Smelt smørret, drys melet i og bag det igennem, kom mælken i lidt ad gangen. Pisk grundigt, til opbagningen er glat. Tilsæt salt, allehånde og peber.
Kog spækket med det ene løg, et par timian-kviste og et par laurbærblade i vand, der lige dækker, i ca. 30 minutter. Lad det køle af.
Skær 1 løg i kvarter og hak det sammen med leveren og ansjoserne i kødhakkeren. Kør ligeledes den kogte spæk igennem kødhakkeren og bland det med levermassen og 2 æg tilsæt salt og rør det grundigt sammen.
Fordel postejenfarsen i 5-6 postejforme, læg laurbærblade og timiankviste ovenpå. Sæt evt. nogle af dem i fryseren og bag resten i vandbad ved 200 grader i ca. 40 minutter.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.