Kog en lage op af eddike, krydderurter og krydderier: fx timian, chili, peberkorn, laurbær, løg og hvidløg.
Skyl squashene. Skær dem over på langs og fjern kerner og den bløde midte. Del de halve stykker endnu en gang på langs, så du har 4 aflange stykker. Skær squashene i ca. 3 mm tykke skiver med en skarp kniv eller på et mandolinjern.
Træk væden ud. Læg squashskiverne i en stor skål, drys godt med salt og vend dem rundt. Lad dem trække i ca. 1 time. Knug forsigtigt væden af squashskiverne uden at ødelægge formen. Kom dem i en sigte, så overskydende væske kan løbe af.
Skold sylteglas med kogende vand, så de er helt rene. Blanchering og på glas. Blanchér squashskiverne i den kogende lage i 1–2 minutter. Tag dem op med en hulske og læg dem i de skoldede glas. Hæld den kogende lage over, så det dækker, og luk straks glassene tæt. Opbevar de syltede squash på køl. Uåbnede glas holder sig 6–8 måneder. Efter åbning kan de holde sig ca. 1 måned.
Tilmeld dig vores smørrebrødspost og få seneste nyt fra restauranterne, lækre opskrifter, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer