Michelin-anbefalet smørrebrød og klassiske danske retter med international kant. Stort udvalg af hjemmelavede snapse og fokus på gode håndværksøl.

Menukort

  • Frokostmenuer
    Smørrebrødsmenu 
    Bestilles af hele bordet 
    340,- 
     
    Menu med tre smørrebrød i én servering 
     
    Islandsk koldrøget laks, friskost, peberrod,  
    syltede grønne jordbær, dild og mandler 
     
    Hønsesalat med majs- og østerssvampe, syltede rødløg, persille og sprød bacon 
     
    Smørstegt paneret rødspætte  
    med kål- og rodfrugtremoulade 
     
    Øl og snaps menu 
    Valgfri øl og to hjemmelavede snaps 
    190,- 
     
    1921 FROKOST MENU 
    Bestilles af hele bordet 
    435,- 
    Vores særlige menu med 7 retter i tre serveringer 
    Nogle af dem til deling ´family-style´ 
     
    Tre slags sild serveret på fad 
    Sildetallerken ‘Aamanns tre bedste’ serveret med nye kartofler, créme fraiche, sprøde løg, smør og fedtegrever samt rugbrød 
    slandsk koldrøget laks, friskost, peberrod,  
    syltede grønne jordbær, dild og mandler 
    Nye glaserede gulerødder  
    med sommer-urtemayonnaise og koriander 
     
    Grillet oksespidsbryst med spidskål, 
    purløg, syltede sennepskorn og peberrod 
    Jordbær med hyldeblomst, mynte og kærnemælksis 
     
     
    Spørg os om forslag til øl og vores hjemmelavet snaps 
     
     
     
    ENGLISH MENU 
     
    ’Smørrebrød’ menu 
    Served for the entire table 
    340,- 
     
    Set menu of three ‘smørrebrød’ served in one serving  
     
    Icelandic cold smoked salmon with fresh cheese,  
    pickled green strawberries, fennel and almonds 
     
    Chicken salad with corn and oyster mushrooms, garlic, 
    pickled onions, parsley, and crispy bacon 
     
    Butter fried breaded plaice with remoulade,  
    herb salad and lemon  
     
    Beer and schnapps menu 
    Beer and two homemade schnapps of own choice 
    190,- 
     
    1921 LUNCH MENU 
    Served for the entire table 
    435,- 
     
    Our special menu of 7 dishes served in three courses 
    Some are shared ’family-style’ 
     
    Selection of three herring served on a platter 
    Herring platter ‘Best of Aamanns’, three of our authentic herring accompanied with new potatoes, crème fraiche, onions, pork fat with roasted seeds 
    Icelandic cold smoked salmon with fresh cheese, pickled green strawberries, fennel and almonds 
    Glazed small carrots with pickled mustard seeds, summer herbs emulsion and coriander 
     
    Grilled brisket with pointed cabbage, chives, pickled mustard seeds and horseradish 
    Strawberries with elderflower, mint and buttermilk ice cream 
     
     
    Ask us for the beer and our house-made schnapps suggestion 
     
  • Frokost a la carte
    Smørrebrød 
     
    Grønt 
    Nye økologiske kartofler med løvstikke, syltede løg, radiser, purløg, røget mayonnaise og sprøde løg 
    95,- 
     
    Glaserede gulerødder med syltede sennepskorn,  
    ramsløg og koriander 
    95,- 
     
    Økologiske tomater med hvidløg, estragon, blomkål, Knøs-ost og sprød boghvede 
    115,- 
     
    Artiskokker med kørvel, syltede løg, Krystal Karl ost og hollandaise serveret på surdejsbrød 
    125,- 
     
     
    Fisk og skaldyr 
    Gammeldags modnede sild med citron og hyldeblomst, glaskål, crème fraiche og sprøde fedtegrever 
    95,- 
     
    Islandsk koldrøget laks med friskost, peberrod, syltede grønne jordbær, fennikel, dild og mandler 
    115,- 
     
    Dansk hummer med hollandaise, tomater og syltede rosenblade serveret på surdejsbrød 
    210,- 
     
    Smørstegt paneret rødspætte med kål- og rodfrugtremoulade, syltede løg og citron 
    140,- 
     
     
    Kød 
    Hønsesalat med majs- og østerssvampe, syltede rødløg, persille og sprød bacon 
    115,- 
     
