Aamanns 1921
Aamanns 1921 i Indre By
Michelin-anbefalet smørrebrød med afsæt i økologi og sæsonens bedste råvarer.
Menukort
Menuen gælder til og med den 5. maj
Frokost
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 smørrebrød og retter pr. person.
Kartofler, ramsløg, sauce gribiche, karse (V) – 125,-
Grønkål, artiskok, pocheret æg, Børsen Gran, boghvede, hollandaise (V) – 165,
Svampetoast, surdejsbrød, hasselnødder, purløg, syltede løg (V) – 165,-
Karrysild, æg, æbler, purløg, fedtegrever – 125,-
Sidetallerken med fire slags marinerede sild – 285,
Koldrøget laks fra Hiddenfjord, rødbeder, æbler, valnødder, peberrod – 165,
Håndpillede rejer, æg surdejsbrød, citronemulsion, dild, purløg – 185,
Syltet sild, kartofler, persille, glaskål – 145,-
Smørstegt og paneret rødspætte, rodfrugtremoulade, citron – 165,
Smørstegt og paneret rødspætte, rejesalat, purløg, citron – 185,-
Hønsesalat, sort trompetsvamp, purløg, bacon – 150,-
Oksetatar, radise, saltet æggeblomme, sennep, ramsløg – 150,-
Dagens ret – Traditionel frokostret- 195,-
Børnenes Favorit – 135,-
Kun tilgængelig for børn under 12 år
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstænger
Ost og Dessert
Tre danske oste, knækbrød, marmelade – 150,-
Pålægschokolademad, blåbær, hvid chokoladecreme – 110,-
Rabarber, mascarpone, vanilje, pistaciekrokant – 110,-
Petit fours – Fem stykker sødt – 105,-
Frokostmenu – 390,-
Første servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Kartofler, ramsløg, sauce gribiche, karse (V)
Smørrebrød – Karrysild, æg, æbler, purløg, fedtegrever
Smørrebrød – Koldrøget laks fra Hiddenfjord, rødbeder, æbler, valnødder, peberrod
Anden servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Grønkål, artiskok, pocheret æg, Børsen Gran, boghvede, hollandaise (V)
Smørrebrød – Hønsesalat, sort trompetsvamp, purløg, bacon
Smørrebrød – Oksetatar, radise, saltet æggeblomme, sennep, ramsløg
Dagens frokostret – Traditionel frokostret (+50kr)
Ost og Dessert
Vælg mellem:
To danske oste, knækbrød, marmelade
Pålægschokolademad, blåbær, hvid chokoladecreme
Rabarber, mascarpone, vanilje, pistaciekrokant
Øl og Snaps Menu – 210,-
Spørg os endelig om forslag til øl og vores hjemmelavede snaps.
Én stor øl af dit valg og to hjemmelavede snaps
Menuen gælder fra den 6. maj
Frokost
Smørrebrød
Vi anbefaler 2-3 smørrebrød og retter pr. person.
