Michelin-anbefalet smørrebrød og klassiske danske retter med international kant. Stort udvalg af hjemmelavede snapse og fokus på gode håndværksøl.

Menukort

  • Frokost
    SMØRREBRØDSMENU 
    Menu med tre smørrebrød i én servering. 
    Menuen kan ikke kombineres med retter fra a la carte menuen. 
    Bestilles af hele bordet. 
    380,- 
     
    Gammeldags modnede sild 
    med hyldeblomst, crème fraiche, glaskål og syltede løg 
     
    Nye danske kartofler  
    med løvstikkemayonnaise, syltede løg og karse  
     
    Hønsesalat  
    med asparges, ærter, bacon og karse  
     
    Øl og snaps menu 
    Valgfri øl og to hjemmelavede snaps 
    190,- 
     
     
    1921 FROKOSTMENU 
    Vores særlige menu med 7 retter i tre serveringer, 
    nogle af dem til deling "family-style". 
    Menuen kan ikke kombineres med retter fra a la carte menuen. 
    Bestilles af hele bordet. 
    485,- 
     
    Fire mindre retter på fad 
    To af vores bedste sild serveret med æg,  
    créme fraiche og sprøde løg  
     
    Islandsk koldrøget laks med syltede sennepskorn,  
    fennikel, peberrod og ristede mandler 
     
    Saltbagte rødbeder med Knøs ost, 
    sprød quinoa og estragonmayonnaise  
    Frikadelle med nye kartofler,  
    ærter, spidskål og ramsløg  
     
    Asparges og hollandaise 
    med syltede løg og Lihmskov ost  
    Rabarber med hvid chokolade og skovmærke  
     
    Spørg os gerne om forslag til øl 
    og vores hjemmelavet snaps 
     
    Smørrebrød 
     
    Grønt 
    Nye danske kartofler  
    med løvstikkemayonnaise, syltede løg og karse  
    125,- 
     
    Saltbagte rødbeder  
    med Knøs ost, sprød quinoa og estragonmayonnaise  
    125,- 
     
    Svampetoast med purløg, 
    brøndkarse serveret på grillet surdejsbrød 
    125,- 
     
    Asparges og hollandaise med syltede løg, 
    æg, Lihmskov ost serveret på surdejsbrød  
    165,- 
     
    Fisk og skaldyr 
    Gammeldags modnede sild med hyldeblomst, 
    crème fraiche, glaskål, syltede løg og korianderfrø 
    125,- 
     
    Islandsk koldrøget laks med syltede sennepskorn, 
    fennikel, peberrod og ristede mandler  
    145,- 
     
    Håndpillede rejer med avocado, 
    ramsløgemulsion, æg, purløg serveret på brioche  
    165,- 
     
    Smørstegt og paneret rødspætte med  
    kål- og rodfrugtremoulade, syltede løg og citron  
    165,- 
     
    Smørstegt og paneret rødspætte  
    med rejesalat og citron 
    165,- 
     
    Kød 
    Hønsesalat  
    med asparges, ærter, bacon og karse  
    145,- 
     
    Krogmodnet oksetatar 
    med radiser, peberrod, karse og sprøde kartofler  
    145,- 
     
    Retter 
    Sildetallerken ”Aamanns’ tre bedste” serveret med små kartofler, créme fraiche, sprøde løg, smør og fedtegrever 
    samt rugbrød 
    225,- 
     
    Dagens friskfangede fisk  
    med asparges, forårsløg og cremet sauce  
    365,- 
     
    Frikadelle med nye kartofler, 
    ærter, spidskål og ramsløg  
    155,- 
     
    Ost 
    To danske oste 
    serveret med ristet rugbrød og hjemmelavet marmela 
    125,- 
     
    Dessert 
    Rabarber 
    med hvid chokolade og skovmærke 
    110,- 
     
    Jordbær 
    med marengs, lime og sorbet 
    120,- 
     
    Petit fours 
    75,- 
     
    ENGLISH MENU 
     
    ´SMØRREBRØD´ MENU 
    Set menu of three ‘smørrebrød’ served in one serving. 
    This menu cannot be combined with a la carte menu. 
    Served for the entire table 
    380,- 
     
