Ribssaft

Del opskrift

Ingredienser

Saft
2 kg røde ribs med stilke
2 1⁄2 L vand
500 g lyst rørsukker
evt. citronverbenablade ved servering

Fremgangsmåde

Saft

Kom ribsene i en gryde med vand og kog op.
Lad vand og bær småkoge under låg i ca. 10-12 minut- ter. Sigt ribssaften igennem et bomuldsklæde, placeret i en sigte i en gryde eller i en skål.
Lad de udkogte bær ligge og dryppe væden af i klæ- det. Kom den nu sigtede ribssaft over i en ren gryde og tilsæt sukker. Kog op og lad saften koge i ca. 5 minut- ter, til sukkeret er helt opløst.
Hvis der danner sig skum på toppen, så fjern det med en ske.

Hæld saften på skoldede flasker eller glas og opbevar saften i køleskabet, hvor den kan holde sig uåbnet i op til 3 måneder. Efter åbning er holdbarheden ca. 10 dage på køl. Blandingsforhold: 1:5. Kom evt. lidt frisk citronverbena i saften ved servering.

2 kg røde ribs med stilke
2 1⁄2 l vand
500 g lyst rørsukker
Evt. citronverbenablade ved servering

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Smørrebrød
  • Hovedretter
  • Grønne opskrifter
  • Fisk og skaldyr
  • Salat
  • Tilbehør
  • Sylt
  • Sødt
  • Jul
  • Snaps

CPH Marathon og tidligere lukket søndag d. 11. maj

Grundet marathon i Indre By, kan du opleve større forsinkelser på din levering søndag d. 11. maj. Vi anbefaler derfor, at du selv afhenter sin ordre fra vores Deli og Takeaway på Østerbro eller i Carlsberg Byen.

Herudover fejrer vi vores personale og hele holdet er derfor til årsfest til aften 🎉
Derfor lukker vi vores restauranter samt Deli og Takeaway tidligere denne dag, hvor sidste bestilling er kl. 15.30.

Vi håber på jeres forståelse.