Nye kartofler, løvstikke, sprøde løg, karse (V) – 125,-
Asparges, pocheret æg, ost ‘Gran Børsen’, hollandaise, surdejsbrød (V) – 185,-
Svampetoast, hasselnødder, purløg, syltede løg, surdejsbrød (V) – 175,-
Sild marineret med hyldeblomst, kohlrabi, creme fraiche, fedtegrever – 125,-
Sidetallerken med fire slags marinerede sild – 285,-
Koldrøget laks fra Hiddenfjord, agurk, radiser, peberrod, dild – 165,-
Håndpillede rejer, citronemulsion, dild, purløg, surdejsbrød – 185,-
Syltet hornfisk, kartofler, persille, kohlrabi – 145,-
Smørstegt og paneret rødspætte, rodfrugtremoulade, citron – 165,-
‘Stjerneskud’, rødspætte, rejer, asparges, ørredrogn, citron – 185,-
Hønsesalat, ærter, asparges, ramsløg, bacon – 150,-
Oksetatar, radise, saltet æggeblomme, sennep, ramsløg – 150,-
Dagens ret – Traditionel frokosthovedret – 195,-
Børnenes Favorit – 175,-
Serveres for børn under 12 år
Frikadeller, kartoffelsalat, smørstegt rødspætte, remoulade, grøntsagsstænger, æblejuice
Ost og Dessert
Tre danske oste, knækbrød, marmelade – 150,-
Pålægschokolademad med jordbær, vaniljeis, Friis-Holm chokolade – 110,-
Rabarber, mascarpone, vanilje, pistaciekrokant – 110,-
Petit fours – Fem stykker sødt – 105,-
Frokostmenu – 390,-
Første servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Kartofler, ramsløg, sauce gribiche, karse (V)
Smørrebrød – Karrysild, æg, æbler, purløg, fedtegrever
Smørrebrød – Koldrøget laks fra Hiddenfjord, rødbeder, æbler, valnødder, peberrod
Anden servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Svampetoast, hasselnødder, purløg, syltede løg, surdejsbrød (V)
Smørrebrød – Hønsesalat, ærter, asparges, ramsløg, bacon
Smørrebrød – Oksetatar, radise, saltet æggeblomme, sennep, ramsløg
Dagens ret – Traditionel frokosthovedret (+50 DKK)
Ost og Dessert
Vælg mellem:
To danske oste, knækbrød, marmelade
Pålægschokolademad med jordbær, vaniljeis, Friis-Holm chokolade
Rabarbertrifli, mascarpone, vanilje, pistaciekrokant
Øl og Snaps Menu – 195,-
Spørg os endelig om forslag til øl og vores hjemmelavede snaps.
Én stor øl af dit valg og to hjemmelavede snaps
Menuen gælder til og med den 5. maj
Aften
Set Menu – 495,-
8-retters menu bestående af 4 snacks, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Vegetariske eller veganske muligheder tilgængelige. Menuen skal vælges af hele bordet.
Surdejsbrød, smør
Rugchips, solsikkehummus
Østers, pære, chili
Svampeparfait, syltede svampe, ristet brød
Vandbakkelse, rejer og purløg
Koldrøget laks med kumquats og verbena- og citronpeber
Ravioli af rugmel, brændenælde, spinat, ricotta
Braiseret tværreb, sort trompetsvamp, glaserede gulerødder, rødvinssauce
Rabarber, mascarpone, vanilje, pistaciekrokant
1921 Fuld Oplevelse – 1100,-
Bobler
Set menu
Vinmenu á fire glas
Vand
Kaffe
Vinmenu – 495,-
Vinmenu á fire glas
Appetizers
Surdejsbrød, smør – 35,-
Rugchips, solsikkehummus (V) – 55,-
Svampeparfait, syltede svampe, knækbrød (V) – 95,-
Østers, 3 slags – 115,-
Vandbakkelse, rejer, purløg, 2 stk. – 85,-
Kroketter, kartoffel, karamelliserede løg, Coppa, 2 stk. – 60,-
Forretter
Smørrebrød – Små kartofler, ramsløg, sauce gribiche, karse (V) – 145,-
Grønkål, artiskok, pocheret æg, Børsen Gran, boghvede, hollandaise (V) – 165,-
Ravioli af rugmel, brændenælde, spinat, ricotta (V) – 185,-
Koldrøget laks fra Hiddenfjord, kumquats, verbena- og citronpeber – 165,-
Smørrebrød – Håndpillede rejer, æg, surdejsbrød, citronemulsion – 185,-
Krogmodnet oksetatar, radise, saltet æggeblomme, sennep, ramsløg – 150,-
Hovedretter
Artiskokker, cime di rapa, ramsløgs-gremolata, valnødder – 215,-
Helleflynder, majroe, linser, persillefumé – 275,-
Braiseret oksetværreb, sorte trompetsvamp, glaserede gulerødder, rødvinssauce 255,-
Tilvælg sæsonens salat, anbefales til hovedretten – 85,-
Ost og dessert
Tre danske oste, knækbrød, marmelade – 150,-
Pålægschokolademad, blåbær, hvid chokoladecreme – 110,-
Rabarber, mascarpone, vanilje, pistaciekrokant – 110,-
Petit fours – Fem stykker sødt – 105,-
Børnenes Favorit – 135,-
Kun tilgængelig for børn under 12 år
Frikadeller og kartoffelsalat, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstænger
Menuen gælder fra den 6. maj
Aften
Set Menu – 495,-
8-retters menu bestående af 4 snacks, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert.
