Skær squashene i skiver på 2 mm med en skarp kniv eller et mandolinjern.
Rør olivenolie, citronsaft og revet -skal sammen og smag til med salt og peber.
Vend squashskiverne sammen med dressingen og smag til. Bred skiverne ud på et fad og fordel parmesan- flagerne og de ristede hakkede mandler over. Slut evt. af med squashblomster, der er revet i mindre stykker.
Server salaten straks, den er lavet, da dressingen ellers vil trække for meget væde ud af squashene.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.