Aamanns 1921
Aamanns 1921 i Indre By
Michelin-anbefalet smørrebrød med afsæt i økologi og sæsonens bedste råvarer.
Menukort
Menuen gælder fra den 18. november
Frokostmenu
Menuen skal vælges af hele bordet
Håndpillede rejer på surdejsbrød, citronemulsion, dild, salat
Flæskesteg, rødkål, æbler, tykmælks-emulsion
Mandelparfait, kirsebærsauce, mandelknas – inspireret af risalamande
445,-
Julefrokostmenu
Menuen skal vælges af hele bordet
Karrysild, æg, æbler, fedtegrever
Gammeldags modnede sild, rødbeder, solbær, dild
Ruth’s kryddersild fra Christiansø, peberrod, crème fraîche
Koldrøget laks fra Hiddenfjord, grønkål, bladselleri, valnødder, peberrod
Smørstegt og paneret rødspætte, rodfrugtremoulade, citron
Flæskesteg, rødkål, æbler
Confiteret andelår, brune kartofler, brun sovs
Mandelparfait, kirsebærsauce, mandelknas – inspireret af risalamande
645,-
Øl og snapsemenu
Spørg os gerne om forslag til øl og vores hjemmelavede snapse.
En valgfri stor øl og to hjemmelavede snapse
220,-
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 smørrebrød og retter pr. person.
Rødbede, Vesterhavsost, boghvede, karse (V) 135,-
Bagt græskar, surdejsbrød, safran, hasselnødder (V) 165,-
Svampetoast, surdejsbrød, stikkelsbær, estragon (V) 185,-
Karrysild, æg, æbler, fedtegrever 135,-
Sidetallerken med fire slags marinerede sild, crème fraiche, fedtegrever 285,-
Koldrøget laks fra Hiddenfjord, grønkål, bladselleri, valnødder, peberrod 175,-
Håndpillede rejer, surdejsbrød, citronemulsion, dild, salat 195,-
Smørstegt og paneret rødspætte, rodfrugtremoulade, citron 175,-
Smørstegt og paneret rødspætte, rejer, citronmayonnaise, purløg 195,-
Hønsesalat, knoldselleri, syltede vilde svampe, bacon 160,-
Oksetatar, syltede agurker, rodfrugtsemulsion, tallerkensmækker 175,-
Flæskesteg, rødkål, æbler, tykmælks-emulsion 185,-
Børnenes Favorit
Serveres til børn under 12 år.
Frikadeller, kartoffelsalat, smørstegt rødspætte, remoulade, grøntsagsstænger, æblejuice
175,-
Ost og dessert
Tre danske oste, knækbrød, marmelade 150,-
Pålægschokolademad, appelsin, Friis-Holm chokolade 130,-
Mandelparfait, kirsebærsauce, mandelknas – inspireret af risalamande 110,-
Petit fours – Fem stykker sødt 105,-
Menuen gælder fra den 18. november
1921 Aftenmenu
8-retters menu bestående af 4 snacks, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Menuen skal vælges af hele bordet. Nogle retter serveres som deleretter.