Vegetariske eller veganske muligheder tilgængelige. Menuen skal vælges af hele bordet.
Surdejsbrød og smør
Rugchips med solsikkehummus
Østers med agurkegranité og peberrod
Sæsonens grøntsager, røget laks-taramasalata
Croustade med hummer og piment d’Espelette
Geddesoufflé, krabbebisque, fermenteret grønkål, dild
Ravioli med rugmel, courgette og ricotta
Svinekotelet, polenta, sorte trompetsvampe, svinejus
Rabarbertrifli, mascarpone, vanilje, pistaciecroquant
1921 Fuld Oplevelse – 1100,-
Bobler
Set menu
Vinmenu á fire glas
Vand
Kaffe
Vinmenu – 495,-
Vinmenu á fire glas
Appetizers
Surdejsbrød, smør – 35,-
Rugchips, solsikkehummus (V) – 55,-
Sæsonens grøntsager, røget laks-taramasalata – 95,-
Østers, 3 slags – 115,-
Croustade med hummer og piment d’Espelette – 85,-
Kroketter, kartoffel, karamelliserede løg, guanciale, 2 stk – 60,-
Forretter
Smørrebrød – Nye kartofler, løvstikke, sprøde løg, karse (V) – 145,-
Grønne ærter, løvstikkegazpacho, syltede jordbær – 155,-
Ravioli af rugmel, courgette, ricotta (V) – 185,-
Gedde-soufflé, krabbebisque, fermenteret grønkål, dild – 165,-
Smørrebrød – Håndpillede rejer, citronemulsion, dild, purløg, surdejsbrød – 185,-
Krogmodnet oksetatar, radise, saltet æggeblomme, sennep, ramsløg – 150,-
Hovedretter
Asparges, ost ‘Gran Børsen’, boghvede, Mousseline sauce – 195,-
Helleflynder, sølvbede, linser, persillefumé – 275,-
Svinekotelet, polenta, sort trompetsvamp, svinejus – 255,-
Tilbehør: Sæsonens salat – anbefales til hovedret – 85,-
Ost og dessert
Tre danske oste, knækbrød, marmelade – 150,-
Pålægschokolademad med jordbær, vaniljeis, Friis-Holm chokolade – 110,-
Rabarber, mascarpone, vanilje, pistaciekrokant – 110,-
Petit fours – Fem stykker sødt – 105,-
Børnenes Favorit – 175,-
Serveres for børn under 12 år
Frikadeller, kartoffelsalat, smørstegt rødspætte, remoulade, grøntsagsstænger, æblejuice
Vin på Glas – Wine by glass
Alkoholfri – non alcoholic
NV, Sauvignon Blanc Sparkling, Raisin, France – 100,-/400,-
2023, Pinot Gris, St. Antony, Rheinhessen, Germany – 110,-/425,-
2024, Grüner Veltliner, Winzer Krems, Kremstal – 115,-/475,-
Mousserende – Sparkling
NV, Crémant d’Alsace Brut, Fernand Engel, Alsace, France 110,- /585,-
NV, L’Universelle Brut, Baron Albert, Champagne, France 135,-/750,-
Rosé & Orange
2023, Sancerre Pinot Noir, Berthier, Loire, France 130,- /625,-
2023, Grüner Veltliner, Winzer Krems, Kremstal, Austria 120,-/550,-
2022, Pinot Nero, Rosanoire, Cantrina, Lombardia, Italy 110,-/495,-
Hvid – White
2023, Grüner Veltliner, Tegernseerhof, Wachau, Austria 100,- /425,-
2023, Riesling ”Aamanns Selection”, St. Antony, Rheinhessen, Germany 105,-/450,-
2022, Solaris ”Rös”, Dyrehøj Vingård, Denmark 115,-/495,-
2022, Chardonnay Reserve, Stefan Bietighöfer, Pfalz, Germany 135,-/650,-