    Marinated herring marinated with elderflower, 
    kohlrabi, crème fraiche, and pickled onions  
     
    New Danish potatoes with pickled onions, 
    lovage emulsion and fried crispy onions 
     
    Chicken salad 
    with asparagus, peas, bacon and cress  
     
    Beer and schnapps menu 
    Beer and two homemade schnapps of own choice 
    190,- 
     
     
    1921 LUNCH MENU 
    Our special menu of 7 dishes served in three courses, 
    some are shared ’family-style’. 
    This menu cannot be combined with a la carte menu. 
    Served for the entire table. 
    485,- 
     
    Selection of four courses served on a platter 
    Two of our authentic herring accompanied with eggs, 
    crème fraiche, onions 
     
    Icelandic cold smoked salmon 
    with pickled mustard seeds,fennel, horseradish and almonds  
     
    Salt baked beetroots with Knøs cheese, 
    tarragon emulsion, roasted quinoa  
    Pork ‘Frikadelle’ with new potatoes, 
    peas, pointed cabbage and ramsons  
     
    Asparagus and hollandaise 
    with pickled onions and Lihmskov cheese  
    Rhubarb with white chocolate and woodruff  
     
    Ask us for the beer and our house-made schnapps suggestion 
     
    Smørrebrød 
     
    Vegetables 
    New Danish potatoes with pickled onions, 
    lovage emulsion and fried crispy onions 
    125,- 
     
    Salt baked beetroots with Knøs cheese,  
    tarragon emulsion, roasted quinoa  
    125,- 
     
    Mushroom toast with chives, 
    watercress and served on fried sourdough bread  
    145,- 
     
    Asparagus and hollandaise with pickled onions, 
    egg, Lihmskov cheese served on fried sourdough  
    165,- 
     
    Fish and shellfish 
    Marinated herring marinated with elderflower, 
    kohlrabi, crème fraiche and pickled onions  
    125,- 
     
    Icelandic cold smoked salmon with pickled mustard seeds, 
    fennel, horseradish and roasted almonds  
    145,- 
     
    Hand peeled shrimps with avocado, 
    ramsons emulsion, egg, lemon on fried brioche bread 
    165,- 
     
    Butter fried breaded plaice 
    with remoulade, pickled onions, herb salad and lemon  
    145,- 
     
    Butter fried breaded plaice 
    with shrimp salad and lemon  
    165,- 
     
    Meat 
    Chicken salad 
    with asparagus, peas, bacon and cress  
    145,- 
     
    Dry-aged beef tartar  
    with radishes, horseradish, cress and crispy potatoes  
    145,- 
     
    A la carte dishes 
     
    Herring platter 
    “Best of Aamanns” 
    three of our authentic herring accompanied with potatoes,  
    crème fraiche, pork fat with roasted seeds  
    225,- 
     
    Fish of the day 
    with asparagus, spring onions and creamy sauce  
    365,- 
     
    Pork ‘Frikadelle’  
    with new potatoes, peas, pointed cabbage and ramsons 
    155,- 
     
    Cheese 
    Two Danish cheeses  
    served with fried rye bread and homemade marmalade  
    125,- 
     
    Dessert 
    Rhubarb 
    with white chocolate and woodruff  
    110,- 
     
    Strawberry 
    with merigue, lime and sorbet  
    120,- 
     
    Petit fours 
    75,- 
     
  • Aften
    1921 10-RETTERS MENU 580,-  
    Bestilles af hele bordet. 
    Vores særlige menu med 10 retter, i fire serveringer. 
    Nogle til deling ´family-style´. 
    Menuen kan ikke kombineres med retter fra a la carte menuen. 
     