Surdejsbrød, smør
Østers, pære, fermenteret chili
Rugchips, solsikkekerne-hummus
Æbleskiver, peberrod
Croustade, jomfruhummer, piment d’Espelette
Gravad laks, rævesauce, dild
Ravioli af rugmel, græskar, salvie, brunet smør, ristede hasselnødder
And, rødkålskroket, fermenterede blommer, jus, sæsonsalat med julesalat
Mandelparfait, kirsebærsauce, mandelknas – inspireret af risalamande
695,-
Vinmenu á fire glas 495,-
Vand med og unden kulsyre, per person 35,-
A la carte
Appetizers
Surdejsbrød, smør 35,-
Rugchips, solsikkekerne-hummus (V) 55,-
Æbleskiver, peberrod, pr. stk 65,-
Boghvedekiks, lakse-taramasalata 115,-
Østers, 3 forksellige smage 135,-
Croustade, jomfruhummer, piment d’Espelette, pr. stk. 75,-
Forretter
Jordskokkesuppe, kastanje, puffede gule ærter 135,-
Rødbede, Vesterhavsost, boghvede (V) 155,-
Ravioli af rugmel, græskar, salvie, brunet smør, ristede hasselnødder (V) 225,-
Gravad laks, rævesauce, dild 175,-
Oksetatar, syltede agurker, rodfrugtsemulsion, tallerkensmækker 175,-
Hovedretter
Stegte svampe, perlebyotto, trøffel (V) 255,-
Hellefisk, ørredrogn, fennikel, sauce nage 275,-
And, rødkålskroket, fermenterde blommer, jus 285,-
Tilbehør velegnet til deling sammen med hovedret:
Julesalat, granatæble, appelsin, mandler 85,-
Blomkålsgratin 95,-
Brunede kartofler 95,-
Ost og dessert
Tre danske oste, knækbrød, marmelade 150,-
Pålægschokolademad, appelsin, Friis-Holm chokolade 130,-
Mandelparfait, kirsebærsauce, mandelknas – inspireret af risalamande 110,-
Petit fours, fem stykker sødt 105,-
Børnenes Favorit
Serveres for børn under 12 år.
Frikadeller, kartoffelsalat, smørstegt rødspætte, remoulade, grøntsagsstænger, æblejuice
175,-
Vin på Glas – Wine by glass
Alkoholfri – non alcoholic
NV, Sauvignon Blanc Sparkling, Raisin, France – 100,-/400,-
2023, Pinot Gris, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 110,-/425,-
Mousserende – Sparkling
NV, Crémant d’Alsace Brut, Fernand Engel, Alsace, France 115,- /585,-
NV, L’Universelle Brut, Baron Albert, Champagne, France 135,-/750,-
Rosé & Orange
2023, Sancerre Pinot Noir, Berthier, Loire, France 130,- /625,-
2022, Pinot Nero, Rosanoire, Cantrina, Lombardia, Italy 110,-/495,-
Hvid – White
2023, Grüner Veltliner, Tegernseerhof, Wachau, Austria 100,- /450,-
2023, Riesling ”Aamanns Selection”, St. Antony, Rheinhessen, Germany 105,-/450,-
2022, Solaris ”Rös”, Dyrehøj Vingård, Denmark 140,-/650,-
2022, Chardonnay Reserve, Stefan Bietighöfer, Pfalz, Germany 135,-/650,-
2023, Pouilly-Fumé ”La Rambardé”, Landrat-Guyollot, Loire, France 140,-/700,-
2023, Sancerre, Milet-Roger, Loire, France 145,-/700,-
Rød – Red
2019, Brunello di Montalcino, Val di Suga, Toscana, Italy 180,-/850,-
2015, Rioja Reserva, Finca del Marquesado, rioja 150/750
2024, Sangiovese, Montepulciano, D’Angelis, Rosso Piceno, Italy 105/450
2022, Pinot Noir, Markus Molitor, Mosel, Germany 135,-/650,-
2021, Valpolicella Ripasso, Villa Molino, Veneto, Italy 145,-/700,-
Sød – Sweet
2024, Moscato D’Asti, Barolo, Italy 110,-/600,-
2022, Coteaux du Layon, Ogereau, Loire, France 125,-/750,-
2022, Ice Wine ”Dulce Enero” (50 cl), Altolandon, Manchuela, Spain 145,-/750,-
