Hvis du ikke kan få fat på friske perleløg (brug endelig ikke dem fra frost), kan du altid bruge normale løg og dele dem i kvarte.
Læg løgene i lunt vand og lad dem stå i ca. 15 minutter; dette gør løgene nemmere at pille.
Varm en gryde med lidt olivenolie, og rist løgene ved høj varme, så de får farve. Ryst gryden, så løgene ikke brænder på. Når løgene har taget farve, tilsæt de øvrige ingredienser: honning, hvidvin, krydderurter, salt og peber.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.