Aamanns Genbo
Aamanns smørrebrød på Vesterbro
Aamanns Genbo er vores nyeste spisehus og bar på Vesterbro i Carlsberg Byen. Med en placering på den flotte Kildeplads bestræber vi os på at blive en del af en travl og hyggelig hverdag for kvarteret mange beboere og øvrige københavnere.
Vores ambition er at blive et naturligt samlingspunkt, når sult og tørst melder sig – du kan altid svinge forbi Genboen.
Hos Genbo samler vi det bedste fra vores restauranter. Vi er et spisehus med alt fra smørrebrød til frokost, “Genbos aftensmad” til aften og snacks til de kolde drinks. I baren har vi otte haner med øl fra Herslev og Carlsberg samt et nøje udvalgt vinkort, der både rummer konventionelle og naturlige vine.
Også her i Carlsberg Byen har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv, som er kundens garanti for 60-90% økologi på menuen.
Følg med på vores Facebook og Instagram her.
Vi glæder os til at se dig i Carlsberg Byen!
Menukort
FROKOST
Menuen ergældende fra d. 14/05/24 – 05/11/24
Smørrebrød
105,- per. stk. Valgfri 3 stk. 295,- (gælder ikke lune smørrebrød)
(V) = vegetarisk, (VG) = vegansk
Gammeldags modnede sild, æggesalat, karry, cornichoner, forårsløg og ristede boghvedekerner
Koldrøget laks, flødeost, peberrod, syltede løg, radiser, fennikel og croutoner
Æg og rejer, citronmayonnaise, syltede tomater, glaskål og mandler
Avocado, cashew-purløgsemulsion, syltede salatløg, kål og rugchips (VG)
Kartoffel, hytteost, løvstikkeemulsion, syltede løg, asparges og radiser (VG)
Rødbedetatar, oste-emulsion, æbler, forårsløg og sprød quinoa (V)
Hønsesalat, honning, sennep, citron, selleri, æbler, hjertesalat og sprødt kyllingeskind
Roastbeef, bearnaisecreme, syltede agurker, svampe og sprød kartoffel
Rørt oksetatar, estragonmayonnaise, rødbeder, peberrod, forårsløg og friterede kapers
Dronning Victoria, komælksost med pære-vanilje-kardemomme kompot, ristede mandler og kørvel
Sildetallerken – 235,-
Serveres med rugbrød, smør og krydderfedt
Christiansøpigens sild, creme fraiche, nye kartofler og syltede sennepskorn
Marineret sild, æggesalat, karry, cornichons og forårsløg
Hyldeblomstsild, grønne jordbær, syltede brændte løg og flødeost
Lune smørrebrød
Smørstegt rødspætter, rodfrugtremoulade, syltede rødløg og urter – 155,-
Smørstegt rødspætte, rejesalat, selleri, syltede rødløg og dild – 165,-
Håndpillede rejer, surdejsbrød, tomatmayonnaise, syltede salatløg, tørret tomat og urter – 165,-
Hønsesalat, surdejsbrød, syltede rødløg, selleri, bacon og urter – 145,-
Svampetoast, stegte svampe, marsala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille (V) – 155,-
Frikadeller af kalv og flæsk, kartoffelsalat og radiser – 125,-
Børnenes livret, frikadeller, kartoffelsalat, fiskefilet med remoulade og grøntsagsstænger – 125,-
Dessert
Æbletrifli, æblekompot, mascarponecreme, polynesisk vanilje, nøddecrumble og æblesirup – 75,-
Squashkage, vaniljecreme og ristede mandler – 75,-
Chokolademousse, chocolate chip cookies og kirsebær – 75,-
Flødeskumskage, konditorcreme, vanilje og jordbær – 65,-
AFTEN Snacks Mindre Retter Lune smørrebrød Ost & Dessert Genbos Aftensmad – 185,- Genbos Aftenmenu – 385,- Genbos Grønne Aftenmenu (V) – 385,- |
Vin på glas Orange Rosé Hvid Rød Sød Vin på flaske Orange Rosé Hvid Rød Sød Øl Flaske og dåse Alkoholfri Snaps og Akvavit Andre snapse Cocktails Mocktails Avec Soft Drinks Aamanns hjemmelavede sodavand Rebæl Varme drikke Te fra A. C Perch’s Chokolade Fra Valhrona |
Menuen gælder fra d. 13.11.24 til d. 26.12.24.