    Brioche brød og ramsløgsmør  
    Asparges, ærter og hollandaise 
    Håndpillede rejer og citronemulsion  
    Vandbakkelse med tomater og Venø østers  
    Tærte med krogmodnet oksetatar  
    Rimmet makrel, stikkelsbær og granskud  
    Grisenakke, ramsløgskapers og pebersauce 
    Nye danske kartofler og forårsløg  
    Sprød salat med ribs og peberrod 
    Rabarber med hvid chokolade og skovmærke  
     
     
    1921 10-RETTERS VEGETARMENU 580,-  
     
    Brioche brød og ramsløgsmør  
    Asparges, ærter og hollandaise 
    Saltbagte rødbeder, estragonmayonnaise  
    Vandbakkelse med tomater og avocado  
    Tærte med friskost og radiser 
    Porrer, hasselnødder og brunet smørsauce  
    Stegte svampe, ramsløgskapers og dukkah  
    Nye danske kartofler og forårsløg  
    Sprød salat med ribs og peberrod  
    Rabarber med hvid chokolade og skovmærke  
     
    Vinmenu 4 glas / 495,-  
     
     
    FULD OPLEVELSE / 1190,- 
    Bobler 
    10- Retters menu 
    Vinmenu 
    Kaffe og petit fours 
    Vand 
     
     
    3-RETTERS MENU / 450,-  
    Bestilles af hele bordet. 
    Vores særlige menu med 5 retter, i 3 serveringer. 
    Nogle til deling ´family-style´. 
    Menuen kan ikke kombineres med retter fra a la carte menuen. 
     
    Rimmet makrel, stikkelsbær og granskud 
    Grisenakke, ramsløgskapers og pebersauce  
    Nye danske kartofler og forårsløg  
    Sprød salat med ribs og peberrod  
    Rabarber med hvid chokolade og skovmærke  
     
     
    3-RETTERS VEGETARMENU / 450,-  
     
    Grillede løg, urter og smørsauce  
    Stegte svampe, ramsløgskapers og dukkah  
    Nye danske kartofler og forårsløg  
    Sprød salat med ribs og peberrod  
    Rabarber med hvid chokolade og skovmærke  
     
    Vinmenu 3 glas / 385,- 
     
     
    A LA CARTE 
    Prøv ‘Aamanns bedste’, 
    kokken sammensætter 5 retter fra kortet. 
    Nogle til deling ´Family Style´. 
    225,- per person 
     
    Forretter 
    Rimmet makrel, stikkelsbær og granskud 
    135,- 
     
    Grillede porrer, hasselnødder og brunet smørsauce  
    135,- 
     
    Hovedretter 
    Grisenakke, ramsløgskapers og pebersauce  
    175,- 
     
    Stegte svampe, ramsløgskapers og dukkah  
    155,- 
     
    Sides 
    Sprød salat med ribs og peberrod  
    75,- 
     
    Nye danske kartofler og forårsløg  
    125,- 
     
    Ost 
    To danske oste serveret med ristet rugbrød 
    og hjemmelavet marmelade  
    125,- 
     
    Dessert 
    Rabarber  
    med hvid chokolade og skovmærke  
    110,- 
     
    Jordbær 
    med marengs, lime og sorbet  
    120,- 
     
    Petit fours 
    75,- 
     
     
    ENGLISH MENU 
     
    10 COURSE TASTING MENU 580,-  
    Served for the entire table 
    Our special menu of 10 dishes, served in 4 servings 
    Some are shared ’family-style’. 
    This menu cannot be combined with a la carte menu. 
     
    Brioche bread and ramson butter  
    Asparagus, peas and hollandaise  
    Hand peeled shrimps and lemon emulsion  
    Choux with tomatoes and oysters  
    Tart with dry-aged beef tartar  
    Cured mackerel, gooseberries and spruce  
    Pork neck, ramson capers and pepper sauce  
    New Danish potatoes and spring onions  
    Crispy salad, red currants and horseradish  
    Rhubarb with white chocolate and woodruff  
     
     
    10 COURSE VEGETARIAN MENU 580,-  
     
    Brioche bread and ramson butter  
    Asparagus, peas and hollandaise  
    Salt baked beetroots and lovage  
    Choux with tomatoes and avocado  
    Tart with radishes and fresh cheese  
    Grilled leek, hazelnuts and brown butter sauce  
    Fired mushroom, ramson capers and dukkah  
    New Danish potatoes and spring onions  
    Crispy salad, red currants and horseradish  
    Rhubarb with white chocolate and woodruff  
     
