Michelin-anbefalet smørrebrød og klassiske danske retter med international kant. Stort udvalg af hjemmelavede snapse og fokus på gode håndværksøl.

Menukort

  • Frokostmenuer
    Smørrebrødsmenu 
    Bestilles af hele bordet 
    340,- 
     
    Menu med tre smørrebrød i én servering 
     
    Islandsk koldrøget laks med friskost, peberrod, 
    syltede asier, fennikel, dild og mandler  
     
    Hønsesalat med rabarber, syltede rødløg, estragon og sprød bacon 
     
    Smørstegt paneret rødspætte  
    med kål- og rodfrugtremoulade 
     
    Øl og snaps menu 
    Valgfri øl og to hjemmelavede snaps 
    190,- 
     
    1921 FROKOST MENU 
    Bestilles af hele bordet 
    435,- 
    Vores særlige menu med 7 retter i tre serveringer 
    Nogle af dem til deling ´family-style´ 
     
    Tre slags sild serveret på fad 
    Sildetallerken ‘Aamanns tre bedste’ serveret med nye kartofler, créme fraiche, sprøde løg, smør og fedtegrever samt rugbrød 
    Islandsk koldrøget laks med friskost, peberrod,  
    syltede asier, fennikel, dild og mandler 
    Grillede asparges med syltede løg, æg,  
    Krystal Karl ost og hollandaise  
     
    Grillet oksespidsbryst med ramsløg, 
    havtorn- og gulerodschutney og kørvel  
    Rabarber med mandelkage, rosenblade og safran sabayon 
     
     
    Spørg os om forslag til øl og vores hjemmelavet snaps 
     
     
     
    ENGLISH MENU 
     
    ’Smørrebrød’ menu 
    Served for the entire table 
    340,- 
     
    Set menu of three ‘smørrebrød’ served in one serving  
     
    Icelandic cold smoked salmon with fresh cheese,  
    pickled cucumber ‘Asier’, and almonds 
     
    Organic chicken salad with rhubarb, pickled red onion,  
    tarragon and crispy bacon 
     
    Butter fried breaded plaice with remoulade,  
    herb salad and lemon  
     
    Beer and schnapps menu 
    Beer and two homemade schnapps of own choice 
    190,- 
     
    1921 LUNCH MENU 
    Served for the entire table 
    435,- 
     
    Our special menu of 7 dishes served in three courses 
    Some are shared ’family-style’ 
     
    Selection of three herring served on a platter 
    Herring platter ‘Best of Aamanns’, three of our authentic herring accompanied with new potatoes, crème fraiche, onions, pork fat with roasted seeds 
    Icelandic cold smoked salmon with fresh cheese, pickled cucumber ‘Asier’, and almonds 
    Grilled asparagus served with pickled onions, Krystal Karl cheese and hollandaise  
     
    Grilled brisket with ramsons, pickled mustard seeds, sea buckthorn-carrots chutney  
    Rhubarb, almond cake, rosehip petals and saffron sabayon  
     
     
    Ask us for the beer and our house-made schnapps suggestion 
     
  • Frokost a la carte
    Smørrebrød 
     
    Grønt 
    Nye økologiske kartofler med løvstikke, syltede løg, radiser, purløg, røget mayonnaise og sprøde løg 
    95,- 
     
    Glaserede gulerødder med syltede sennepskorn,  
    ramsløg og koriander 
    95,- 
     
    Saltbagte økologiske rødbeder med syltede løg, løvstikke, Knøs-ost og sprød boghvede 
    95,-  
     
    Grillede asparges med syltede løg, æg, Krystal Karl ost og hollandaise serveret på surdejsbrød 
    125,- 
     
     
    Fisk og skaldyr 
    Gammeldags modnede sild med syltede rosenblade, citron, crème fraiche og sprød boghvede 
    95,- 
     
    Islandsk koldrøget laks med friskost, peberrod, syltede asier, fennikel, dild og mandler 
    105,- 
     
    Æg med håndpillede rejer, fedtegrever, mayonnaise med ristet hvidløg og tomat, serveret på surdejsbrød 
    150,- 
     
    Smørstegt paneret rødspætte med kål- og rodfrugtremoulade, syltede løg og citron 
    140,- 
     
     
    Kød 
    Hønsesalat med rabarber, syltede rødløg, estragon og sprød bacon 
    115,- 
     