    Krogmodnet oksetatar med radiser, rødløg, havesyre og karse, serveret på surdejsbrød 
    115,- 
     
    Grillet oksespidsbryst med spidskål, purløg, syltede sennepskorn, og peberrod 
    115,- 
     
     
    Retter 
    Sildetallerken ‘Aamanns tre bedste’ serveret med nye kartofler, créme fraiche, sprøde løg, smør og fedtegrever samt rugbrød 
    170,- 
     
    Grillstegte sild med nye gulerødder, glaserede med eddike og brunet smør, kapers, purløg, crème fraiche 
    135,- 
     
    Dagens friskfangede fisk med grillet sommergrønt  
    og sauce beurre blanc 
    160,- 
     
    Tartelet med kylling, nye porrer, sprødt kyllingeskind og sommertrøfler 
    sprødt kyllingeskind og sommertrøfler 
    160,- 
     
    Tilvalg 
    Håndpillede rejer og citronmayonnaise 
    60,- 
     
    Sommertrøfler 10g 
    80,- 
     
    Dansk kaviar fra Lyskvad 10g 
    240,- 
     
    Ost 
    To danske oste serveret med ristet rugbrød og hjemmelavet marmelade  
    105,- 
     
     
    Dessert 
    Jordbær med hyldeblomst, mynte og kærnemælksis 
    95,- 
     
    Peach melba med skovmærke, vanilje og fransk toast 
    110,- 
     
    Petit fours  
    55,- 
     
     
     
    ENGLISH MENU 
     
    ´Smørrebrød´ 
     
    Vegetables 
    New potatoes with lovage, pickled onions, radish, chives, smoked emulsion, and crispy onions 
    95,- 
     
    Glazed organic carrots with pickled mustard seeds, ramsons and coriander  
    95,- 
     
    Organic tomatoes with garlic, tarragon, cauliflower, Knøs cheese and crispy buckwheat 
    115,- 
     
    Artichokes with chervil, Krystal Karl cheese and hollandaise served on fried sourdough bread 
    125,- 
     
     
    Fish and shellfish 
    Marinated herring with lemon, elderflower, crème fraiche and crispy buckwheat 
    95,- 
     
    Icelandic cold smoked salmon with fresh cheese, pickled green strawberries, fennel and almonds 
    115,- 
     
    Danish lobster with hollandaise, tomatoes and rosehip petals, served on fried sourdough bread 
    210,- 
     
    Butter fried breaded plaice with remoulade, pickled onions, herb salad and lemon 
    140,- 
     
     
    Meat 
    Chicken salad with corn and oyster mushrooms, garlic, pickled onions, parsley, and crispy bacon 
    115,- 
     
    Dry aged beef tartar with radishes, red onions, sorrel and cress served on fried sourdough bread 
    115,- 
     
    Grilled brisket with pointed cabbage, chives, pickled mustard seeds and horseradish 
    115,- 
     
     
    A la carte dishes 
    Herring platter ‘Best of Aamanns’, three of our authentic herring accompanied with new potatoes, crème fraiche, onions, pork fat with roasted seeds 
    170,- 
     
    Grilled herring and small carrots, glazed with vinegar and brown butter, capers, chives and fresh cheese 
    135,- 
     
    Fish of the day, with grilled summer vegetables and sauce beuree blanc 
    160,- 
     
    Tartlet with chicken, new leeks, roasted chicken skin and summer truffles 
    160,- 
     
     
    Cheese 
    Two Danish cheese served with fried rye bread and homemade marmalade 
    105,- 
     
     
    Dessert 
    Strawberries with elderflower, mint and buttermilk ice cream 
    95,- 
     
    Peach melba with woodruff, vanilla and French toast 
    110,- 
     
    Petit fours 
    55,- 
  • Aftenmenu
    1921 MENU 580,-  
    bestilles af hele bordet 
    Vores særlige menu med 10 retter, i 4 serveringer 
    Nogle til deling ´family-style´  
     
    Dagens snack 
    Artiskokker med kørvel, syltede løg, Krystal Karl ost og hollandaise 
     
    Jomfruhummer og økologiske tomater 
     
    Grillstegt sild glaserede med eddike og brunet smør 
     
    Brandade med torsk, baskuld og Krystal Karl ost 
     
    Krogmodnet oksetatar med radiser, rødløg og havesyre 
    Sprøde rugbrødschips med hummus af ristede solsikkekerner og granskud 
    Rimmet sandart med ærter og løvstikke 
    Grillede okse nyretapper med nye løg og sommertrøffel 
    Grillet sommergrønt med persille, timian og mandler 
    Jordbær med hyldeblomst, mynte og kærnemælksis 
     