    Wine menu 4 glasses / 495,- 
     
     
    FULL EXPERIENCE / 1190,- 
    Sparkling wine  
    1921 10 course menu 
    Wine menu 4 glasses 
    Coffee and petit fours  
    Water 
     
     
    3 COURSE MENU / 450,-  
    Served for the entire table. 
    Some are shared ’Family Style’. 
    This menu cannot be combined with a la carte dishes. 
     
    Cured mackerel, gooseberries and spruce  
    Pork neck, ramson capers and pepper sauce  
    New Danish potatoes and spring onions  
    Crispy salad, red currants and horseradish  
    Rhubarb with white chocolate and woodruff  
     
     
    3 COURSE VEGETARIAN MENU / 450,-  
     
    Grilled leek, hazelnuts and brown butter sauce  
    Fried mushroom, ramson capers and dukkah  
    New Danish potatoes and spring onions  
    Crispy salad, red currants and horseradish  
    Rhubarb with white chocolate and woodruff  
     
    Wine menu 3 glasses / 385,- 
     
     
    A LA CARTE 
    Start with ’Best of Aamanns’, 
    a seasonal selection of 5 testing dishes, served on a platter 
    Some are shared ’Family Style’ 
    225,- per person 
     
    Starters 
    Cured mackerel, gooseberries and spruce  
    135,- 
     
    Grilled leek, hazelnuts and brown butter sauce  
    135,- 
     
    Main course 
    Pork neck, ramson capers and pepper sauce  
    175,- 
     
    Fried mushroom, ramson capers and hemp dukkah  
    155,- 
     
    Side 
    Crispy salad, red currants and horseradish  
    75,- 
     
    New Danish potatoes and spring onions  
    125,- 
     
    Cheese 
    Two Danish cheeses served with fried rye bread and homemade marmalade  
    125,- 
     
    Dessert 
    Rhubarb with white chocolate and woodruff  
    110,- 
     
    Strawberry with merigue, lime and sorbet  
    120,- 
     
    Petit fours 
    75,- 
     
  • Vinkort
    WINE 
    by the glass 
     
    Sparkling Wine 
     
    NV Cremant d´Alsace, Brut, Fernand Engel  100550
    NV Champagne, "l’Universelle", Brut, Baron Albert  130700
     
     
    White 
     
    2020 Riesling, St. Antony, “Aamanns Selection”, Rheinhessen  105450
    2019 Grüner Veltliner , Fritsch, Wagram  95425
    2020 Sauvignon Blanc, J. de Villebois, Loire 100475
    2018 Riné, Cantrina, Lombardia  115475
    2019 Chardonnay, Michel Magnien, Bourgogne 145650
     
     
    Rosé 
     
    2020 Rosé d’Anjou, Remy Pannier, Loire 100475
    2020 Nebbiolo, Pinot Nero, Cantrina, Lombardia  105495
    2020 L’Abrunet, Frisach, Terra Alta 115525
     
     
    Red 
     
    2017 Pinot Noir, Markus Molitor, Mosel 120575
    2019 Montefalco Rosso, Filippo, Umbria 105450
    2019 Barbera d’ Asti, “ T asmorcan”, Elio Perrone, Piemonte 125585
    2017 Gamay, Château de Pierreux, Brouilly, Beaujolais 110550
    2016 Brunello di Montalcino, Val di Suga, Toscana 165800
     
     
     
    Sweet 
     
    2020 Riesling Spätlese, Meierer, Paulinsberg 95575
    2018 Coteaux du Layon Saint Lambert, Ogereau, Loire 125750
    2019 Sauternes, Château Grillon, Bordeaux 95700
    NV Port, 10 Year Tawny, Taylor’s 110750
    2013 Port, Late Bottled Vintage, Quinta Santa Eufêmia 100700
     
     
     