    Krogmodnet oksetatar med rødbeder, fermenterede drueagurker, peberrod og brøndkarse 
    115,- 
     
    Grillet oksespidsbryst med ramsløg, syltede sennepskorn, havtorn- og gulerodschutney og kørvel 
    115,- 
     
     
    Retter 
    Sildetallerken ‘Aamanns tre bedste’ serveret med nye kartofler, créme fraiche, sprøde løg, smør og fedtegrever samt rugbrød 
    170,- 
     
    Lun stegt sild i eddike og brunet smør med nye kartofler, crème fraiche, radiser, dild og kapers 
    135,- 
     
    Dagens friskfangede fisk med syltede hyldeblomster,  
    grillet hjertesalat og sauce på valle 
    160,- 
     
    Tartelet med økologisk kylling, asparges,  
    ærter, løvstikke og sprødt kyllingeskind  
    145,- 
     
     
    Ost 
    To danske oste serveret med ristet rugbrød og hjemmelavet marmelade  
    105,- 
     
     
    Dessert 
    Rabarber med mandelkage, rosenblade og safran sabayon  
    95,- 
     
    Crème brûlée af rugbrød og vanilje serveret med jordbær  
    95,- 
     
    Petit fours  
    55,- 
     
     
     
    ENGLISH MENU 
     
    ´Smørrebrød´ 
     
    Vegetables 
    New potatoes with lovage, pickled onions, radish, chives, smoked emulsion, and crispy onions 
    95,- 
     
    Glazed organic carrots with pickled mustard seeds, ramsons and coriander  
    95,- 
     
    Salt baked beetroots with pickled onions, lovage, Knøs cheese and crispy buckwheat 
    95,- 
     
    Grilled asparagus served with soft boiled egg, onions, Krystal Karl cheese and hollandaise 
    125,- 
     
     
    Fish and shellfish 
    Marinated herring with lemon, pickled rosehip petals, crème fraiche and crispy buckwheat 
    95,- 
     
    Icelandic cold smoked salmon with fresh cheese, pickled cucumber ‘Asier’, and almonds 
    105,- 
     
    Hand peeled shrimps with eggs, crispy pork fat and roasted tomato-garlic mayonnaise 
    150,- 
     
    Butter fried breaded plaice with remoulade, pickled onions, herb salad and lemon 
    140,- 
     
     
    Meat 
    Organic chicken salad with rhubarb, pickled red onion, tarragon and crispy bacon 
    115,- 
     
    Dry aged beef tartar with beetroots, fermented gherkins, horseradish, and watercress 
    115,- 
     
    Grilled brisket with ramsons, pickled mustard seeds, sea buckthorn-carrots chutney and chervil 
    115,- 
     
     
    A la carte dishes 
    Herring platter ‘Best of Aamanns’, three of our authentic herring accompanied with new potatoes, crème fraiche, onions, pork fat with roasted seeds 
    170,- 
     
    Marinated fried herring with vinegar and brown butter, served with new potatoes, crème fraiche, radish, red onions, dill, and capers 
    135,- 
     
    Fish of the day, with pickled elderflowers, grilled little gem salad, parsley and whey sauce 
    160,- 
     
    Tartlet with chicken, asparagus, peas, lovage, chicken skin and bacon 
    145,- 
     
     
    Cheese 
    Two Danish cheese served with fried rye bread and homemade marmalade 
    105,- 
     
     
    Dessert 
    Rhubarb, almond cake, rosehip petals and saffron sabayon 
    95,- 
     
    Crème brûlée infused with ryebread and vanilla, served with strawberries 
    95,- 
     
    Petit fours 
    55,- 
  • Aftenmenu
    1921 MENU 580,-  
    bestilles af hele bordet 
    Vores særlige menu med 10 retter, i 4 serveringer 
    Nogle til deling ´family-style´  
     
    Dagens snack 
    Rejer, mayonnaise med ristet hvidløg og tomat, fedtegrever 
     
    Færøsk laks med kartofler, rødløg og karseolie 
     
    Krogmodnet oksetatar med rødbeder, fermenterede drueagurker og brøndkarse 
     
    Hjemmerøget pølser serveret med ramsløgspesto 
    Grillede asparges, granskud og hummus af ristede solsikkekerner 
    Rimmet helleflynder med ærter og bouillon på bacon og løvstikke 
    Grillede okse nyretaper med marv- og rødvinssauce 
    Nye økologiske kartofler med løvstikke, syltede løg, radiser og purløg 
    Rabarber med mandelkage, rosenblade og safran sabayon 
     
