Kartoflerne skal koges i vand tilsat rigeligt med salt (ca. 2 spsk) og gerne også lidt løvstikke. Kog vandet op, inden du putter kartoflerne i. Lad kartoflerne koge i 6-8 minutter (du kan lige stikke lidt i dem og mærke efter) og lad dem derefter trække færdigt i et par minutter, inden du hælder vandet fra.
Bland rygeost og mayo sammen. Skær glaskål, radiser og syltet agurk i mindre tern, og bland det sammen med cremen. Skær kartoflerne i grove skiver og vend dem i. Smag til med salt og friskkværnet peber. Pynt med purløg og tynde skiver af radise. SPIS!
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.