    WINE 
    by the bottle 
     
    Sparkling 
     
    NV Cremant d’Alsace, Brut, Fernand Engel 550
    NV Champagne, “l’Universelle”, Brut, Baron Albert 700
    NV Champagne Rosé, Doyard-Mahé  750
    NV Blanc de Blanc 1er Cru Champagne, De Saint-Gall 800
    NV Blanc de Blancs Extra-Brut, Latitude, Larmandier-Bernie 850
     
     
    White wine 
     
    2020 Riesling, Domaine Rieflé, Alsace 500
    2020 Sauvignon Blanc, Sancerre, Roger Neveu, Loire  550
    2017 Sauvignon Blanc, “Pierre Précieuse”, A. Bain, Loire 750
    2020 Chenin Blanc, “Fief Boire”,Saint Nicolas, Loire 800
    2018 Savagnin, “Traminer”, Domaine Tissot,Arbois,Jura 750
    2020 Petit Chablis, Domaine Passy Le Clou, Bourgogne  550
    2020 Aligoté, Nicolas Potel, Bourgogne  595
    2019 Chablis, Jean Dauvissat Père & Fils, Bourgogne 650
    2019 Saint-Aubin, Roux Père & Fils, Bourgogne 750
    2016 Macon Milly-Lamartine Les Collonges, Louis Dorry, Bourgogne  900
    2018 Bourgogne Blanc, Benjamin Leroux, Bourgogne 850
    2019 Chablis 1er Cru, Vaillons, J. Moreau & Fils 750
    2019 Chablis 1er Cru, Fourchaume, Jean Dauvissat Père & Fils, Bourgogne 850
    2018 Rully 1er Cru, Montpalais, Nicolas Potel 800
    2018 Puligny-Montrachet Blanc, Olivier Leflaive 1400
    2018 Meursault-Charmes 1er Crus, “Les Charmes Dessus”, Antonin Guyon 1350
    2019 Scheurebe, Bruder Dr. Becker, Rhein  525
    2012/13 Cortese”Filagnotti”,Stefano Bellotti, Cascina degli Ulivi, Piemonte 850
    2018 Segelfalter, Andreas Tscheppe, Austria 850
    2018 Albariño, Immortalis, Galicia 475
    2016 Chardonnay, La Crema, California 650
    2017 Sauvignon Blanc, Kendall-Jackson, California 450
     
     
    Skin Contact Wine 
     
    2018 Marto Weiss, Wörner, Rhein  500
    2020Silvaner, Bruder Dr. Becker, Rhein 550
     
     
    Red wine 
     
    2020 Pinot Noir, La Clé Saint-Pierre, Mommessin, Bourgogne 600
    2012 Aloxe-Corton 1. Cru, Les Valozieres, Domaine Jacob 995
    2018 Chambolle-Musigny Les Cras, Antonin Guyon, Bourgogne  1250
    2017 Gevrey-Chambertin, Remoissenet Père & Fils, Bourgogne  1300
    2014 Gevrey-Chambertin 1er Cru “Craipillot”, Nicolas Potel, Bourgogne 1400
    2019 Gigondas“Les Calabrun”, Le Plan des Moines 650
    2018 Chateauneuf-du-Pape, Le Grand Pontal, Le Plan des Moines 700
    2018 Cabernet Franc, Chateau de Coulaine, Chinon, Loire 500
    2019 Grolleau Noir, Les Gélinettes, Mark Angeli, Loire 800
    2008 Pauillac, Château Haut-Bages Libèral, Bordeaux  1100
    2020 Barbera d’Alba, “La Gemella”, Viberti, Piemonte 575
    2017 Barolo, “Buon Padre”, Viberti, Piemonte 850
    2017 Amarone della Valpolicella, Villa Molino, Veneto 650
    2018 Groppello, Cantrina, Veneto  475
    2016 Rosso di Montalcino, Val di Suga, Toscana 650
    2016 Brunello di Montalcino, Val di Suga, Toscana 800
    2016 Chianti Classico “Gran Selezione”, San Leonino, Toscana 575
    2018 Rebo, Zerdí, Cantrina, Lomardia 550
    2020 Note di Rosso, Alessandro Viola, Sicily 650
    2019 Spätburgunder, Martin Korrell, Nahe 525
    2018 Nas del Gegant, Escoda-Sanahuja, Catalonia  600
    2019 Zinfandel, Kendall-Jackson, California 495
    2019 Pinot Noir, Kendall-Jackson, California 575
    2018 Pinot Noir, Gran Moraine, Oregon 850
    2019 Shiraz, Yalumba, South Autralia 450
     