    Vinmenu 4 glas / 480,-  
     
     
    FULD OPLEVELSE / 1190,- 
    Champagne 
    1921 Menu 
    Vinmenu 
    Kaffe og petit fours 
    Vand 
     
     
    3 RETTER MENU / 380,-  
    bestilles af hele bordet 
     
    Rimmet helleflynder med ærter  
    og bouillon på bacon og løvstikke 
    Vælg mellem 
    Grillede okse nyretaper med marv- og rødvinssauce 
     
    eller 
     
    Dagens friskfangede fisk med syltede hyldeblomster, grillet hjertesalat og sauce på valle +30,- 
     
    Nye kartofler med ramsløg, syltede løg, radiser og karse serveres med hovedretter 
    Crème brûlée af rugbrød og vanilje serveret med jordbær 
     
    Vinmenu 3 glas / 360,- 
     
    A LA CARTE 
    Retter 
     
    Snackbræt med 5 af vores udvalgte retter 
    170,- 
     
    Dagens friskfangede fisk med forårsløg, grillet hjertesalat, persille og sauce på valle 
    160,- 
     
    Grillede okse nyretapper med marv- og rødvinssauce serveret med nye kartofler, ramsløg, syltede løg, radiser og karse 
    160,- 
     
    Dessert 
    Rabarber med mandelkage, vanilje og safran sabayon 
    95,- 
     
    Crème brûlée af rugbrød serveret med jordbær og vaniljeis 
    95,- 
     
    Petit fours 
    55,- 
     
    Smørrebrød 
     
    Nye kartofler med løvstikke, syltede løg, radiser, purløg, røget mayonnaise og sprøde løg 
    95,- 
     
    Grillede asparges med syltede løg, æg, Krystal Karl ost og hollandaise serveret på surdejsbrød 
    125,- 
     
    Islandsk koldrøget laks med friskost, peberrod, syltede asier, fennikel, dild og mandler 
    105,- 
     
    Smørstegt paneret rødspætte med kål- og rodfrugtremoulade, syltede løg og citron 
    140,- 
     
    Økologisk kyllingesalat med rabarber, syltede rødløg,  
    estragon og sprød bacon 
    115,- 
     
    Ost  
    To danske oste serveret med ristet rugbrød  
    og hjemmelavet marmelade 
    105,- 
     
     
     
    ENGLISH MENU 
     
    1921 MENU 580,-  
    served for the entire table 
    Our special menu of 10 dishes, served in 4 servings 
    Some are shared ’family-style’ 
     
    Snack of the day 
    Shrimps with crispy pork fat and roasted tomato-garlic mayonnaise 
     
    Salmon from Faroe Islands with potatoes, red onions and cress oil 
     
    Dry aged beef tartar with beetroots, fermented gherkins, horseradish 
     
    House-smoked sausages served with ramsons pesto 
    Grilled asparagus, spruce and hummus made from toasted sunflower seeds 
    Cured halibut with green peas, lovage and bacon infused broth 
    Grilled hanger steak with bone marrow sauce 
    New potatoes with ramsons, pickled onions, radish, and cress 
    Rhubarb, almond cake, rosehip petals and saffron sabayon 
     
    Wine menu 4 glasses / 480,-  
     
     
    FULL EXPERIENCE / 1190,- 
    Champagne 
    1921 Menu 
    Wine menu 4 glasses 
    Coffee and petit fours  
    Water 
     
     
    3 COURSE MENU / 380,-  
    served for the entire table  
     
    Cured halibut with green peas, lovage and bacon infused broth 
    choose between 
    Grilled hanger steak with bone marrow sauce 
     
    or 
     
    Fish of the day, with pickled elderflowers, grilled little gem salad, parsley and whey sauce +30,- 
     
    New potatoes with ramsons, pickled onions, radish, and cress will be served with maincourse 
    Crème brûlée infused with ryebread and vanilla, served with strawberries 
     
    Wine menu 3 glasses / 360,- 
     
    A LA CARTE 
     
    Snack-platter of 5 our selected dishes 
    170,- 
     
    Fish of the day, with pickled elderflowers, grilled little gem salad, parsley and whey sauce 
    160,- 
     