    Vinmenu 4 glas / 480,-  
     
     
    FULD OPLEVELSE / 1190,- 
    Champagne 
    1921 Menu 
    Vinmenu 
    Kaffe og petit fours 
    Vand 
     
     
    3 RETTER MENU / 380,-  
    bestilles af hele bordet 
     
    Rimmet sandart med ærter og løvstikke 
    Sprøde rugbrødschips med hummus af ristede solsikkekerner og granskud 
    Vælg mellem 
    Grillede okse nyretapper med nye løg og sommertrøffel 
     
    eller 
     
    Dagens friskfangede fisk med grillet sommergrønt og sauce beurre blanc +60 
     
    Nye kartofler med urtemayonnaise, syltede løg og karse serveres med hovedretten 
    Jordbær med hyldeblomst, kærnemælk og mynteis 
     
    Vinmenu 3 glas / 360,- 
     
    A LA CARTE 
    Retter 
     
    Snackbræt med 5 af vores udvalgte retter 
    170,- 
     
    Dansk kaviar fra Lyskvad med kartoffelblinis og creme fraiche 
    240,- 
     
    Dagens friskfangede fisk med grillet sommergrønt og sauce beurre blanc 
    Spørg din tjener om den daglige pris 
     
    Grillede okse nyretapper med nye løg og sommertrøffel serveret med smørstegt spidskål, persille, timian og mandler 
    160,- 
     
    Dessert 
    Jordbær med hyldeblomst, mynte og kærnemælksis 
    95,- 
     
    Peach melba med skovmærke, vanilje og fransk toast 
    95,- 
     
    Petit fours 
    55,- 
     
    Smørrebrød 
     
    Nye kartofler med løvstikke, syltede løg, radiser, purløg, røget mayonnaise og sprøde løg 
    95,- 
     
    Artiskokker med kørvel, syltede løg, Krystal Karl ost og hollandaise serveret på surdejsbrød 
    125,- 
     
    Islandsk koldrøget laks med friskost, peberrod, syltede grønne jordbær, fennikel, dild og mandler 
    105,- 
     
    Smørstegt paneret rødspætte med kål- og rodfrugtremoulade, syltede løg og citron 
    140,- 
     
    Hønsesalat med majs- og østerssvampe, syltede rødløg,  
    persille og sprød bacon 
    115,- 
     
    Ost  
    To danske oste serveret med ristet rugbrød  
    og hjemmelavet marmelade 
    105,- 
     
     
     
    ENGLISH MENU 
     
    1921 MENU 580,-  
    served for the entire table 
    Our special menu of 10 dishes, served in 4 servings 
    Some are shared ’family-style’ 
     
    Snack of the day 
    Artichokes with chervil, pickled onions, Krystal Karl cheese and hollandaise 
     
    Grilled herring glazed with aged vinegar and brown butter 
     
    Langoustine and organic tomatoes 
     
    Brandade with cod, ‘baskuld’ and Krystal Karl cheese 
     
    Dry aged beef tartar with radishes, red onions, sorrel and cress 
    Cured zander with green peas and lovage 
    Crispy rye bread chips, spruce and hummus made from toasted sunflower seeds  
    Grilled hanger steak with new onions and summer truffles 
    Grilled summer vegetables with parsley, thyme, and almonds 
    Strawberries with elderflower, mint, and buttermilk ice cream 
     
    Wine menu 4 glasses / 480,-  
     
     
    FULL EXPERIENCE / 1190,- 
    Champagne 
    1921 Menu 
    Wine menu 4 glasses 
    Coffee and petit fours  
    Water 
     
     
    3 COURSE MENU / 380,-  
    served for the entire table  
     
    Cured zander with peas and lovage Crispy rye bread chips, spruce and hummus made from toasted sunflower seeds 
    choose between 
    Grilled hanger steak with new onions and summer truffles 
     
    or 
     
    Fish of the day, with grilled summer vegetables and sauce beuree blanc +60,- 
     
    New potatoes with herbs emulsion, pickled onions, and cress will be served with main- course 
    Strawberries with elderflower, mint and buttermilk ice cream 
     