2023, Pouilly-Fumé ”La Rambardé”, Landrat-Guyollot, Loire, France 140,-/700,-
2023, Sancerre, Milet-Roger, Loire, France 145,-/700,-
Rød – Red
2019, Brunello di Montalcino, Val di Suga, Toscana, Italy 175,-/850,-
2022, Zinfandel ”Vintner’s Reserve”, Kendall-Jackson, California, USA 120,-/600,-
2022, Pinot Noir, Markus Molitor, Mosel, Germany 125,-/625,-
2021, Valpolicella Ripasso, Villa Molino, Veneto, Italy 145,-/700,-
Sød – Sweet
2022, Coteaux du Layon, Ogereau, Loire, France 125,-/750,-
2020, Riesling Auslese ”Paradis” (37.5 cl), Martin Korrell, Nahe, Germany 130,-/550,-
2022, Ice Wine ”Dulce Enero” (50 cl), Altolandon, Manchuela, Spain 145,-/750,-
Portvin – Port Wine
2017, Late Bottled Vintage, Quinta Sant Eufémia, Porto, Portugal. 100,-/700,-
NV, Chip Dry White Port, Taylor’s, Porto, Portugal. 105,-/700,-
NV, 10 Yrs Tawny, Taylor’s, Porto, Portugal. 110,-/750,-
NV, 40 Yrs Tawny, Taylor’s, Porto, Portugal. 285,-/2100,-
Vin på Flaske – Wine by bottle
Alkoholfri – Non alcoholic
Denmark
Muri, ’The Sound’, Apricot, Toasted Hay, Salted Magnolia, Still – 285,-
Muri, ’Passing Clouds’, White Currant, Floral, Sparkling – 285,-
Muri, ’Yamilé’, Raspberries, Smoked Rhubarb, Sparkling – 285,-
France
NV, Sauvignon Blanc Sparkling, Raisin – 400,-
Germany
2023, Pinot Gris, St. Antony, Rheinhessen – 425,-
Austria
NV, Grüner Veltliner, Winzer Krems, Kremstal – 475,-
Mousserende – Sparkling
France
NV, Crémant d’Alsace Brut, Fernand Engel, Alsace 585,-
NV, L’Universelle Brut, Baron Albert, Champagne 750,-
NV, Blanc de Blancs 1er Cru ”Vertus”, Doyard-Mahé, Champagne- 800,-
NV, Blanc de Blancs 1er Cru, De Saint-Gall, Champagne – 850,-
NV, Rosé Brut, Jean Pernet, Champagne – 950,-
NV, Blanc de Blancs 1er Cru ”Longitude”, Larmandier-Bernier, Champagne – 1350,-
Orange
Austria
2023, Grüner Veltliner, Winzer Krems, Kremstal – 550,-
Italy & Spain
2022, Doña Leo, Altolandon, Manchuela – 675,-
2014, Ribolla “Anfora”, Gravner, Friuli, BIO – 1600,-
Rosé
Italy
2023, Pinot Nero, Cantrina, Lombardia – 495,-
2023, Sancerre Pinot Noir, Berthier, Loire, France – 625,-
France
2023, Sancerre Pinot Noir, Berthier, Loire – 625,-
Hvid – White
Austria & Germany
2022, Grüner Veltliner, Tegernseerhof, Wachau – 425,-
2023, Riesling ”Aamanns Selection”, St. Antony, Rheinhessen, BIO – 450,-
2022, Chardonnay Reserve, Stefan Bietighöfer, Pfalz, BIO – 650,-
2022, Grüner Veltliner Smaragd, Tegernseerhof, Wachau – 700,-
2021, Grüner Veltliner Seftenberg, Proidl, Kremstal – 750,-
2021, Riesling GG Pettenthal, St. Antony, Rheinhessen – 800,-
Italy & Spain
2021, Riné, Cantrina, Lombardia – 475,-
2023, Albariño “Etiqueta Verde”, Granbazán, Rias Baixas – 550,-
2023, Pinot Grigio “Castel Ringberg”, Elena Walch, Alto Adige – 650,-
2021, Chardonnay “Castel Ringberg”, Elena Walch, Alto Adige – 850,-