    Grilled hanger steak with bone marrow sauce served with new potatoes, ramsons, pickled onions, radish, and cress 
    160,- 
     
    Dessert 
    Rhubarb, almond cake, rosehip petals and saffron sabayon 
    95,- 
     
    Crème brûlée infused with ryebread and vanilla, served with strawberries 
    95,- 
     
    Petit fours 
    55,- 
     
    ´Smørrebrød´ 
     
    New potatoes with lovage, pickled onions, radish, chives, smocked emulsion, and crispy onions 
    95,- 
     
    Grilled asparagus served with soft boiled egg, onions, Krystal Karl cheese and hollandaise 
    125,- 
     
    Icelandic cold smoked salmon with fresh cheese, pickled cucumber ‘asier’, and almonds 
    105,- 
     
    Butter fried breaded plaice with remoulade, pickled onions, herb salad and lemon 
    140,- 
     
    Chicken salad with rhubarb, pickled red onion, tarragon and crispy bacon 
    115,- 
     
    Cheese 
    Two Danish cheese served with fried rye bread and homemade marmalade  
    105,- 
  • Vinkort
    AAMANNS HJEMMELAVEDE SNAPS 
    Vi laver vores egne snaps-infusioner med økologisk snaps og sæsonens råvarer 
    3cl / 55,- 
     
    Rugbrød  
    Dild 
    Skovmærke 
    Porse 
    Æble-peberrod-citron 
    Løvstikke 
    Grillet citron 
    Sæson varianter 
     
     
    Smag fire varianter af Aamanns snaps 
    175,- 
     
    DRINKS 
    Cocktails based on our home-made schnapps 
     
    Aamanns’ “Spritz” 
    135,- 
     
    Ananas “Stormy” 
    120,- 
     
    Jordbær “Daiquiri”  
    120,- 
     
    Rugbrød “Manhattan” 
    120,- 
     
    Skovmærke “Negroni” 
    120,- 
     
    Aamanns Gin & Tonic 
    95,- 
     
    AAMANNS HOMEMADE SOFT DRINKS 
    Med eller uden brus 55,- 
     
    Spørg din tjener for dagens udvalg 
     
    Coca Cola, Coca Cola Zero, Ginger Beer 35,- 
     
    Vand med eller uden brus, ad libitum, 25,- ( per person) 
     
     
    ØL 
     
    Økologisk Fadøl 
     
    Aamanns IPA 40cl/60cl 
    70,- / 90,- 
     
    Herslev Bryghus Sæson øl 40cl/60cl 
    70,- / 90,- 
     
    Herslev Bryghus 40cl/60cl - Lager, Pale Ale, Wheat, Landøl  
    65,- / 85,- 
     
    Valgfri øl og to hjemmelavede snaps 
    190,- 
     
    Flaske 
     
    Herslev Bryghus Rugøl 50cl  
    75,- 
     
    Herslev Mark Æble 33 cl 
    75,- 
     
    Herslev Bryghus Beer of the Season 33 cl (changing selection) 
    85,- 
     
    Low alcohol 
     
    Herslev Hop On 33cl (0.5%) 
    55,- 
     
    Maisel´s Weisse Hefe-Weissbier 33cl (<0.5%) 
    55,- 
     
     
    WINE 
    by the glass 
     
    Sparkling Wine 
     
    NV Cremant d´Alsace, Brut, Fernand Engel   100 550
     
    NV Champagne, "l’Universelle", Brut, Baron Albert   130 700
     
     
    White 
     
    2019 Riesling Kalkstein T rocken, Gustavshof, Rheinhessen (Ecovin)  105 500
    2019 Grüner V eltliner , Fritsch, Wagram (Ecovin)  100 475
    2019 Gelber Muskateller “Kitzeck”, Wohlmuth, Steiermark  100 475
    2019 Sauvignon Blanc, J. de Villebois, Loire  95 450
    2019 Aligoté, Nicolas Potel, Bourgogne  110 495
    2018 Chardonnay, Michel Magnien, Bourgogne  125 585
     