    Wine menu 3 glasses / 360,- 
     
    A LA CARTE 
     
    Snack-platter of 5 our selected dishes 
    170,- 
     
    Danish caviar from Lyskvad with potato blinis and crème fraiche 
    240,- 
     
    Fish of the day, with grilled summer vegetables and sauce beuree blanc 
    Ask the daily price,- 
     
    Grilled hanger steak with bone marrow sauce served with new potatoes, ramsons, pickled onions, radish, and cress 
    160,- 
     
    Dessert 
    Strawberries with elderflower, mint and buttermilk ice cream 
    95,- 
     
    Peach melba with woodruff, vanilla and French toast 
    110,- 
     
    Petit fours 
    55,- 
     
    ´Smørrebrød´ 
     
    New potatoes with lovage, pickled onions, radish, chives, smocked emulsion, and crispy onions 
    95,- 
     
    Artichokes with chervil, Krystal Karl cheese and hollandaise served on fried sourdough bread 
    125,- 
     
    Icelandic cold smoked salmon with fresh cheese, pickled green strawberries, fennel and almonds 
    105,- 
     
    Butter fried breaded plaice with remoulade, pickled onions, herb salad and lemon 
    140,- 
     
    Chicken salad with corn and oyster mushrooms, garlic, pickled onions, parsley, and crispy bacon 
    115,- 
     
    Cheese 
    Two Danish cheese served with fried rye bread and homemade marmalade  
    105,- 
  • Vinkort
    AAMANNS HJEMMELAVEDE SNAPS 
    Vi laver vores egne snaps-infusioner med økologisk snaps og sæsonens råvarer 
    3cl / 55,- 
     
    Rugbrød  
    Dild 
    Skovmærke 
    Porse 
    Æble-peberrod-citron 
    Løvstikke 
    Grillet citron 
    Sæson varianter 
     
     
    Smag fire varianter af Aamanns snaps 
    175,- 
     
    DRINKS 
    Cocktails based on our home-made schnapps 
     
    Aamanns’ “Spritz” 
    135,- 
     
    Ananas “Stormy” 
    120,- 
     
    Jordbær “Daiquiri”  
    120,- 
     
    Rugbrød “Manhattan” 
    120,- 
     
    Skovmærke “Negroni” 
    120,- 
     
    Aamanns Gin & Tonic 
    95,- 
     
    AAMANNS HOMEMADE SOFT DRINKS 
    Med eller uden brus 55,- 
     
    Spørg din tjener for dagens udvalg 
     
    Coca Cola, Coca Cola Zero, Ginger Beer 35,- 
     
    Vand med eller uden brus, ad libitum, 25,- ( per person) 
     
     
    ØL 
     
    Økologisk Fadøl 
     
    Aamanns IPA 40cl/60cl 
    70,- / 90,- 
     
    Herslev Bryghus Sæson øl 40cl/60cl 
    70,- / 90,- 
     
    Herslev Bryghus 40cl/60cl - Lager, Pale Ale, Wheat, Landøl  
    65,- / 85,- 
     
    Valgfri øl og to hjemmelavede snaps 
    190,- 
     
    Flaske 
     
    Herslev Bryghus Rugøl 50cl  
    75,- 
     
    Herslev Mark Æble 33 cl 
    75,- 
     
    Herslev Bryghus Beer of the Season 33 cl (changing selection) 
    85,- 
     
    Low alcohol 
     
    Herslev Hop On 33cl (0.5%) 
    55,- 
     
    Maisel´s Weisse Hefe-Weissbier 33cl (<0.5%) 
    55,- 
     
     
    WINE 
    by the glass 
     
    Sparkling Wine 
     
    NV Cremant d´Alsace, Brut, Fernand Engel   100 550
     
    NV Champagne, "l’Universelle", Brut, Baron Albert   130 700
     
     
    White 
     
    2019 Riesling Kalkstein T rocken, Gustavshof, Rheinhessen (Ecovin)  105 500
    2019 Grüner V eltliner , Fritsch, Wagram (Ecovin)  100 475
    2019 Gelber Muskateller “Kitzeck”, Wohlmuth, Steiermark  100 475
    2019 Sauvignon Blanc, J. de Villebois, Loire  95 450
    2019 Aligoté, Nicolas Potel, Bourgogne  110 495
    2018 Chardonnay, Michel Magnien, Bourgogne  125 585
     
