Glaserede perleløg

Del opskrift

Ingredienser

Ingredienser
500g perleløg
2 spsk olivenolie
75g honning
2dl. hvidvin
5 stilke timian
1 frisk laurbærblad
Salt og peber

Fremgangsmåde

Glaserede perleløg

Hvis du ikke kan få fat på friske perleløg (brug endelig ikke dem fra frost), kan du altid bruge normale løg og dele dem i kvarte.

Læg løgene i lunt vand og lad dem stå i ca. 15 minutter; dette gør løgene nemmere at pille.

Varm en gryde med lidt olivenolie, og rist løgene ved høj varme, så de får farve. Ryst gryden, så løgene ikke brænder på. Når løgene har taget farve, tilsæt de øvrige ingredienser: honning, hvidvin, krydderurter, salt og peber.

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Smørrebrød
  • Hovedretter
  • Grønne opskrifter
  • Fisk og skaldyr
  • Salat
  • Tilbehør
  • Sylt
  • Sødt
  • Jul
  • Snaps