     
    Rosé 
     
    2018 Rosé d’Anjou, Remy Pannier, Loire  100 475
    2019 Nebbiolo, “La Gemella”, Viberti, Piemonte  110 500
     
     
    Red 
     
    2016 Pinot Noir, Markus Molitor, Mosel  125 585
    2019 Barbera d’Alba, “La Gemella”, Viberti, Piemonte  120 575
    2019 Barbera d’ Asti, “ T asmorcan”, Elio Perrone, Piemonte  115 575
    2017 Gamay, Château de Pierreux, Brouilly, Beaujolais  110 550
    2015 Amarone della Valpolicella, Villa Molino, Veneto  145 650
     
     
    Sweet 
     
    2011 Riesling Auslese, Haus Klosterberg, Markus Molitor, Mosel  125 750
    2016 Sauternes, Château Grillon, Bordeaux  95 700
    NV Port, 10 Year Tawny, Taylor’s  110 750
    2013 Port, Late Bottled Vintage, Quinta Santa Eufêmia  100 700
     
     
     
    WINE 
    by the bottle 
     
    Sparkling 
     
    NV Cremant d’Alsace, Brut, Fernand Engel  500
    NV Cava, “Exsum”, Brut Nature, Júlia Bernet  500
    NV Champagne, “l’Universelle”, Brut, Baron Albert  700
    NV Champagne Rosé, Doyard-Mahé   750
    NV Blanc de Blanc 1er Cru Champagne, De Saint-Gall  750
     
     
    White wine 
     
    2019 Sauvignon Blanc, Sancerre, Roger Neveu, Loire   550
    2018 Les Quarterons, Sancerre, Sebastien Riffault, Loire (Ecovin)  500
    2012 Sauvignon Blanc, “Saulétas”, Sancerre, Sëbastian Riffault, Loire (Ecovin)  795
    2017 Sauvignon Blanc, “Saulétas”, Sancerre, Sëbastian Riffault, Loire (Ecovin)  705
    2017 Sauvignon Blanc, “Pierre Précieuse”, A. Bain, Loire (Ecovin)  750
    2018 Chenin Blanc, “La Lune”, Mark Angeli, Loire  800
    2014 Chardonnay, Arbois, Domaine Rolet, Jura  650
    2017 Petit Chablis, Bernard Defaix, Bourgogne  550
    2018 Saint- Aubin, Roux Père & Fils, Bourgogne   750
    2016 Bourgogne, Macon Milly-Lamartine Les Collonges  800
    2018 Chablis, Jean Dauvissat Père & Fils, Bourgogne (Ecovin)   650
    2017 Chablis 1er Cru, Vaillons, J. Moreau & Fils  750
    2017 Rully 1er Cru, Montpalais, Nicolas Potel  800
    2018 Puligny-Montrachet, Domaine Leflaive  1300
    2017 Puligny-Montrachet 1er Cru, Les Folatieres, Dupont-Fahn   1400
    2018 Riesling Trocken, Bruder Dr. Becker, Rhein (Ecovin)  525
    2019 Cataratto, Le Mie Origini, Alessandro Viola, Sicily  700
    2018 Grüne Libelle, Andreas Tscheppe, Austria (Ecovin)  850
    2018 Blaue Libelle, Andreas Tscheppe, Austria (Ecovin)  850
    2018 Segelfalter, Andreas Tscheppe, Austria (Ecovin) [semi-sweet]  850
    2018 Albariño, Immortalis, Galicia  475
    2018 Chardonnay, Vintners Reserve, Kendall-Jackson, California  550
     
     
    Skin Contact Wine 
     
    2019 Perfect Day, Pittnauer, Austria (Ecovin)  500
    2018 Marto Weiss, Wörner, Rhein (Ecovin)  550
     
     
    Red wine 
     
    2018 Pinot Noir, La Clé Saint-Pierre, Mommessin, Bourgogne  500
    2012 Aloxe-Corton 1. Cru, Les Valozieres, Domaine Jacob  950
    2018 Gigondas, Le Calabrun, Le Plan des Moines  575
    2018 Chateauneuf-du-Pape, Le Grand Pontal, Le Plan des Moines  700
    2019 Tattouine Rouge, Matassa, Roussillon (Ecovin)  950
    2015 Albarossa, La Lus, Banfi, Piemonte   500
    2019 Barbera d’Alba, “La Gemella”, Viberti, Piemonte  575
    2015 Barolo, “Buon Padre”, Viberti, Piemonte  850
    2015 Amarone della Valpolicella, Villa Molino, Veneto  650
    2016 Rosso di Montalcino, Val di Suga, Toscana  650
    2013 Brunello di Montalcino, Val di Suga, Toscana  750
    2018 Spätburgunder, Lindenhof, Pfalz  525
    2015 Zweigelt, Bründlmayer, Kampta  450
    2018 Nas del Gegant, Escoda-Sanahuja, Catalonia (Ecovin)  600
    2019 Nero d’Avola, Note di Rosso, Alessandro Viola, Sicily  650
    2018 Nerello Mascalese, Sinfonia di Rosso, Alessandro Viola, Sicily  700
    2018 Zinfandel, Kendall-Jackson, California  495
    2017 Pinot Noir, Kendall-Jackson, California  575
     