2023, Vermentino Di Gallura, Saraja, Sardinia – 600,-
USA
2023, Chardonnay “Vintner’s Reserve”, Kendall-Jackson, California – 600,-
2022, Chardonnay Monterey, La Crema, California – 650,-
2018, Chardonnay “Kelli Ann Vineyard”, La Crema, California – 950,-
2019, Sauvignon Blanc Russian River Valley, Merry Edwards, California – 1100,-
France
2022, Petit Chablis, Passy Le Clou, Bourgogne – 550,-
2021, Aligoté, Olivier Leffaive, Bourgogne – 650,-
2023, Sancerre, Millet-Roger, Loire – 700,-
2022, Pouilly-Fume ”La Rambarde”, Landrat-Guyollot, Loire – 700,-
2023, Chablis, J.Moreau & Fils, Bourgogne – 800,-
2023, Chablis 1er Cru ”Cote de Lechet”, Bernard Defaix, Bourgogne – 850,-
2022, Macon-Bussières ”Notre Village”, Louis Dorry, Bourgogne – 900,-
2022, Macon-Bussières ”En Prôle”, Louis Dorry, Bourgogne – 950,-
2012, Château-Chalon (62 cl), Michel Tissot, Jura – 1050,-
2022, Meursault Villages, Benjamin Leroux, Bourgogne – 1850,-
2020, Chablis Grand Cru ”Valmur”, J.Moreau & Fils, Bourgogne – 1500,-
2021, Meursault, Olivier Leflaive, Bourgogne – 1650,-
2020, Mâcon-Verzé, Leflaive, Bourgogne 2700,-
2022, Mâcon-Verzé “Les Chènes”, Leflaive, Bourgogne 1150,-
2020, Pouilly-Fuissé, Leflaive, Bourgogne – 2350,-
2022, Bourgogne, Leflaive, Bourgogne – 1900,-
2022, Puligny-Montrachet 1er Cru ”Clavoillon”, Leflaive, Bourgogne – 5000,-
2007, Puligny-Montrachet 1er Cru ”Les Combettes”, Domaine Leflaive, Bourgogne – 4500,-
2022, Puligny-Montrachet 1er Cru ”Les Champs-Gains”, Jean-Claude Ramonet, Bourgogne – 4500,-
Rød – Red
France
2021, Brouilly, Château de Pierreux, Beaujolais – 600,-
2022, Pinot Noir, Mommessin, Bourgogne – 625,-
2018, Lalande-de-Pomerol, Château Canon Chaigneau, Bordeaux – 850,-
2022, Gigondas “Le Calabrun”, Le Plan des Moines, Rhône – 650,-
2022, Châteauneuf-du-Pape ”Le Grand Pontal”, Le Plan des Moines, Rhône – 700,-
2021, Chambolle-Musigny “Les Cras”, Antonin Guyon, Bourgogne – 1500,-
2018, Chambolle-Musigny “Les Cras”, Antonin Guyon, Bourgogne – 1500,-
2022, Gevrey-Chambertin, Benjamin Leroux, Bourgogne – 1400,-
2017, Gevrey-Chambertin, Benjamin Leroux, Bourgogne – 1850,-
2021, Vosne-Romanée “Aux Damaudes”, Ambroise, Bourgogne – 1300,-
2018, Nuits-St-Georges 1er Cru “Les Damodes”, Lécheneaut, Bourgogne – 1800,-
2017, Pomerol, Château Le Gay, Bordeaux – 2000,-
2016, Vin de Pays de l’Hérault Rouge, Le Granges des Peres, Languedoc – 3900,-
2001, Vin de Pays de l’Hérault Rouge, Le Granges des Peres, Languedoc – 2700,-
Germany
2020, Spätburgunder, Martin Korrell, Nahe – 525,-
2019, Pinot Noir, Markus Molitor, Mosel – 625,-
Italy
2022, Montefalco Rosso, Di Filippo, Umbria – 450,-
2022, Groppello, Cantrina, Veneto – 475,-
2022, Cannonau, Saraja, Sardinia – 650,-
2023, Barbera d’Asti “Tasmorcan”, Elio Perrone, Piemonte – 585,-
