødspætte, rodfrugtremoulade, syltede rødløg og urter – 165,-
Smørstegt rødspætte med rejesalat, bagt selleri, syltede salatløg, røget paprika og dild – 175,-
Pariserbøf på surdejsbrød med kapers, løg, pickles, peberrod og æggeblomme – 195,-
Håndpillede rejer på surdejsbrød med tomatmayonnaise, syltede salatløg og urter – 165,-
Hønsesalat på smørristet surdejsbrød med syltede rødløg, baconcrumble og urter – 145,-
Svampetoast på surdejsbrød med Marsala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille – 155,-
Frikadeller af kalv og flæsk med syltet agurk, sennepscreme og kålskud – 125,-
Børnenes livret – 125,-
Frikadeller, fiskefilet med remoulade, kartoffelsalat og grøntsagsstænger
Genbos Aftensmad –
Svinebryst med kastanjepuré, æblekompot og senneps-jus – 235,-
Eller
Tortellini med kastanje, ricotta, salvie og brunet smør – 205,-
Dessert
Mandelkage med julekrydderier, appelsinsirup og vaniljecreme – 75,-
Chokolademousse med 60% Valrhona Oriado chokolade og kakao nips – 75,-
Risalamande med vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin – 75,-
3 rigtig gode oste med kompot, honning og smørstegt rugbrød – 115,-
Genbos Julemenu
Snacks
Surdejsbrød med urtesmør og romescosauce
Kartoffelrösti med creme fraiche og ørredrogn
Føste servering
Jordskokkesuppe med hasselnødder, fermenteret hvidløg og krydret olie
Gravad laks med rygeostecreme, syltet fennikel, blodappelsin, pinjekerner og dildolie
Gulerødder med persillepistou, karse, kærnet fløde og dukkah
Anden servering
Confiteret and med pastinakpuré, rødkål og rødvinssauce
Svinebryst med kastanjepuré, æble kompot og senneps jus
Små kartofler med urte-beurre blanc
Kålsalat med hokkaido, gedeost, valnødder og honning-sennepsvinaigrette
Dessert
Risalamande med vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin
525,-
Genbos Grønne Julemenu
Snacks
Surdejsbrød med urtesmør og romescosauce
Kartoffelrösti med creme fraiche og gulerodstatar
Første servering
Jordskokkesuppe med hasselnødder, fermenteret hvidlød og krydret olie
Saltbagt rødbede med syltet fennikel og cashewcreme
Gulerødder med persillepistou, karse, kærnet fløde og dukkah
Anden servering
Confiteret selleri med pastinakpurée, rødkål og rødvinssauce
Tortellini med kastanje, ricotta, salvie og brunet smør
Små kartofler med urte-beurre blanc
Kålsalat med hokkaido, gedeost, valnødder og honning-senneps vinaigrette
Dessert
Risalamande med vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin
525,- per person
Vinkort
Mousserende
NV, Cava Brut Nature, Maria Rigol Ordi, Catalunya, Spanien (øko) – 95,- / 400,-
NV, Crémant d’Alsace, Domaine Fernand Engel, Alsace, Frankrig (øko) – 500,-
2024, Cicino Blanco Peth Nat, Agri Segretum, Grechetto, Italien (naturvin) 600,-
Hvidvin
2023, Riesling, Aamanns Selection, St. Anthony, Rheinhessen, Tyskland (øko) – 95,- / 400,-
2023, Gruner Veltliner, Weinberghof Fritsch, Wagram, Østrig (øko) – 115,- / 450,-