     
    Rosé 
     
    2018 Rosé d’Anjou, Remy Pannier, Loire  100 475
    2019 Nebbiolo, “La Gemella”, Viberti, Piemonte  110 500
     
     
    Red 
     
    2016 Pinot Noir, Markus Molitor, Mosel  125 585
    2019 Barbera d’Alba, “La Gemella”, Viberti, Piemonte  120 575
    2019 Barbera d’ Asti, “ T asmorcan”, Elio Perrone, Piemonte  115 575
    2017 Gamay, Château de Pierreux, Brouilly, Beaujolais  110 550
    2015 Amarone della Valpolicella, Villa Molino, Veneto  145 650
     
     
    Sweet 
     
    2011 Riesling Auslese, Haus Klosterberg, Markus Molitor, Mosel  125 750
    2016 Sauternes, Château Grillon, Bordeaux  95 700
    NV Port, 10 Year Tawny, Taylor’s  110 750
    2013 Port, Late Bottled Vintage, Quinta Santa Eufêmia  100 700
     
     
     
    WINE 
    by the bottle 
     
    Sparkling 
     
    NV Cremant d’Alsace, Brut, Fernand Engel  500
    NV Cava, “Exsum”, Brut Nature, Júlia Bernet  500
    NV Champagne, “l’Universelle”, Brut, Baron Albert  700
    NV Champagne Rosé, Doyard-Mahé   750
    NV Blanc de Blanc 1er Cru Champagne, De Saint-Gall  750
     
     
    White wine 
     
    2019 Sauvignon Blanc, Sancerre, Roger Neveu, Loire   550
    2018 Les Quarterons, Sancerre, Sebastien Riffault, Loire (Ecovin)  500
    2012 Sauvignon Blanc, “Saulétas”, Sancerre, Sëbastian Riffault, Loire (Ecovin)  795
    2017 Sauvignon Blanc, “Saulétas”, Sancerre, Sëbastian Riffault, Loire (Ecovin)  705
    2017 Sauvignon Blanc, “Pierre Précieuse”, A. Bain, Loire (Ecovin)  750
    2018 Chenin Blanc, “La Lune”, Mark Angeli, Loire  800
    2014 Chardonnay, Arbois, Domaine Rolet, Jura  650
    2017 Petit Chablis, Bernard Defaix, Bourgogne  550
    2018 Saint- Aubin, Roux Père & Fils, Bourgogne   750
    2016 Bourgogne, Macon Milly-Lamartine Les Collonges  800
    2018 Chablis, Jean Dauvissat Père & Fils, Bourgogne (Ecovin)   650
    2017 Chablis 1er Cru, Vaillons, J. Moreau & Fils  750
    2017 Rully 1er Cru, Montpalais, Nicolas Potel  800
    2018 Puligny-Montrachet, Domaine Leflaive  1300
    2017 Puligny-Montrachet 1er Cru, Les Folatieres, Dupont-Fahn   1400
    2018 Riesling Trocken, Bruder Dr. Becker, Rhein (Ecovin)  525
    2019 Cataratto, Le Mie Origini, Alessandro Viola, Sicily  700
    2018 Grüne Libelle, Andreas Tscheppe, Austria (Ecovin)  850
    2018 Blaue Libelle, Andreas Tscheppe, Austria (Ecovin)  850
    2018 Segelfalter, Andreas Tscheppe, Austria (Ecovin) [semi-sweet]  850
    2018 Albariño, Immortalis, Galicia  475
    2018 Chardonnay, Vintners Reserve, Kendall-Jackson, California  550
     
