Sommerdip

Del opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde
1 æg
1,5 spsk dijonsennep
1 spsk hvidvins- eller æbleeddike
5 dl neutralt smagende olie – majs, vindruekerne eller solsikkeolie
1-2 tsk havsalt
Friskkværnet peber
1-2 spsk koldt vand
Kapers
Citronsaft- og skal
4-5 ansjosfilter
1 fed hvidløg

Fremgangsmåde

Sommerdip

Kom alle ingredienser i dit blenderglas. Sæt din stavblender ned i blenderglasset, så den rører bunden. Blend herefter imens du holder stavblenderen i bunden af glasset. Efter kort tid vil du se, at mayoen begynder at blive tyk og du kan nu køre blenderen lidt op og ned. Tilsæt en smule vand og blend igen så du får en cremet hjemmerørt mayo. Hjemmerørt mayo på ca. 1 min. Smag til sidst til med salt og evt. ekstra eddike. Stil straks mayonnaisen på køl, hvor den kan holde sig i 4-5 dage.

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Smørrebrød
  • Hovedretter
  • Grønne opskrifter
  • Fisk og skaldyr
  • Salat
  • Tilbehør
  • Sylt
  • Sødt
  • Jul
  • Snaps