2022, Barbera d’Alba “La Gemella”, Viberti, Piemonte – 600,-
2021, Valpolicella Ripasso, Villa Molino, Veneto – 700,-
2020, Amarone della Valpolicella, Villa Molino, Veneto – 795,-
2016, Chianti Classico “Gran Selezione”, San Leonino, Toscana – 800,-
2019, Brunello di Montalcino, Val di Suga, Toscana – 850,-
2019, Gattinara “Tre Vigne”, Travaglini, Piemonte – 850,-
2017, Barolo “Monvigliero”, Viberti, Piemonte – 1000,-
2017, Brunello di Montalcino, Sanlorenzo, Toscana – 1100,-
2020, Barbaresco “Santo Stefano”, Castello di Neive, Piemonte – 1250,-
2019, Gattinara ”Il Sogno”, Travaglini, Piemonte – 1300,-
2017, Barolo “Bricco delle Viole”, Viberti, Piemont – 1300,-
2007, Gravner, Vino Rosso Breg – 1950,-
Spain
2020, Garnacha, Immortalis, Galicia – 595,-
2021, Cuéncame, Altolandon, Manchuela – 600,-
2020, Tempranillo, Quinta de Quercus, Castile – 650,-
2015, Rioja Reserva, Finca del Marquesado, Rioja – 750,-
2019, Flor de Pingus, Pingus, Ribera del Duero – 1950,-
USA
2022, Zinfandel “Vintner’s Reserve”, Kendall-Jackson, California – 600,-
2022, Pinot Noir “Vintner’s Reserve”, Kendall-Jackson, California – 650,-
2022, Pinot Noir, La Crema, California – 700,-
2021, Pinot Noir Russian River Valley, La Crema, California – 950,-
2019, Pinot Noir “Stormin”, Maggy Hawk, California – 1200,-
2020, Pinot Noir “Unforgettable”, Maggy Hawk, California – 1200,-
2019, Pinot Noir, Gran Moraine, Oregon – 850,-
2014, Syrah, Lillian, Oregon – 1350,-
2019, Cabernet Sauvignon, Cardinale, Napa Valley – 2500,-
2019, Cabernet Sauvignon, Lokoya, Napa Valley – 4700,-
Sød -Sweet
Germany
2020, Riesling Auslese “Paradies” (37.5 cl), Martin Korrell, Nahe 550,-
France
2022, Coteaux du Layon “Saint Lambert”, Ogereau, Loire 750,-
2020, Sauternes, Reserve Carlier, Bordeaux 700,-
Italy and Spain
2022, Ice Wine “Dulce Enero” (50 cl), Altolandon, Manchuela 750,-
2011, Vin Santo (50 cl), Castello di Brolio, Toscana 850,-
Portvin – Port Wine
Portugal
2017, Late Bottled Vintage, Quinta Santa Eufêmia, Porto 700,-
NV, Chip Dry Port Wine, Taylor’s, Porto 700,-
NV, 10 Years Tawny, Taylor’s, Porto 750,-
NV, 40 Years Tawny, Taylor’s, Porto 2100,-
Aamanns Snaps
Rugbrød 60,-
Skovmærke 60,-
Porse 60,-
Æble-peberrod-citron 60,-
Dild 60,-
Løvstikke 60,-
Grillet citron 60,-
Fire varianter af Aamanns snaps 220,-
Spørg efter vores fulde snapskort
Vi laver vores egne snaps-infusioner med økologisk snaps og sæsonens råvarer. Vi kan vejlede om et smagsmæssigt match mellem kryddersnapse og din menu. Vores udvalg af snaps kan variere.
Please ask for our full snaps card
We make our own schnapps infusions with an organic snaps and seasonal ingredients. Let us guide you to the best snaps match for your menu.
Our selection varies throughout the year.