2024, Chardonnay Secret de Lunes, Vignobles Jeanjean, Pays d´Oc, Frankrig 125/475,-
2023, Coral do Mar, Rias Baixas, Albariño, Spanien 475,-
2023, Sancerre Blanc La Rabotine, Alban Roblin, Loire, Frankrig – 140,- / 600,-
2022, Sauvignon Blanc, Gabel, Pfalz, Tyskland (øko) – 425,-
2023, Soave Classico DOC, Suavia Azienda Agricola, Veneto, Italien (øko) – 500,-
2024, Macchia, Domaine de Mathalis, Côtes du Rhône, Rhône, Frankrig – 550,-
2023, Chablis, Lucie Thiéblemont, Chablis, Frankrig – 650,-
2021, Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, Frankrig – 650,-
2023, Pinot Gris Saint Grégoire, Schönheitz, Alsace, Frankrig (naturvin) 650,-
2023, Riesling, Linsenberg, Alsace, Frankrig (naturvin) 700,-
2021, Chardonnay SLH, Hahn Winery, California, USA – 735,-
2023, Ciclic, Celler Lagravera, Garnacha, Catalonien, Spanien, Naturvin – 800,-
2021, Saint Aubin Premier Cru Vignes Moingeon, Bourgogne, Frankrig (øko) – 850,-
Rødvin
2024, DeAngelis Rosso Piceno, Aamanns Selection, Marche, Italy (øko) – 95/375,-
2017, Rioja Reserva, Finca del Marquesado, Rioja, Spanien – 115,- / 475,-
2023, Barbera d´Asti Tasmorcan, Elio Perrone, Piemonte – 125,- / 575,-
2023, Clarete, Juicy Red, Celler Lagravera, Catalonien, Spanien – 600,-
2022, Côtes du Rhône Villages La Garrigue, Domaine Saint-Étienne, Frankrig (øko) – 450,-
2023, Gropello DOC, Cantrina, Lombardia, Italien (øko) – 475,-
2022, Nierstein Pinot Noir, St. Anthony, Rheinhessen, Tyskland (øko) – 525,-
2024, 33 Tours, Domaine de Mathalis, Grenache, Rhône, Frankrig, Naturvin – 550,-
2024, Beaujolais Villages Rouge, Domaine de Boischampt, Gamay, Frankrig 550,-
2019, Spätburgunder Trocken, Weingut Krone, Rheigau, Tyskland – 135/600,-
2022, Bourgogne Rouge Côte D´or, Maison Ambroise, Bourgogne, Frankrig – 675,-
2023, Troupe X Weingut Schnaitmann, Württemberg, Tyskland, Naturvin – 750,-
2022, Pinot Noir Santa Rita Hills, Ampellos Cellars, Santa Barbara County, USA – 775,-
2020, Langhe D.O.C Nebbiolo, Aurelio Settimo Langhe, Piemonte, Italien – 800,-
2021, Vosne-Romanée Damaudes, Maison Ambroise, Bourgogne, Frankrig – 1000,-
Rosé & Orange
2023, Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, Frankrig – 140,- / 650,-
2022, Va Nu Pieds, Domaine la Rune, Bourbulenc & Grenache Blanc,Frankrig – 600,-
2022, Brash Higgins Zibbibo Amphora, Mclaren Vale, Zibbibo, Australien (naturvin) 135/600,-
Dessertvin
NV, Port Late Bottega Vintage Tawny, Quinta Santa Eufemia, Douro, Portugal – 115,- / 475,-
2022, Erdener Treppchen Riesling Spätlese, Weingut Mulenhof, Mosel, Tyskland 95,- / 450,-
NV, Manzanilla Fina Miraflores Baja, Bodegas de la Rive, Jerez, Spanien – 500,-
Øl
Økologisk fadøl fra Herslev Bryghus, To Øl og Carlsberg
35 cl. – 65,- / 50cl. – 80,-
Aamanns «Hazy IPA» (5%), øko
Aamanns Juleøl (6%)
Herslev Bryghus «Pilsner» (5,5%), øko
Herslev Bryghus «IPA» (6%), øko
Herslev Bryghus «Brown Ale» (5,6%), øko
Tuborg «Classic» (4,6%), øko
To Øl «Wheat In Motion» (4,2%)
To Øl «Æblecider – Benene på nakken» (6,4%)
Flaske og dåse
To Øl «Snuble Juice Session IPA» (4,5%) – 33 cl. – 60,-
To Øl «House Of Pale» (5,5%) – 33 cl. – 60,-
Alkoholfri
Carlsberg «Brooklyn Special Effects» (0,4%) – 35 cl. 60,- / 50 cl. 75,-
Herslev bryghus «Snefri» (0,3%), øko – 33 cl. 60,-
Herslev Bryghus «Under Solen» (0,5%), øko – 33 cl. 60,-
Herslev Bryghus «Alkoholfri Hvedeøl» (0,3%), øko – 33 cl – 60,-
To Øl « Implosion Lager» (0,5%) – 33cl. 60,-
To Øl « Implosion IPA» (0,3%) – 33cl. 60,-
Snaps og Akvavit
Spørg din tjener for et større udvalg af snaps
Rugbrød 2.5 cl. – 50,-
Porse 2.5 cl. – 50,-
Æble-peberrod-citron 2.5 cl. – 50,-
Snapsemenu med 3 snaps – 125,-
Vi kan vejlede om et smagsmæssigt match mellem kryddersnapsene og din menu
Andre snapse
O.P. Anderson – Økologisk akvavit – 2,5 cl. 50,-
Linie Akvavit – 2,5 cl. 50,-
Radius Distillery – Dild med caviar – 2,5 cl. 50,-
Rabarber/ingefær snaps, Brøndum -2,5 cl. 50,-
Avec
Whisky Aberlour 12 års – 3 cl. 115,-
Rom Plantation Isle of Fiji – 3 cl. 95,-
Cognac Pierre Ferrand Ambre 1er Cru – 3 cl. 115,-
Grappa di Nebbiolo – 3 cl. 95,-
Mezcal Vida Mezcal – 3 cl. 100,-
Gammel Dansk – 2 cl. 50,-
Fernet Branca – 2 cl. 50,-
Chartreuse – 3 cl. 50,-
Cocktails
Gin & Tonic – 90,-
Radius Distillery Gin – Fever tree Tonic – citron
Elderflower Breeze – 100,-
Hyldeblomstlikør – vodka – agurk – citron
White Negroni – 100,-
Radius Distillery Gin – Lillet Blanc – bergamottelikør
Aperol Spritz – 100,-
Pære spritz – 100,-
Porsesnaps – Pærelikør – Citron
Hugo spritz – 100,-
Hyldeblomstlikør – Cava
Paloma – 100,-
Tequila – Grapefrugt – Lime
Basil Smash – 100,-
Gin – Citron – Basilikum – Æggehvide
Whiskey Sour – 110,-
Four Roses Bourbon – Angostura – citron – æggehvider
Espresso Martini – 110,-
Mocktails
Cucumber Sour – 70,-
Agurk – citron – sukkersirup – æggehvide
Grape Times – 70,-
Grapefrugt – timian – citron
Soft Drinks
Filtreret vand med eller uden brus, ad libitum – 25,-
Coca-Cola // Coca-Cola Zero – 40,-
Aamanns hjemmelavede sodavand Hyldeblomst, verbena, jasminte – 45,- / 90,-
Passionsfrugt, oolong te – 45,- / 90,-
Hindbær, jordbær – 45,- / 90,-
Citronlemonade– 45,-
Naturfrisk
Ingefær – 40,-
Æblemost – 40,-
Rabarber – 40,-
Folk
Kombucha – Sur Kirsebær – 50,-
Varme drikke
Kaffe fra Ønsk
Espresso – 35,-
Americano – 35,-
Cortado – 40,-
Macchiato – 40,-
Flat White – 45,–
Cappuchino – 45,–
Latte – 45,–
Iskaffe – 45,–
Chai Latte – 45,–
Te fra A. C Perch’s
Earl Grey – 35,-
White Temple – 35,-
Green Tea – 35,-
Chokolade Fra Valhrona
Varm økologisk chokolade – 45,-
Frokost
Genboens Julefrokostmenu
3 mini-smørrebrød – Sild, koldrøget laks og æg og rejer
2 lune mini-smørrebrød – Braiseret grisebryst og rødspætte med remoulade
Risalamande
395,-
Genboens Grønne Julefrokostmenu
3 mini-smørrebrød – avocado, kartoffel, rødbedetatar
2 lune mini-smørrebrød – Svampetoast og nøddesteg
Risalamande
395,-
Smørrebrød
105,- per. stk.