     
    Sweet 
     
    2018 Sauternes, Château Grillon, Bordeaux 700
    2020 Riesling Spätlese, Meierer, Paulinsberg 575
    2019 Viura, Orange, 60Elemento, Vento del Moro 50 cl / 650
    NV Port, 10 year Tawny, Taylor’s 750
    2018 Coteaux du Layon Saint Lambert, Ogereau, Loire 750
     
    AVEC  
     
    Linie Akvavit 75
    OP Anderson 75
    Gilde Taffel Akvavit 75
     
    Marc, Elg, Stone Grange 85
    Brandy, Elg, Stone Grange 85
    Æble Brændevin, Elg, Stone Grange 85
    Apple Brandy, Copenhagen Winery 95
    Grappa, Distilleria Gualco 95
    Gabriel Cognac X.O. 115
     
    Rhum J.M. V.S.O.P., Martinique 85
    Plantation Rum, Panama 95
    Great Dane White Rum 85
    Mount Gay X.O. Rum, Barbados 95
    Ron Zacapa 23 Solera Rum, Guatemala 95
     
    Braunstein 20:1 Single Malt 150
    Caol Ila 13 Years Old Single Malt 150
    Macallan 12 Years Old Triple Cask Single Malt 115
    Stauning “Kaos” Single Malt 115
     
    Vida Mezcal 100
     
    Bailey’s 60
    Cointreau 65
  • Drikkekort
    AAMANNS HJEMMELAVEDE SNAPS 
    Vi laver vores egne snaps-infusioner med økologisk snaps og sæsonens råvarer. Vi kan vejlede om et smagsmæssigt match mellem kryddersnapsene og din menu. Vores udvalg af snaps kan variere, spørg din tjener om ændringer.  
     
    We make our own schnapps infusions with an organic schnapps and seasonal ingredients. Let us guide you to the best schnapps match for your menu. Our selection varies throughout the year. Please ask your waiter. 
     
    3cl / 55,- 
     
    Rugbrød - Rye bread 
    Dild - Dill 
    Skovmærke - Woodruff 
    Porse - Myrtlle leaf 
    Æble-peberrod-citron - Apple-horseradish-lemon  
    Løvstikke - Lovage 
    Grillet citron - Grilled lemon 
    Sæson varianter – Our seasonal schnapps  
     
    Smag fire varianter af Aamanns snaps 
    A tasting of four different Aamann´s schnapps.  
    175,- 
     
    DRINKS 
    Cocktails er lavet på vores snaps 
    Cocktails based on our home-made schnapps 
     
    Aamanns’ “Spritz” 
    135,- 
    Ananas “Stormy” 
    120,- 
    Jordbær “Daiquiri”  
    120,- 
    Skovmærke “Negroni” 
    120,- 
    Aamanns Gin & Tonic 
    100,- 
     
    (Alkoholfri/non-alcoholic) 
    Anaperitivo Tonic  
    75,- 
    Mojito Mocktail, Sir. James 101 
    75,- 
    Gin & Tonic Mocktail, Sir. James 101  
    75,- 
     
     
    AAMANNS SOFT DRINKS 
    Med eller uden brus - Still or Sparkling 
    Spørg din tjener for dagens udvalg af lemonader 
    Glas 55,- // Karaffel 115,- 
     
    Coca Cola, Coca Cola Zero, Ginger Beer  
    45,- 
     
    Vand med eller uden brus, ad libitum 
    Still or sparkling water ad libitum  
    25,- ( per person) 
     
