Aamanns Genbo
Aamanns smørrebrød på Vesterbro
Aamanns Genbo er vores nyeste spisehus og bar på Vesterbro i Carlsberg Byen. Med en placering på den flotte Kildeplads bestræber vi os på at blive en del af en travl og hyggelig hverdag for kvarteret mange beboere og øvrige københavnere.
Vores ambition er at blive et naturligt samlingspunkt, når sult og tørst melder sig – du kan altid svinge forbi Genboen.
Hos Genbo samler vi det bedste fra vores restauranter. Vi er et spisehus med alt fra smørrebrød til frokost, “Genbos aftensmad” til aften og snacks til de kolde drinks. I baren har vi otte haner med øl fra Herslev og Carlsberg samt et nøje udvalgt vinkort, der både rummer konventionelle og naturlige vine.
Også her i Carlsberg Byen har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv, som er kundens garanti for 60-90% økologi på menuen.
Følg med på vores Facebook og Instagram her.
Vi glæder os til at se dig i Carlsberg Byen!
Menukort
Jul 2024
Menuen gælder fra d. 13.11.24 til d. 26.12.24.
Frokost
Smørrebrød
105,- per. stk. Valgfri 3 stk. 295,- (gælder ikke lune smørrebrød)
(V) = vegetarisk, (VG) = vegansk
Gammeldags modnede sild, karrysalat, cornichoner, forårsløg og ristede boghvedekerner
Koldrøget laks, friskost, rævesovs, råsyltede tyttebær, frisésalat, rugkrummer og dild
Æg og rejer, syltede tomater, mayonnaise, fennikel, ristede mandler og karse
Avocado, cashew-purløgsemulsion, syltede salatløg, kål og rugchips (VG)
Kartoffel, røget emulsion, syltede rødløg, radiser og sprød kartoffel (VG)
Rødbedetatar, sennepsemulsion, æbler, forårsløg og ristede boghvedekerner (V)
Hønsesalat, honning, sennep, citron, selleri, æbler, hjertesalat og sprødt kyllingeskind
Roastbeef, rodfrugtremoulade, peberrod, stegte løg og kørvel
Rørt oksetatar, løvstikkemayonnaise, syltede rødbeder, glaskål og ristede hasselnødder
Braiseret grisebryst med sennepscreme, syltet rødkål, julekrydderier og flæskesvær
Juleost, vesterhavsost, appelsin-vaniljemarmelade, ristede mandler og kørvel
Sildetallerken – 235,-
Serveres med rugbrød, smør og krydderfedt
Christiansøpigens sild, creme fraiche, nye kartofler og syltede sennepskorn
Marineret sild, karrysalat, cornichons og forårsløg
Appelsinsild med friskost og kapers
Lune smørrebrød
Smørstegt rødspætte, rodfrugtremoulade, syltede rødløg og urter – 165,-
Smørstegt rødspætte, rejesalat, selleri, syltede rødløg og dild – 175,-
Håndpillede rejer surdejsbrød, tomatmayonnaise, syltede salatløg, tørret tomat og urter – 165,-
Hønsesalat surdejsbrød, syltede rødløg, selleri, bacon og urter – 145,-
Svampetoast, stegte svampe, Masala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille (V) – 155,-
Frikadeller af kalv og flæsk, syltede agurker, sennepscreme og kålskud – 125,-
Børnenes livret, frikadeller, kartoffelsalat, fiskefilet med remoulade og grøntsagsstænger – 125,-
Dessert
Risalamande, polynesisk vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin – 75,-
Mandelkage, julekrydderier, appelsin og vaniljecreme – 75,-
Chokolademousse, 60% Valrhona Oriado chokolade, syltede svesker og kakaonips – 75,-
Genbos Julefrokost – 395,-
Minismørrebrød – Æg og håndpillede rejer, syltede tomater med mayonnaise, fennikel og ristede mandler
Minismørrebrød – Koldrøget laks med friskost, rævesovs, råsyltede tyttebær, frisésalat og rugkrummer
Minismørrebrød – Gammeldags modnede sild med karrysalat, cornichoner og boghvedekerner
Braiseret grisebryst med sennepscreme, syltet rødkål, julekrydderier og flæskesvær
Risalamande med polynesisk vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin
Genbos Grønne Julefrokost – 395,-
Minismørrebrød – Kartoffel med røget emulsion, syltede rødløg, radiser og sprød kartoffel
Minismørrebrød – Avocado med cashew-purløgsemulsion, syltede salatløg, kål og rugchips
Minismørrebrød – Rødbedetatar med sennepsemulsion, æbler, forårsløg og ristede boghvedekerner
Svampetoast med stegte svampe, Masala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille
Risalamande med polynesisk vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin
Jul 2024
Menuen gælder fra d. 13.11.24 til d. 26.12.24.