(V) = vegetarisk
Gammeldags modnede sild, karrysalat, æg, cornichoner, forårsløg og ristede boghvedekerner
Koldrøget laks, rævesovs, råsyltede tyttebær, julesalat, rugkrummer og dild
Æg og rejer, Syltede tomater, klassisk mayonnaise, fennikel, ristede mandler og karse
Avocado, purløgsemulsion, kål, syltede salatløg og rugchips (V)
Rødbedetatar, sennepsemulsion, æbler, forårsløg og ristede boghvedekerner (V)
Kartoffel, røget emulsion, syltede løg, radiser og sprød kartoffel (V)
Hønsesalat, honning, sennep, citron, selleri, æbler, hjertesalat og sprødt kyllingeskind
Roastbeef, rodfrugtremoulade, peberrod, sprøde løg og kørvel
Rørt oksetatar, brunet smør emulsion, rødbeder, glaskål, forårsløg og ristede hasselnødder
Braiseret grisebryst, sennepscreme, syltet rødkål, julekrydderier, flæskesvær og kålskud
Juleost med appelsin-kanel-vanilje marmelade, ristede mandler og kørvel
Lune smørrebrød
Smørstegt rødspætte, rodfrugtremoulade, syltede rødløg og urter – 165,-
Smørstegt rødspætte, rejesalat, selleri, syltede salatløg og dild – 175,-
Pariserbøf på surdejsbrød med kapers, løg, pickles, peberrod og æggeblomme – 195,-
Håndpillede rejer surdejsbrød, tomatmayonnaise, syltede salatløg, tørret tomat og urter – 165,-
Hønsesalat, smørristet surdejsbrød, syltede rødløg, baconcrumble og urter – 145,-
Svampetoast, stegte svampe, Masala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille (V) – 155,-
Frikadeller af kalv og flæsk med rødkål braiseret i rødvin og kanel, sennepscreme- 125,-
Børnenes livret, frikadeller, fiskefilet med remoulade og grøntsagsstænger – 125,-
Dessert
Risalamande, vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin – 75,-
Mandelkage, julekrydderier, appelsinsirup og vaniljecreme – 75,-
Chokolademousse, 60% Valrhona Oriado chokolade og kakaonibs – 75,-
Chokolademad på smørstegt rugbrød med mørk chokolade fra Friisholm, flødekaramel, bærkompot, vaniljecreme og ristede mandler – 85,-
3 oste med kompot, honning og smørstegt rugbrød – 115,-
Aften
Mindre retter
Kartoffelrösti med creme fraiche og ørredrogn – 125,-
Jordskokkesuppe med hasselnødder, fermenteret hvidløg og krydret olie – 95,-
Gravad laks med rygeostecreme, syltet fennikel, blodappelsin, pinjekerner og dildolie – 135,-
Gulerødder med persillepistou, karse, kærnet fløde og dukkah – 105,-
Confiteret and med pastinakpuré, rødkål og rødvinssauce – 145,-
Små kartofler med urte-beurre blanc – 85,-
Kålsalat med hokkaido, gedeost, valnødder og honning-sennepsvinaigrette – 95,-
Lune smørrebrød
Smørstegt rødspætte, rodfrugtremoulade, syltede rødløg og urter – 165,-
Smørstegt rødspætte med rejesalat, bagt selleri, syltede salatløg, røget paprika og dild – 175,-
Pariserbøf på surdejsbrød med kapers, løg, pickles, peberrod og æggeblomme – 195,-
Håndpillede rejer på surdejsbrød med tomatmayonnaise, syltede salatløg og urter – 165,-
Hønsesalat på smørristet surdejsbrød med syltede rødløg, baconcrumble og urter – 145,-
Svampetoast på surdejsbrød med Marsala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille – 155,-
