Smelt smørret, drys melet i og bag det igennem, kom mælken i lidt ad gangen. Pisk grundigt, til opbagningen er glat. Tilsæt salt, allehånde og peber.
Kog spækket med det ene løg, et par timian-kviste og et par laurbærblade i vand, der lige dækker, i ca. 30 minutter. Lad det køle af.
Skær 1 løg i kvarter og hak det sammen med leveren og ansjoserne i kødhakkeren. Kør ligeledes den kogte spæk igennem kødhakkeren og bland det med levermassen og 2 æg tilsæt salt og rør det grundigt sammen.
Fordel postejenfarsen i 5-6 postejforme, læg laurbærblade og timiankviste ovenpå. Sæt evt. nogle af dem i fryseren og bag resten i vandbad ved 200 grader i ca. 40 minutter.
Tilmeld dig vores smørrebrødspost og få seneste nyt fra restauranterne, lækre opskrifter, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer