Skær bunden af salaterne og del dem i blade.
Skyl bladene i koldt vand og slyng dem derefter tørre i en salat- slynge.
Rør gedefriskosten i en skål med fløden og smag til med salt og peber.
Bred salatbladene ud på et fad og kom en god teskefuld rørt gedefriskost i hvert blad, læg lidt syltede løg på og drys derefter krydderurter og blomster udover.
Slut af med at drysse med de sprøde rugbrødskrummer.
Riv rugbrødet på et rivejern. Smelt smørret på en pande ved god varme og kom rugbrødskrummerne på. Vend rundt i dem, til de er sprøde og dufter af ristet rugbrød og brunet smør. Kom krummerne i en si, så overskydende smør sigtes fra. Gem evt. det overskydende smør til bagværk. Spred de sprøde krummer ud på et stort stykke køkkenrulle og lad dem køle af.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.