Aften
Lune Smørrebrød
Smørstegt rødspætte, rodfrugtremoulade, syltede rødløg og urter – 165,-
Smørstegt rødspætte, rejesalat, selleri, syltede rødløg og dild – 175,-
Håndpillede rejer, surdejsbrød, tomatmayonnaise, syltede salatløg, tørret tomat og urter – 165,-
Hønsesalat surdejsbrød, syltede rødløg, selleri, bacon og urter – 145,-
Svampetoast, stegte svampe, Masala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille (V) – 155,-
Frikadeller af kalv og flæsk, syltede agurker, sennepscreme og kålskud – 125,-
Børnenes livret, frikadeller, kartoffelsalat, fiskefilet med remoulade og grøntsagsstænger – 125,-
Genbos Aftensmad – 235,-
Braiseret julegris med flæskesvær, lun syltet rødkål, kartoffelterrin og skysovs
Eller
Nøddesteg med valnødder, lun syltet rødkål, kartoffelterrin og æblesovs
Ost & Dessert
3 rigtig gode oste, kompot, honning og smørstegt rugbrød – 115,-
Risalamande med polynesisk vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin – 75,-
Mandelkage med julekrydderier, appelsin og vaniljecreme – 75,-
Chokolademouse med 60% Valrhona Oriado chokolade, syltede svesker og kakaonips – 75,-
Genbos Julemenu – 495,-
Brødstænger med sesam og purløgscreme
Lille rejemad med tomatmayonnaise og syltede løg
Gravad laks fra Hiddenfjord med friskost, rævesovs, pinjekerner og frisée
Rørt ostecreme med brændt græskar, vindruer og sprøde kerner
Grillet surdejsbrød
Tartelet med cremede svampe fra Bygaard, lagret Havarti og appelsinskal
Braiseret julegris med flæskesvær, lun syltet rødkål, kartoffelterrin og skysovs
Sprøde confiterede andelår med Agen svesker, grillet endivie og rødvinssirup
Kålsalat med karamelliserede løg, grape, appelsin, allehånde og nødder
Risalamande med polynesisk vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin
Grøn Julemenu – 495,-
Brødstænger med sesam og purløgscreme
Lille rødbedetatar på surdejsbrød med ostecreme og æbler
Syltet glaskål og gule beder med friskost, rævesovs, pinjekerner og frisée
Rørt ostecreme af bøffelmozzarella med brændt græskar, vindruer og sprøde kerner
Grillet surdejsbrød
Tartelet med cremede svampe fra Bygaard, lagret Havarti og appelsinskal
Nøddesteg med valnødder, lun syltet rødkål, kartoffelterrin og æblesovs
Grillede østershatte med Agen svesker, grillet endive og rødvinssirup
Kålsalat med karamelliserede løg, grape, appelsin, allehånde og nødder
Risalamande med polynesisk vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin
Vinkort Hvidvin Rosé & Orange Rødvin Dessertvin Øl Flaske og dåse Alkoholfri Snaps og Akvavit Snapsemenu med 3 snaps – 125,- Andre snapse Cocktails Mocktails Avec Soft Drinks Aamanns hjemmelavede sodavand Rebæl Varme drikke Te fra A. C Perch’s Chokolade Fra Valhrona |
Kommende menu
Menuen gælder fra d. 27.12.24 til d. 30.01.25
Frokost
Smørrebrød
105,- per. stk. Valgfri 3 stk. 295,- (gælder ikke lune smørrebrød)
(V) = vegetarisk, (VG) = vegansk
Gammeldags modnede sild, karrysalat, æg, cornichoner, forårsløg og ristede boghvedekerner
Koldrøget laks, friskost, rævesovs, råsyltede tyttebær, frisésalat, rugkrummer og dild
Æg og rejer, syltede tomater, mayonnaise, fennikel, ristede mandler og karse
Avocado, cashew-purløgsemulsion, syltede salatløg, kål og rugchips (VG)
Kartoffel, røget emulsion, syltede rødløg, radiser og sprød kartoffel (VG)
Rødbedetatar, sennepsemulsion, æbler, forårsløg og ristede boghvedekerner (VG)
Hønsesalat, honning, sennep, citron, selleri, æbler, hjertesalat og sprødt kyllingeskind
Roastbeef, rodfrugtremoulade, peberrod, stegte løg og kørvel
Rørt oksetatar, løvstikkemayonnaise, syltede rødbeder, glaskål og ristede hasselnødder