2021, Sparkling Ice, apple and black currant, Cold Hand Winery 125,-/700,-
Portvin – Port Wine
2017, Late Bottled Vintage, Quinta Sant Eufémia, Porto, Portugal. 100,-/700,-
NV, Chip Dry White Port, Taylor’s, Porto, Portugal. 105,-/700,-
NV, 10 Yrs Tawny, Taylor’s, Porto, Portugal. 110,-/750,-
NV, 40 Yrs Tawny, Taylor’s, Porto, Portugal. 285,-/2100,-
Vin på Flaske – Wine by bottle
Alkoholfri – Non alcoholic
Denmark
Muri, ’The Sound’, Apricot, Toasted Hay, Salted Magnolia, Still – 285,-
Muri, ’Passing Clouds’, White Currant, Floral, Sparkling – 285,-
Muri, ’Yamilé’, Raspberries, Smoked Rhubarb, Sparkling – 285,-
France
NV, Sauvignon Blanc Sparkling, Raisin – 400,-
Germany
2023, Pinot Gris, St. Antony, Rheinhessen – 425,-
Mousserende – Sparkling
France
NV, Crémant d’Alsace Brut, Fernand Engel, Alsace 585,-
NV, L’Universelle Brut, Baron Albert, Champagne 750,-
NV, Blanc de Blancs 1er Cru ”Vertus”, Doyard-Mahé, Champagne- 800,-
NV, Blanc de Blancs 1er Cru, De Saint-Gall, Champagne – 850,-
NV, Rosé Brut, Jean Pernet, Champagne – 950,-
NV, Blanc de Blancs 1er Cru ”Longitude”, Larmandier-Bernier, Champagne – 1350,-
Orange
Austria
2023, Grüner Veltliner, Winzer Krems, Kremstal – 550,-
Italy & Spain
2022, Doña Leo, Altolandon, Manchuela – 675,-
Rosé
Italy
2023, Pinot Nero, Cantrina, Lombardia – 495,-
2023, Publicius, Montepulciano, Abruzzo, Italy – 600,-
France
2023, Sancerre Pinot Noir, Berthier, Loire – 625,-
Hvid – White
Austria & Germany
2022, Grüner Veltliner, Tegernseerhof, Wachau – 425,-
2023, Riesling ”Aamanns Selection”, St. Antony, Rheinhessen, BIO – 450,-
2022, Chardonnay Reserve, Stefan Bietighöfer, Pfalz, BIO – 650,-
2022, Grüner Veltliner Smaragd, Tegernseerhof, Wachau – 700,-
2021, Grüner Veltliner Seftenberg, Proidl, Kremstal – 750,-
Italy & Spain
2021, Riné, Cantrina, Lombardia – 475,-
2023, Albariño “Etiqueta Verde”, Granbazán, Rias Baixas – 550,-
2023, Pinot Grigio “Castel Ringberg”, Elena Walch, Alto Adige – 650,-
2021, Chardonnay “Castel Ringberg”, Elena Walch, Alto Adige – 850,-
2023, Vermentino Di Gallura, Saraja, Sardinia – 600,-
USA
2023, Chardonnay “Vintner’s Reserve”, Kendall-Jackson, California – 600,-
2022, Chardonnay Monterey, La Crema, California – 650,-
Danmark
2024, Solaris Reserve, Dyrehøj, Røsnæs – 650,-
France
2022, Petit Chablis, Passy Le Clou, Bourgogne – 550,-
2021, Aligoté, Olivier Leffaive, Bourgogne – 650,-
2023, Sancerre, Millet-Roger, Loire – 700,-
2022, Pouilly-Fume ”La Rambarde”, Landrat-Guyollot, Loire – 700,-
2023, Chablis, J.Moreau & Fils, Bourgogne – 800,-
2022, Macon-Bussières ”Notre Village”, Louis Dorry, Bourgogne – 900,-
2022, Macon-Bussières ”En Prôle”, Louis Dorry, Bourgogne – 950,-
2022, Meursault Villages, Benjamin Leroux, Bourgogne – 1850,-
2020, Chablis Grand Cru ”Valmur”, J.Moreau & Fils, Bourgogne – 1500,-
2021, Meursault, Olivier Leflaive, Bourgogne – 1650,-
2022, Puligny-Montrachet 1er Cru ”Les Champs-Gains”, Jean-Claude Ramonet, Bourgogne – 4500,-
Rød – Red
France
2021, Brouilly, Château de Pierreux, Beaujolais – 650,-
2022, Pinot Noir, Mommessin, Bourgogne – 625,-
2018, Lalande-de-Pomerol, Château Canon Chaigneau, Bordeaux – 850,-