Frikadeller af kalv og flæsk med rødkål braiseret i rødvin, appelsin og kanel, sennepscreme og kålskud – 125,-
Børnenes livret – 125,-
Frikadeller, fiskefilet med remoulade, kartoffelsalat og grøntsagsstænger
Genbos Aftensmad – 235,-
Svinebryst med kastanjepuré, æblekompot og senneps-jus
Eller
Tortellini med kastanje, ricotta, salvie og brunet smør
Dessert
Mandelkage med julekrydderier, appelsinsirup og vaniljecreme – 75,-
Chokolademousse med 60% Valrhona Oriado chokolade og kakao nips – 75,-
Risalamande med vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin – 75,-
3 rigtig gode oste med kompot, honning og smørstegt rugbrød – 115,-
Genbos Julemenu
Snacks
Surdejsbrød med urtesmør og romescosauce
Kartoffelrösti med creme fraiche og ørredrogn
Føste servering
Jordskokkesuppe med hasselnødder, fermenteret hvidløg og krydret olie
Gravad laks med rygeostecreme, syltet fennikel, blodappelsin, pinjekerner og dildolie
Gulerødder med persillepistou, karse, kærnet fløde og dukkah
Anden servering
Confiteret and med pastinakpuré, rødkål og rødvinssauce
Svinebryst med kastanjepuré, æble kompot og senneps jus
Små kartofler med urte-beurre blanc
Kålsalat med hokkaido, gedeost, valnødder og honning-sennepsvinaigrette
Dessert
Risalamande med vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin
525,-
Genbos Grønne Julemenu
Snacks
Surdejsbrød med urtesmør og romescosauce
Kartoffelrösti med creme fraiche og gulerodstatar
Første servering
Jordskokkesuppe med hasselnødder, fermenteret hvidlød og krydret olie
Saltbagt rødbede med syltet fennikel og cashewcreme
Gulerødder med persillepistou, karse, kærnet fløde og dukkah
Anden servering
Confiteret selleri med pastinakpurée, rødkål og rødvinssauce
Tortellini med kastanje, ricotta, salvie og brunet smør
Små kartofler med urte-beurre blanc
Kålsalat med hokkaido, gedeost, valnødder og honning-senneps vinaigrette
Dessert
Risalamande med vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin
525,- per person
Nytår 2025
31. december 2025 – Deltag i årets sidste festlige timer!
Forkæl jer selv med en eksklusiv nytårsmiddag med udsøgte retter og vine i Carlsberg Byen. Vi lukker først kl. 23.00. Nyd den festlige stemning sammen med familie eller nære venner og gør årets sidste aften uforglemmelig.
Nytårsmenu med 9 serveringer
750,-
(Vi tilbyder en særlig børnemenu til gæster under 12 år samt en grøn menu)
Nytårsmenu
Brioche med kryddersmør
Østers med Champagne-mignonettegranité & dildolie
Kartoffelrösti med Havgus-espuma, sprød løg & trøffel
Terrine af svin med pistacie, løg–daddelchutney, sennep & sylt
Hummerravioli med safranbisque, fennikel & citronolie
Torsk med pil-pil-emulsion, porrefondue & urteolie
Bitre salater med blodappelsin, Comté & kandiserede pekannødder
Glaseret svinebryst med sellericreme, æblegelé & sky
Vandbakkelse med hasselnøddepraliné, pistaciecreme & citrusgelé
Pladser kan reserveres her…
Adresse
Kildepladsen 6
1799 København V
Åbningstider
Frokost
Mandag-Søndag
11.30-17.00
Sidste bestilling 16.00
Aften
Mandag-Torsdag
17.30-23.00
Sidste bestilling 20.15
Fredag-Lørdag
17.30-23.30
Sidste bestilling 21.15
Søndag
Lukket