Vesterhavsost, appelsin-vaniljemarmelade, ristede mandler og kørvel
Lune smørrebrød
Smørstegt rødspætte, rodfrugtremoulade, syltede rødløg og urter – 165,-
Smørstegt rødspætte, rejesalat, selleri, syltede rødløg og dild – 175,-
Håndpillede rejer surdejsbrød, tomatmayonnaise, syltede salatløg, tørret tomat og urter – 165,-
Hønsesalat surdejsbrød, syltede rødløg, selleri, bacon og urter – 145,-
Svampetoast, stegte svampe, Masala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille (V) – 155,-
Frikadeller af kalv og flæsk, syltede agurker, sennepscreme og kålskud – 125,-
Børnenes livret, frikadeller, kartoffelsalat, fiskefilet med remoulade og grøntsagsstænger – 125,-
Dessert
Tiramisu, mascarpone, polynesisk vanilje, ladyfingers og espresso – 75,-
Citronkage, marcipan, vaniljecreme og ristede mandler – 75,-
Chokolademousse, 60% Valrhona Oriado chokolade, syltede svesker og kakaonips – 75,-
–
Aften
Mindre Retter
Pastinaksuppe med karamelliseret løgpuré (V) – 95,-
Andekroketter med yoghurt- og urteemulsion – 125,-
Stracciatella med ristet peberfrugt, hasselnødder og urteolie (V) – 95,-
Tarte tatin med skalotteløg og gedeost (V) – 115,-
Agurk og brændt fennikel med parmesanemulsion (V) – 95,-
Oksetatar, med rygeostcreme, bladselleri, peberrod og sprød kartoffel - 125,-
Lune Smørrebrød
Smørstegt rødspætte, rodfrugtremoulade, syltede rødløg og urter – 165,-
Smørstegt rødspætte, rejesalat, selleri, syltede rødløg og dild – 175,-
Håndpillede rejer, surdejsbrød, tomatmayonnaise, syltede salatløg, tørret tomat og urter – 165,-
Hønsesalat surdejsbrød, syltede rødløg, selleri, bacon og urter – 145,-
Svampetoast, stegte svampe, Masala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille (V) – 155,-
Frikadeller af kalv og flæsk, syltede agurker, sennepscreme og kålskud – 125,-
Børnenes livret, frikadeller, kartoffelsalat, fiskefilet med remoulade og grøntsagsstænger – 125,-
Ost & Dessert
3 rigtig gode oste, kompot, honning og smørstegt rugbrød – 115,-
Tiramisu, mascarpone, polynesisk vanilje, ladyfingers og espresso – 75,-
Citronkage, marcipan, vaniljecreme og ristede mandler – 75,-
Chokolademousse, 60% Valrhona Oriado chokolade, syltede svesker og kakaonips – 75,-
Genbos Aftensmad – 185,-
Svinemørbrad med porre-soubise, mør blomkål med en brunet smørvinaigrette
Eller
Aubergineschnitzel med blomkålspuré, trompetsvampe og syltede bær
Genbos Aftenmenu – 395,-
Brødstænger med sesam og purløgscreme
Pastinaksuppe med karamelliseret løgpuré
Andekroketter med yoghurt- og urteemulsion
Stracciatella med ristet peberfrugt, hasselnødder og urteolie
Tarte tatin med skalotteløg og gedeost
Agurk og brændt fennikel med parmesanemulsion
Svinemørbrad med porre-soubise, mør blomkål med en brunet smørvinaigrette
Tiramisu med mascarpone, polynesisk vanilje, ladyfingers og espresso
Genbos Grønne Aftenmenu (V) – 395,-
Brødstænger med sesam og purløgscreme
Pastinaksuppe med karamelliseret løgpuré
Kartoffel- og ostekroket med yoghurt- og urteemulsion
Stracciatella med ristet peberfrugt, hasselnødder og urteolie
Tarte tatin med skalotteløg og gedeost
Agurk og brændt fennikel med parmesanemulsion
Aubergineschnitzel med blomkålspuré, trompetsvampe og syltede bær
Tiramisu med mascarpone, polynesisk vanilje, ladyfingers og espresso
Adresse
Kildepladsen 6
1799 København V
Åbningstider
JUL 2024
23 dec. – åbent som normalt
24 dec. – lukket
25 dec. – lukket
26-30 dec. – åbent som normalt
31 dec. – lukket
01 jan. – lukket
Frokost
Mandag-Lørdag
11.30-17.00
Sidste bestilling 16.00
Søndag
11.30-17.00
Sidste bestilling 16.00
Aften
Mandag-Torsdag
17.30-23.00
Sidste bestilling 20.15
Fredag-Lørdag
17.30-23.30
Sidste bestilling 20.45
Søndag
Lukket