2022, Gigondas “Le Calabrun”, Le Plan des Moines, Rhône – 650,-
2022, Châteauneuf-du-Pape ”Le Grand Pontal”, Le Plan des Moines, Rhône – 700,-
2021, Chambolle-Musigny “Les Cras”, Antonin Guyon, Bourgogne – 1500,-
2017, Gevrey-Chambertin, Benjamin Leroux, Bourgogne – 1850,-
2021, Vosne-Romanée “Aux Damaudes”, Ambroise, Bourgogne – 1300,-
2018, Nuits-St-Georges 1er Cru “Les Damodes”, Lécheneaut, Bourgogne – 1800,-
Germany
2020, Spätburgunder, Martin Korrell, Nahe – 525,-
2019, Pinot Noir, Markus Molitor, Mosel – 625,-
Denmark
2022, Leon Millot, Regent, Dyrehøj, Røsnæs 600
Italy
2022, Groppello, Cantrina, Veneto – 475,-
2022, Cannonau, Saraja, Sardinia – 650,-
2023, Barbera d’Asti “Tasmorcan”, Elio Perrone, Piemonte – 585,-
2022, Barbera d’Alba “La Gemella”, Viberti, Piemonte – 600,-
2021, Valpolicella Ripasso, Villa Molino, Veneto – 700,-
2020, Amarone della Valpolicella, Villa Molino, Veneto – 795,-
2016, Chianti Classico “Gran Selezione”, San Leonino, Toscana – 800,-
2019, Brunello di Montalcino, Val di Suga, Toscana – 850,-
2019, Gattinara “Tre Vigne”, Travaglini, Piemonte – 850,-
2017, Barolo “Monvigliero”, Viberti, Piemonte – 1000,-
2017, Brunello di Montalcino, Sanlorenzo, Toscana – 1100,-
2020, Barbaresco “Santo Stefano”, Castello di Neive, Piemonte – 1250,-
2019, Gattinara ”Il Sogno”, Travaglini, Piemonte – 1300,-
2017, Barolo “Bricco delle Viole”, Viberti, Piemont – 1300,-
2007, Gravner, Vino Rosso Breg – 1950,-
Spain
2020, Garnacha, Immortalis, Galicia – 595,-
2021, Cuéncame, Altolandon, Manchuela – 600,-
2020, Tempranillo, Quinta de Quercus, Castile – 650,-
2017, Rioja Reserva, Finca del Marquesado, Rioja – 775,-
2019, Rioja Reserva, Finca del Marquesado, Rioja – 750,-
USA
2022, Zinfandel “Vintner’s Reserve”, Kendall-Jackson, California – 600,-
2023, Pinot Noir “Vintner’s Reserve”, Kendall-Jackson, California – 650,-
2022, Pinot Noir, La Crema, California – 700,-
2021, Pinot Noir Russian River Valley, La Crema, California – 950,-
2019, Pinot Noir “Stormin”, Maggy Hawk, California – 1200,-
2020, Pinot Noir “Unforgettable”, Maggy Hawk, California – 1200,-
2019, Pinot Noir, Gran Moraine, Oregon – 850,-
Sød -Sweet
Spain
2022, Iced Wine, “Dulce Enero” (50 cl.), Altolandon, Manchuela – 750
Denmark
2021, Sparkling Ice, apple and black curant, Cold Hand Winery – 700,-
France
2022, Coteaux du Layon “Saint Lambert”, Ogereau, Loire – 750,-
2020, Sauternes, Reserve Carlier, Bordeaux – 700,-
Italy and Spain
2022, Ice Wine “Dulce Enero” (50 cl), Altolandon, Manchuela – 850,-
2024, Moscato D’Asti, Barolo, Italy – 600,-
Portvin – Port Wine
Portugal
2017, Late Bottled Vintage, Quinta Santa Eufêmia, Porto 700,-
NV, Chip Dry Port Wine, Taylor’s, Porto 700,-
NV, 10 Years Tawny, Taylor’s, Porto 750,-
NV, 40 Years Tawny, Taylor’s, Porto 2100,-
Aamanns Snaps
Rugbrød 60,-
Porse 60,-
Æble-peberrod-citron 60,-
Dild 60,-
Løvstikke 60,-
Grillet citron 60,-
Fire varianter af Aamanns snaps 220,-
Spørg efter vores fulde snapskort
Vi laver vores egne snaps-infusioner med økologisk snaps og sæsonens råvarer. Vi kan vejlede om et smagsmæssigt match mellem kryddersnapse og din menu. Vores udvalg af snaps kan variere.
