Ovnen tændes på 175 grader.
Æg, sukker og vanilje piskes sammen til det er hvidt og luftigt. Mørk chokolade smeltes i et vandbad.
De resterende ingredienser røres grundigt sammen til en tyk dej.
Vend forsigtigt æggemassen i dejen og derefter den smeltede chokolade.
Kom dejen i en smurt bradepande eller i en bradepande med bagepapir og bag midt i ovnen i 30-40 min. Tiden afhænger af ovnen samt af hvordan man ønsker kagen, som helst skal være klæg i midten.
Kagen køles ned inden servering.
Velbekomme!
Tilmeld dig vores smørrebrødspost og få seneste nyt fra restauranterne, lækre opskrifter, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.