Ovnen tændes på 175 grader.
Æg, sukker og vanilje piskes sammen til det er hvidt og luftigt. Mørk chokolade smeltes i et vandbad.
De resterende ingredienser røres grundigt sammen til en tyk dej.
Vend forsigtigt æggemassen i dejen og derefter den smeltede chokolade.
Kom dejen i en smurt bradepande eller i en bradepande med bagepapir og bag midt i ovnen i 30-40 min. Tiden afhænger af ovnen samt af hvordan man ønsker kagen, som helst skal være klæg i midten.
Kagen køles ned inden servering.
Velbekomme!
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.