Please ask for our full snaps card
We make our own schnapps infusions with an organic snaps and seasonal ingredients. Let us guide you to the best snaps match for your menu.
Our selection varies throughout the year.
Akvavit
Linie Akvavit Lysholm, Norway 75,-
OP Anderson, Sweden 75,-
Aalborg Jubilæum Akvavit, Denmark 75,-
Organic Dill Akvavit, Stockholms Bränneri, Sweden 75,-
Øl og Snaps Menu – 210,-
Valgfri stor øl og to hjemmelavet snaps
Øl – Beer
Økologisk Fadøl – Organic Draft Beer 40cl/60cl
Aamanns Hazy IPA (5.0%) 80,-/100,-
Aamanns Juleøl (6,0%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Wiener Classic» (4,4%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Pilsner» (5,5%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Kastanje Brown Ale» (5,6%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Wheat» (5,0%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Landøl» (2,7%) 75,-/95,-
Flaske – Bottle
Birra Baladin «Nazionale», glutenfri – gluten free (6.5%) 33 cl. 70,-
Alkoholfri – Non-Alcoholic
Birra Baladin «Botanic Blanche», Blanche (0.0%) 33 cl. 70,-
Herslev Bryghus «Under Solen» Pilsner, (0,3%) 33 cl. 65,-
Herslev Bryghus «Til Den Lyse Morgen» Wheat Beer, (0,3%) 33 cl. 65,-
Herslev Bryghus «Mørkets Frembrud» Brown Ale, (0,5%) 33 cl. 65,-
Doing Zero «Zen Citrus» IPA (0,5%) 33 cl. 65,-
Doing Zero «Hazy Lazy» IPA (0,5%) 33 cl. 65,-
Mikkeller «Drink’in the Sun» Wheat Ale (0,3%) 33 cl. 65,-
Mikkeller «Weird Weather» Hazy IPA, (0.3%) 33 cl. 65,-
Mikkeller «Limbo Series», Yuzu (0,3%) 33 cl. 65,-
Mikkeller «Limbo Series», Raspberry (0,3%) 33 cl. 65,-
Cocktails & Longdrinks
Aamanns Spritz 135,-
Grilled Lemon Snaps, Lemon-Thyme Syrup, Berry Cordial, Sparkling Wine
Tropical Passion 140,-
Gin, Orange liqueur, Passion Syrup, Lemon juice, Sugar Syrup
Tonka Espresso Martini 130,-
Tonka Bean Snaps, Coffee Liqueur, Espresso, Caramel Syrup
Negroni 130,-
Gin, Vermouth, Campari
Empower the Paloma 125,-
Tequila, oassion fruit, grape, peaflower kombucha
Smoke Break 125,-
Three Mezcals, bitter, Lillet, black cardamom kombucha
Banana Bread 125,-
Rhum, Amarettom banana, blueberry kombucha
Gin & Tonic 110,-
Radius Gin or Stockholm Prink Gin, Oh Deer Tonic
Mocktails
Berry “Spritz”, Sparkling Sauvignon Blanc, (0%) 100,-
Mojito, Sir. James 101, (0%) 75,-
Apéro, Bitter Aperitif, Stockholms Branneri (0,5%) 75,-
