Skræl kartoflerne og skær dem i 2-4 grove stykker. Skræl græskarret, skrab kernerne ud og skær det i samme størelse som kartoflerne.
Rist spidskommen, sort peber og koriander kort på en tør pande, til det dufter lidt.
Pil og snit løgene i små tern. Kom hvidløg, ingefær, gurkmeje, chili, tomatpuré og alle krydderier i en minihakker og kør det til en lind pasta.
Varm olie op i en gryde og svits løgene heri i ca. 8 minutter, til de er bløde og har fået en anelse farve. Kom kartolerne ved og svits videre i ca. 5 minutter. Kom derefter krydder- pastaen i og svits videre i ca. 2-3 minutter. Tilsæt vand og fløde og kog i 15 minutter under låg og smag til med lidt salt.
Tilsæt derefter græskarstykkerne til karryen, vend rundt og tilsæt evt. lidt ekstra vand, til det knap dækker og sæt låget på. Kog, til det hele er mørt og vend forsigtigt rundt et par gange uden at kartofler og græskar går i stykker. Smag til sidst til med citronsaft, salt og evt. lidt frisk chili.
Sluk for varmen og lad curryen trække i 10 minutter.
Pluk bladene af mynten og blend dem sammen med 1 dl yoghurt og lidt salt med en stavblender i et højt glas. Vend den blendede mynte med resten af yoghurten
Snit forårsløgene fint i små ringe. Hak de ristede peanuts. Snit eller pluk korianderen.Kom curryen i dybe skåle, drys med forårsløg, peanuts og frisk koriander.
Spis curryen med mynteyoghurt, æblechutney og naanbrød.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.