    ØL/BEER 
     
    Økologisk Fadøl 
    Aamanns IPA 40cl/60cl 
    70,- / 90,- 
     
    Herslev Bryghus Sæson øl 40cl/60cl 
    70,- / 90,- 
     
    Herslev Bryghus 40cl/60cl 
    Pilsner (5,5%) 
    Wiener Klassik (4.4%) 
    Wheat (5%) 
    Høst (4,6%) 
    Kastanje Brown Ale (5,6%) 
    70,- / 90,- 
     
    Valgfri øl og to hjemmelavede snaps 
    Beer and schnapps menu 
    190,- 
     
    Flaske/Bottle 
    Herslev Bryghus Rugøl 50cl  
    75,- 
    Herslev Bryghus Mark Æble 33 cl 
    75,- 
     
    Low alcohol 
    Herslev Bryghus “Under Solen”, 
    Pale Ale, 33cl (0.5%) 
    55,- 
    Maisel´s Weisse Hefe-Weissbier, 
    33cl (0.5%) 
    55,- 
    Mikkeller “Drink’in the Sun”, 
    Wheat Ale, 33cl (0.3%) 
    65,- 
    Mikkeller “Weird Weather”, 
    Hazy IPA, 33cl (0.3%) 
    65,- 
    Mikkeller Limbo Series, 
    ”Raspberry”, 33cl (0.3%) 
    65,- 
  • Selskaber
    Vi byder glædeligt, både store og små selskaber indenfor. 
    Vores nyrenoverede underetage kan bookes eksklusivt til private dining. Her kan man i private rammer, nyde en Michelin-anbefalet middag ved det åbne køkken.  
    Lokalet er velegnet til alt imellem 15 – 32 personer.  
     
    Kontakt os endelig.  
    Vores event-team står klar til at rådgive og følge jeres arrangement helt til dørs.  
     
    Læs mere under selskaber 
     
Michelin-anbefalet smørrebrød og klassiske danske retter med international kant. Stort udvalg af hjemmelavede snapse og fokus på gode håndværksøl.

Adresse

Niels Hemmingsens Gade 19-21
1153 København K

Åbningstider

Frokost

Mandag – søndag
12:00 – 17.00
Sidste bestilling 15.30

Aften

Tirsdag – torsdag
18.30-23.00
(Sidste bestilling 20.15)

Fredag – lørdag
18.30-23.00
(Sidste bestilling 20.45)

 

Tidligere
Næste

Book bord

Reserver bord på 1921

Om AAMANNS 1921

“Det, der altid har været vigtigt for mig, er at servere genkendelige råvarer og tilberedningsmetoder – men med et overraskende tvist, der løfter smagen et helt andet sted hen, end man umiddelbart forventer” – Adam Aamann

Til frokost på Aamanns 1921 tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition. Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.   

Menukortet er fokuseret og skiftende i takt med sæsonerne og afstemt således, at hver servering udgør en helhedsoplevelse 

Om aftenen serverer vi et udvalg af klassiske danske retter i ny fortolkning som f.eks. vores anmelderroste krebinet med kantareller, tyttebær og klassisk velouté sauce. 

I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev, Mikkeller og ToØl, hjemmelavede cocktails og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af usvovlede og økologiske vine. 

Aamanns 1921 er inspireret af det moderne kirkerums fokus på gedigne materialer og æstetik. Der er højt til loftet og håndlavede messinglysekroner oplyser lokalet. Man sidder rart i de lyse moderne træmøbler med hynder af kernelæder. 

ER I EN STØRRE GRUPPE?

For grupper over 10 personer tilbyder
vi vores selskabspakker.

Vi har in vores indrettet vores underetage i samme smukke stil som i overetagen og skabt en unik stemning med kunst på væggene og et åbent køkken. Lokalet er meget indbydende til afholdelse af lukkede selskaber for både private og forretningsfrokoster og middage, og har i øvrigt en fantastisk akustik. Vi kan have op til 35 gæster i vores private dining room.   

Send os en mail på [email protected] eller ring 20805200, og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov. 

Aamanns restaurant til selskaber