Spicy Pink Paloma, Stockholms Branneri (0,5%) 75,-
Soft Drinks
Vand med eller uden brus, ad libitum 35,-
Coca-Cola // Coca-Cola Zero 45,-
Ginger Beer 45,-
Aamanns Lemonade
Citron-timian – Lemon-Thyme – 55,-/160,-
Hyldeblomst – Elderflower – 55,-/160,-
Ingefær – Ginger – 55,-/160,-
Hindbær – Raspberry – 55,-/160,-
Varme drikke – Warm drinks
Kaffe fra Ønsk – Coffee from Ønsk
Stempelkande – French Press 48,-
Espresso 48,-
Double Espresso 48,-
Americano 48,-
Cortado 48,-
Macchiato 48,-
Cappuccino 50,-
Latte 55,-
Te/Tea fra A. C Perch’s
Cool Herbal 45,-
White Temple 45,-
Earl Grey 45,-
Green Lemon & Ginger 45,-
Avec
Apple Brandy, Copenhagen Winery 95,-
Grappa Monovitigno Merlot, Nonino 95,-
Grappa Monovitigno Moscato, Nonino 95,-
Bas-Armagnac X.O., Gaston Legrand 160,-
Gabriel Cognac X.O 115,-
Rhum J.M. V.S.O.P., Martinique 85,-
Plantation Rum, Panama 95,-
Mount Gay X.O. Rum, Barbados 95,-
Ron Zacapa 23 Solera Rum, Guatemala 95,-
Cane Island Single Blend Trinidad 95,-
Cane Island Single Estate Nicaragua 12 Years 115,-
Macallan 12 Years Old Triple Cask Single Malt 115,-
Stauning “Kaos” Single Malt 115,-
Stauning “Smoke” Single Malt 115,-
Vida Mezcal 100,-
Bailey’s 60,-
Menuen gælder fra den 18. november
Frokost – Grupper
Frokostmenu
Menuen skal vælges af hele bordet.
Håndpillede rejer på surdejsbrød, citronemulsion, dild, salat
Flæskesteg, rødkål, æbler, tykmælks-emulsion
Mandelparfait, kirsebærsauce, mandelknas – inspireret af risalamande
445,-
Julefrokostmenu
Menuen skal vælges af hele bordet.
Karrysild, æg, æbler, fedtegrever
Gammeldags modnede sild, rødbede, solbær, dild
‘Christiansø’ sild, peberrod, crème fraîche
Koldrøget laks fra Hiddenfjord, grønkål, bladselleri, valnødder
Smørstegt og paneret rødspætte, rodfrugtremoulade, citron
Flæskesteg, rødkål, æbler
Confiteret andelår, brunede kartofler, brun sovs
Mandelparfait, kirsebærsauce, mandelknas – inspireret af risalamande
645,-
Vand med og uden bobler, per person 35,-
Øl og snapsemenu
Spørg os gerne om forslag til øl og vores hjemmelavede snapse.
En valgfri stor øl og to hjemmelavede snapse
220,-
Aften – Grupper
Fuld oplevelse
Bobler
Aftenmenu
Vinmenu á fire glas
Kaffe eller te
Petit fours – fem stykker sødt
Vand
1400,-
Aftenmenu
8-retters menu bestående af 4 snacks, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Menuen skal vælges af hele bordet. Nogle retter serveres som deleretter.