     
    Skin Contact Wine 
     
    2019 Perfect Day, Pittnauer, Austria (Ecovin)  500
    2018 Marto Weiss, Wörner, Rhein (Ecovin)  550
     
     
    Red wine 
     
    2018 Pinot Noir, La Clé Saint-Pierre, Mommessin, Bourgogne  500
    2012 Aloxe-Corton 1. Cru, Les Valozieres, Domaine Jacob  950
    2018 Gigondas, Le Calabrun, Le Plan des Moines  575
    2018 Chateauneuf-du-Pape, Le Grand Pontal, Le Plan des Moines  700
    2019 Tattouine Rouge, Matassa, Roussillon (Ecovin)  950
    2015 Albarossa, La Lus, Banfi, Piemonte   500
    2019 Barbera d’Alba, “La Gemella”, Viberti, Piemonte  575
    2015 Barolo, “Buon Padre”, Viberti, Piemonte  850
    2015 Amarone della Valpolicella, Villa Molino, Veneto  650
    2016 Rosso di Montalcino, Val di Suga, Toscana  650
    2013 Brunello di Montalcino, Val di Suga, Toscana  750
    2018 Spätburgunder, Lindenhof, Pfalz  525
    2015 Zweigelt, Bründlmayer, Kampta  450
    2018 Nas del Gegant, Escoda-Sanahuja, Catalonia (Ecovin)  600
    2019 Nero d’Avola, Note di Rosso, Alessandro Viola, Sicily  650
    2018 Nerello Mascalese, Sinfonia di Rosso, Alessandro Viola, Sicily  700
    2018 Zinfandel, Kendall-Jackson, California  495
    2017 Pinot Noir, Kendall-Jackson, California  575
     
     
    Sweet 
     
    2016 Sauternes, Château Grillon, Bordeaux  700
    2011 Riesling Auslese, Haus Klosterberg, Markus Molitor, Mosel  750
    2016 Gruner Veltliner Eiswein, Nigl, Niederosterreich  37.5cl / 600
    2016 Macabeo, Orange, 60 Elemento, Vento del Moro   50 cl / 650
    NV Port, 10 year Tawny, Taylor’s  750
     
     
    AVEC  
     
    Linie Akvavit  75
    OP Anderson  75
    Gilde Non Plus Ultra Akvavit  95
    Hven Akvavit  65
     
    Marc, Elg, Stone Grange  85
    Brandy, Elg, Stone Grange  85
    Æble Brændevin, Elg, Stone Grange  85
    Grappa, Distilleria Gualco  95
    Gabriel Cognac X.O.  115
     
    Rhum J.M. V.S.O.P., Martinique  85
    Plantation Rum, Barbados  95
    Great Dane White Rum  85
    Mount Gay X.O. Rum, Barbados  95
     
    Braunstein 20:1 Single Malt  150
    Caol Ila 13 Years Old Single Malt  150
    Macallan 12 Years Old Triple Cask Single Malt  115
     
    Vida Mezcal  100
     
    Bailey’s  60
    Cointreau  65
Michelin-anbefalet smørrebrød og klassiske danske retter med international kant. Stort udvalg af hjemmelavede snapse og fokus på gode håndværksøl.

Adresse

Niels Hemmingsens Gade 19-21
1153 København K

Åbningstider

Frokost

Mandag – søndag
12.00 – 17.00
Sidste bestilling 15.30

Aften

Tirsdag – lørdag
18.00 – 23.00
Sidste bestilling 20.00

(Der serveres ikke alkohol efter 22.00)

Fra 1. Nov – 31 dec har vi igen åbent alle ugens dage både frokost og aften.
Tidligere
Næste

Book bord

Reserver bord på 1921

Om AAMANNS 1921

“Det, der altid har været vigtigt for mig, er at servere genkendelige råvarer og tilberedningsmetoder – men med et overraskende tvist, der løfter smagen et helt andet sted hen, end man umiddelbart forventer” – Adam Aamann


Til frokost på Aamanns 1921 tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt håndværk, ordentlige råvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og – somme tider overraskende – smagssammensætninger, men som stadig tager afsæt i respekten for den klassiske tradition.

Menukortet er fokuseret og skiftende i takt med sæsonerne og afstemt således, at hver servering udgør en helhedsoplevelse

Om aftenen serverer vi udover smørrebrød også et udvalg af klassiske danske retter som f.eks. vores anmelderroste krebinet med kantareller, tyttebær og klassisk velouté sauce.

I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev, Mikkeller og ToØl, hjemmelavede cocktails og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af usvovlede vine.

Aamanns 1921 er inspireret af det moderne kirkerums fokus på gedigne materialer og æstetik. Der er højt til loftet og håndlavede messinglysekroner oplyser lokalet. Man sidder rart i de lyse moderne træmøbler med hynder af kernelæder.  

ER I EN STØRRE GRUPPE?

For grupper over 10 personer tilbyder
vi vores selskabspakker.

I underetagen på Aamanns 1921 har I mulighed for at holde private selskaber for op til 40 personer. 

Rummet er klassificeret som et beskyttelsesrum, som vi – her i fredstid – har indrettet med lyse, moderne træmøbler, hynder i kernelæder og et smukt terazzogulv.

Send os en mail på [email protected] eller ring
på tlf. 2080 5204 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.

Aamanns restaurant til selskaber