Grøn remoulade 

Del opskrift

Ingredienser

Grøn remoulade 
3 spsk kapers
4 spsk cornichoner
1 dl hakkede syltede grønne tomater (find opskriften her i opskriftarkivet)
1 dl hakkede krydderurter - estragon, kørvel og dild
1 portion mayonnaise
Evt. saft af 1/2 citron
Salt og friskkværnet peber
Hjemmetlavet mayo
2 æggeblommer
1,5 spsk dijonsennep
1 spsk hvidvins- eller æbleeddike
5 dl neutralt smagende olie – majs, vindruekerne eller solsikke
1-2 tsk havsalt
Friskkværnet peber
1-2 spsk koldt vand

Fremgangsmåde

Grøn remoulade

Hak kapers og cornichoner fint. Hak de grønne tomater og krydderurter groft. Vend det hele i mayonnaisen og smag til med salt, peber og evt. citronsaft.

Hjemmetlavet mayo

Hjemmelavet mayonnaise tager kortere tid at lave, end det tager at løbe ned i det lokale supermarked og købe en. Løfter din remoulade til et helt andet niveau.

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Smørrebrød
  • Hovedretter
  • Grønne opskrifter
  • Fisk og skaldyr
  • Salat
  • Tilbehør
  • Sylt
  • Sødt
  • Jul
  • Snaps