Skær kartoflerne i helt tynde skiver på et mandolinjern. Læg skiverne i en skål og dæk med vand. Stil dem på køl natten over.
Dræn kartoffelskiverne og kom dem i en skål. Kog 1 l vand op med ca.
15 g salt og hæld det over kartof- felskiverne. Lad dem trække, til de er klare og næsten møre. Dræn kartoflerne igen og dup dem tørre på køkkenrulle.
Opvarm olien til ca. 130-140 grader og fritér kartoffelskiverne, til de ikke bobler længere. Tag dem op af olien og læg dem på fedtsugende papir, til de er kølet af.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.