Trim 0,5 cm af enderne og skræl de hvide asparges grundigt fra hovedet og nedad. Aspargesene skal steges på en stor, solid pande i olivenolie eller klaret smør ved lav varme i ca. 12-15 minutter, mens de vendes og langsomt brunes på alle sider. Krydr med salt og peber.
Tip! Skraldene fra aspargesene er det rene guld, da de giver masser af smag til suppe og fond. Du må derfor ikke smide dem ud! Du kan enten koge skraldene i vand og gemme vandet i køleskabet (hvis du planlægger at lave suppe inden for de nærmeste dage) og/eller putte skraldene ned i et sylteglas og hælde en god æble- eller lagereddike over dem. På den måde kan du lave en lækker aspargeseddike på blot få dage.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.