     
    Sweet 
     
    2016 Sauternes, Château Grillon, Bordeaux  700
    2011 Riesling Auslese, Haus Klosterberg, Markus Molitor, Mosel  750
    2016 Gruner Veltliner Eiswein, Nigl, Niederosterreich  37.5cl / 600
    2016 Macabeo, Orange, 60 Elemento, Vento del Moro   50 cl / 650
    NV Port, 10 year Tawny, Taylor’s  750
     
     
    AVEC  
     
    Linie Akvavit  75
    OP Anderson  75
    Gilde Non Plus Ultra Akvavit  95
    Hven Akvavit  65
     
    Marc, Elg, Stone Grange  85
    Brandy, Elg, Stone Grange  85
    Æble Brændevin, Elg, Stone Grange  85
    Grappa, Distilleria Gualco  95
    Gabriel Cognac X.O.  115
     
    Rhum J.M. V.S.O.P., Martinique  85
    Plantation Rum, Barbados  95
    Great Dane White Rum  85
    Mount Gay X.O. Rum, Barbados  95
     
    Braunstein 20:1 Single Malt  150
    Caol Ila 13 Years Old Single Malt  150
    Macallan 12 Years Old Triple Cask Single Malt  115
     
    Vida Mezcal  100
     
    Bailey’s  60
    Cointreau  65
Michelin-anbefalet smørrebrød og klassiske danske retter med international kant. Stort udvalg af hjemmelavede snapse og fokus på gode håndværksøl.

Adresse

Niels Hemmingsens Gade 19-21
1153 København K

Åbningstider

Frokost

Mandag – søndag
12.00 – 17.00
Sidste bestilling 15.30

Aften

Tirsdag – lørdag
18.00 – 23.00
Sidste bestilling 20.00

(Der serveres ikke alkohol efter 22.00)

Fra 1. Nov – 31 dec har vi igen åbent alle ugens dage både frokost og aften.
Tidligere
Næste

Book bord

Reserver bord på 1921

Om AAMANNS 1921

“Det, der altid har været vigtigt for mig, er at servere genkendelige råvarer og tilberedningsmetoder – men med et overraskende tvist, der løfter smagen et helt andet sted hen, end man umiddelbart forventer” – Adam Aamann


Til frokost på Aamanns 1921 tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt håndværk, ordentlige råvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og – somme tider overraskende – smagssammensætninger, men som stadig tager afsæt i respekten for den klassiske tradition.

Menukortet er fokuseret og skiftende i takt med sæsonerne og afstemt således, at hver servering udgør en helhedsoplevelse

Om aftenen serverer vi udover smørrebrød også et udvalg af klassiske danske retter som f.eks. vores anmelderroste krebinet med kantareller, tyttebær og klassisk velouté sauce.

I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev, Mikkeller og ToØl, hjemmelavede cocktails og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af usvovlede vine.

Aamanns 1921 er inspireret af det moderne kirkerums fokus på gedigne materialer og æstetik. Der er højt til loftet og håndlavede messinglysekroner oplyser lokalet. Man sidder rart i de lyse moderne træmøbler med hynder af kernelæder.  

restaurant Aamanns, der er en delikatesse i København
restaurant Aamanns, der er en delikatesse i København

ER I EN STØRRE GRUPPE?

For grupper over 10 personer tilbyder
vi vores selskabspakker.

I underetagen på Aamanns 1921 har I mulighed for at holde private selskaber for op til 40 personer. 

Rummet er klassificeret som et beskyttelsesrum, som vi – her i fredstid – har indrettet med lyse, moderne træmøbler, hynder i kernelæder og et smukt terazzogulv.

Send os en mail på [email protected] eller ring
på tlf. 2080 5204 og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.

Aamanns restaurant til selskaber