Jul – Frokost
Smørrebrød
105,- per. stk. Valgfri 3 stk. 295,- (gælder ikke lune smørrebrød)
(V) = vegetarisk, (VG) = vegansk
Gammeldags modnede sild, karrysalat, æg, cornichoner, forårsløg og ristede boghvedekerner
Koldrøget laks, friskost, rævesovs, råsyltede tyttebær, frisésalat, rugkrummer og dild
Æg og rejer, syltede tomater, mayonnaise, fennikel, ristede mandler og karse
Avocado, cashew-purløgsemulsion, syltede salatløg, kål og rugchips (VG)
Kartoffel, røget emulsion, syltede rødløg, radiser og sprød kartoffel (VG)
Rødbedetatar, sennepsemulsion, æbler, forårsløg og ristede boghvedekerner (V)
Hønsesalat, honning, sennep, citron, selleri, æbler, hjertesalat og sprødt kyllingeskind
Roastbeef, rodfrugtremoulade, peberrod, stegte løg og kørvel
Rørt oksetatar, løvstikkemayonnaise, syltede rødbeder, glaskål og ristede hasselnødder
Juleost, vesterhavsost, appelsin-vaniljemarmelade, ristede mandler og kørvel
Sildetallerken – 235,-
Serveres med rugbrød, smør og krydderfedt
Christiansøpigens sild, creme fraiche, nye kartofler og syltede sennepskorn
Marineret sild, æggesalat, karry, cornichons og forårsløg
Hyldeblomstsild, grønne jordbær, syltede brændte løg og flødeost
Lune smørrebrød
Smørstegt rødspætte, rodfrugtremoulade, syltede rødløg og urter – 155,-
Smørstegt rødspætte, rejesalat, selleri, syltede rødløg og dild – 165,-
Håndpillede rejer surdejsbrød, tomatmayonnaise, syltede salatløg, tørret tomat og urter – 165,-
Hønsesalat surdejsbrød, syltede rødløg, selleri, bacon og urter – 145,-
Svampetoast, stegte svampe, marsala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille (V) – 155,-
Frikadeller af kalv og flæsk, syltede agurker, sennepscreme og kålskud – 125,-
Børnenes livret, frikadeller, kartoffelsalat, fiskefilet med remoulade og grøntsagsstænger – 125,-
Dessert
Risalamande, polynesisk vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin – 75,-
Mandelkage, julekrydderier, appelsin og vaniljecreme – 75,-
Chokolademousse, 60% Valrhona Oriado chokolade, syltede svesker og kakaonips – 75,-
Genbos Julefrokost – 395,-
Minismørrebrød – Æg og håndpillede rejer, syltede tomater med mayonnaise, fennikel og ristede mandler
Minismørrebrød – Koldrøget laks med friskost, rævesovs, råsyltede tyttebær, frisésalat og rugkrummer
Minismørrebrød – Gammeldags modnede sild med karrysalat, æg, cornichoner og boghvedekerner
Braiseret grisebryst med sennepscreme, syltet og rå rødkål, julekrydderier og flæskesvær
Risalamande med polynesisk vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin
Genbos Grønne Julefrokost – 395,-
Minismørrebrød – Kartoffel med røget emulsion, syltede rødløg, radiser og sprød kartoffel
Minismørrebrød – Avocado med cashew-purløgsemulsion, syltede salatløg, kål og rugchips
Minismørrebrød – Rødbedetatar med sennepsemulsion, æbler, forårsløg og ristede boghvedekerner
Svampetoast med stegte svampe, Marsala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille
Risalamande med polynesisk vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin
–
Jul – Aften
Lune Smørrebrød
Smørstegt rødspætte, rodfrugtremoulade, syltede rødløg og urter – 155,-
Smørstegt rødspætte, rejesalat, selleri, syltede rødløg og dild – 165,-
Håndpillede rejer, surdejsbrød, tomatmayonnaise, syltede salatløg, tørret tomat og urter – 165,-
Hønsesalat surdejsbrød, syltede rødløg, selleri, bacon og urter – 145,-
Svampetoast, stegte svampe, marsala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille (V) – 155,-
Frikadeller af kalv og flæsk, syltede agurker, sennepscreme og kålskud – 125,-
Børnenes livret, frikadeller, kartoffelsalat, fiskefilet med remoulade og grøntsagsstænger – 125,-
Genbos Aftensmad – 235,-
Sprøde confiterede andelår med svesker, grillet endivie og rødvinssirup
Eller
Grillede østershatte med svesker, grillet endive og rødvinssirup
Ost & Dessert
3 rigtig gode oste, kompot, honning og smørstegt rugbrød – 115,-
Risalamande med polynesisk vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin – 75,-
Mandelkage med julekrydderier, appelsin og vaniljecreme – 75,-
Chokolademouse med 60% Valrhona Oriado chokolade, syltede svesker og kakaonips – 75,-
Genbos Julemenu – 495,-
Brødstænger med sesam og purløgscreme
Lille rejemad med tomatmayonnaise og syltede løg
Gravad laks fra Hiddenfjord med friskost, rævesovs, pinjekerner og frisée
Rørt ostecreme med brændt græskar, vindruer og sprøde kerner
Grillet surdejsbrød
Tartelet med cremede svampe fra Bygaard, lagret havarti og appelsinskal
Braiseret julegris med flæskesvær, lun syltet rødkål, kartoffel terrin og skysovs
Sprøde confiterede andelår med svesker, grillet endivie og rødvinssirup
Kålsalat med karamelliserede løg, grape, appelsin, allehånde og nødder
Risalamande med polynesisk vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin
Grøn Julemenu – 495,-
Brødstænger med sesam og purløgscreme
Lille rødbedetatar på surdejsbrød med ostecreme og æbler
Syltet glaskål og gule beder med friskost, rævesovs, pinjekerner og frisée
Rørt ostecreme af bøffelmozzarella med brændt græskar, vindruer og sprøde kerner
Grillet surdejsbrød
Tartelet med cremede svampe fra Bygaard, lagret havarti og appelsinskal
Nøddesteg med valnødder, lun syltet rødkål, kartoffelterrin og æblesovs
Grillede østershatte med svesker, grillet endive og rødvinssirup
Kålsalat med karamelliserede løg, grape, appelsin, allehånde og nødder
Risalamande med polynesisk vanilje, let ristede mandler og kirsebærsovs med portvin
Adresse
Kildepladsen 6
1799 København V
Åbningstider
Frokost
Mandag-Lørdag
11.30-17.00
Sidste bestilling 16.00
Søndag
11.30-17.00
Sidste bestilling 16.00
Aften
Mandag-Torsdag
17.30-22.30
Sidste bestilling 20.15
Fredag-Lørdag
17.30-23.00
Sidste bestilling 20.45
Søndag
Lukket