Surdejsbrød, smør
Østers, pære, fermenteret chili
Rugchips, solsikkekerne-hummus
Æbleskiver, peberrod
Croustade, jomfruhummer, piment d’Espelette
Gravad laks, rævesauce, dild
Ravioli af rugmel, græskar, salvie, brunet smør, ristede hasselnødder
And, rødkålskroket, fermenterede blommer, jus, sæsonsalat med julesalat
Mandelparfait, kirsebærsauce, mandelknas – inspireret af risalamande
695,-
3-retters menu
Menuen skal vælges af hele bordet.
Surdejsbrød, smør
Gravad laks, rævesauce, dild
And, rødkål kroket, fermenterede blommer, jus
Mandelparfait, kirsebærsauce, mandelknas
525,-
Vinmenu á fire glas 495,-
Vand med og uden bobler, per person 35,-
Nytårsmenu – 1100 kr. (uden drikkevarer)
10 serveringer, kaffe og sødt
Vinmenu med 5 glas – 900 kr.
Specialpris ved forudbestilling, 1.000 kr. på dagen
Tryk her for at booke bord til nytår
Menu:
Solsikkekernehummus, rugbrødschips
Gillardeau-østers, pære, fermenteret chilivinaigrette
NV L`Universelle Brut, Baron Albert, Champagne, Frankrig
–
Rådyrtatar, røget æggeblomme, ramsløgskapers
Kroket, kartoffel, guanciale
Yellowtail, bergamot, purløg
2021 Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, Frankrig
–
Hummerravioli, spinat, bisque, safran
2022 Grüner Veltliner, Senftenberg Proidl, Kremstal, Østrig
–
Okseribeye, sauce bordelaise, kartofler, trøffel
2019 Rioja Reserva, Finca del Marquesado, Spanien
–
Chokoladetærte, valnødder, svenske blåbær, vaniljeis
2021 Sparkling Ice, æble og solbær, Cold Hand Winery, Danmark
–
Kransekagekonfekt & petitfour
Kaffe eller te
Adresse
Niels Hemmingsens Gade 19-21
1153 København K
Åbningstider
Frokost
Mandag – lørdag
11.30-17.00
(Sidste bestilling 15.30)
Søndag
11.30-17.30
(Sidste bestilling 16.00)
Aften
Mandag – torsdag
18.00-22.00
(Sidste bestilling 20.15)
Fredag – lørdag
18.00-23.00
(Sidste bestilling 21.00)
Søndag
18.00-22.00
(Sidste bestilling 20.15)
Lukket følgende søndage:
29. juni, 27. juli, 31. august, 28. september
Book bord
Reserver bord på 1921
Om AAMANNS 1921
“Det, der altid har været vigtigt for mig, er at servere genkendelige råvarer og tilberedningsmetoder – men med et overraskende tvist, der løfter smagen et helt andet sted hen, end man umiddelbart forventer”
– Adam Aamann
Til frokost på Aamanns 1921 tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition. Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.
Menukortet er fokuseret og skiftende i takt med sæsonerne og afstemt således, at hver servering udgør en helhedsoplevelse
Om aftenen serverer vi et udvalg af klassiske danske retter i ny fortolkning som f.eks. vores anmelderroste krebinet med kantareller, tyttebær og klassisk velouté sauce.
I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev og Mikkeller, hjemmelavede cocktails og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af usvovlede og økologiske vine.
Aamanns 1921 er inspireret af det moderne kirkerums fokus på gedigne materialer og æstetik. Der er højt til loftet og håndlavede messinglysekroner oplyser lokalet. Man sidder rart i de lyse moderne træmøbler med hynder af kernelæder.
ER I EN STØRRE GRUPPE?
For grupper over 10 personer tilbyder
vi vores selskabspakker.
Vi har indrettet vores underetage i samme smukke stil som i overetagen og skabt en unik stemning med kunst på væggene og et åbent køkken. Lokalet er meget indbydende til afholdelse af lukkede selskaber for både private og forretningsfrokoster og middage, og har i øvrigt en fantastisk akustik. Vi kan have op til 35 gæster i vores private dining room.
Send os en mail på [email protected] eller ring 20805200, og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.