Akvavit
Linie Akvavit Lysholm, Norway 75,-
OP Anderson, Sweden 75,-
Aalborg Jubilæum Akvavit, Denmark 75,-
Organic Dill Akvavit, Stockholms Bränneri, Sweden 75,-
Øl og Snaps Menu – 210,-
Valgfri stor øl og to hjemmelavet snaps
Øl – Beer
Økologisk Fadøl – Organic Draft Beer 40cl/60cl
Aamanns Hazy IPA (5.0%) 80,-/100,-
Herslev Bryghus «Wiener Classic» (4,4%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Pilsner» (5,5%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Kastanje Brown Ale» (5,6%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Wheat» (5,0%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Landøl» (2,7%) 75,-/95,-
Herslev Bryghus «Red Ale» (6.0%) 75,-/95,-
Flaske – Bottle
Birra Baladin «Nazionale», glutenfri – gluten free (6.5%) 33 cl. 70,-
Alkoholfri – Non-Alcoholic
Birra Baladin «Botanic Blanche», Blanche (0.0%) 33 cl. 70,-
Herslev Bryghus «Under Solen» Pilsner, (0,3%) 33 cl. 65,-
Herslev Bryghus «Til Den Lyse Morgen» Wheat Beer, (0,3%) 33 cl. 65,-
Herslev Bryghus «Mørkets Frembrud» Brown Ale, (0,5%) 33 cl. 65,-
Doing Zero «Zen Citrus» IPA (0,5%) 33 cl. 65,-
Doing Zero «Hazy Lazy» IPA (0,5%) 33 cl. 65,-
Mikkeller «Drink’in the Sun» Wheat Ale (0,3%) 33 cl. 65,-
Mikkeller «Weird Weather» Hazy IPA, (0.3%) 33 cl. 65,-
Mikkeller «Limbo Series», Yuzu (0,3%) 33 cl. 65,-
Mikkeller «Limbo Series», Raspberry (0,3%) 33 cl. 65,-
Cider
France
Cidre de Normandie (2.5%), LeLouvier, Normandy 215,-
Cocktails & Longdrinks
Aamanns Spritz 135,-
Grilled Lemon Snaps, Lemon-Thyme Syrup, Berry Cordial, Sparkling Wine
Wild Bramble 125,-
Radius Gin, Lemon Juice, Sugar Syrup, Berry Cordial
Tonka Espresso Martini 130,-
Tonka Bean Snaps, Coffee Liqueur, Espresso, Caramel Syrup
Negroni 130,-
Gin, Vermouth, Campari
Manhattan 120,-
Whiskey, Vermouth, Angostura Bitters
Copenhagen Mule 120,-
Caraway Snaps, Lemon Juice, Sugar Syrup, Oh Deer Ginger BeerGin & Tonic 110,-
Radius Gin or Stockholm’s Pink Gin, Oh Deer Tonic
Mocktails
Berry “Spritz”, Sparkling Sauvignon Blanc, (0%) 100,-
Mojito, Sir. James 101, (0%) 75,-
Gin & Tonic, Sir. James 101, (0%) 75,-
Soft Drinks
Vand med eller uden brus, ad libitum 30,-
Coca-Cola // Coca-Cola Zero 45,-
Ginger Beer 45,-
Aamanns Lemonade
Citron-timian – Lemon-Thyme – 55,-/145,-
Hyldeblomst – Elderflower – 55,-/145,-
Ingefær – Ginger – 55,-/145,-
Hindbær – Raspberry – 55,-/145,-
Varme drikke – Warm drinks
Kaffe fra Ønsk – Coffee from Ønsk
Stempelkande – French Press 45,-
Espresso 30,-
Double Espresso 45,-
Americano 45,-
Cortado 45,-
Macchiato 45,-
Cappuccino 45,-
Latte 50,-
Te/Tea fra A. C Perch’s
Cool Herbal 45,-
White Temple 45,-
Earl Grey 45,-
Green Lemon & Ginger 45,-
Avec
Apple Brandy, Copenhagen Winery 95,-
Grappa Monovitigno Merlot, Nonino 95,-
Grappa Monovitigno Moscato, Nonino 95,-
Bas-Armagnac X.O., Gaston Legrand 160,-
Gabriel Cognac X.O 115,-
Rhum J.M. V.S.O.P., Martinique 85,-
Plantation Rum, Panama 95,-
Mount Gay X.O. Rum, Barbados 95,-
Ron Zacapa 23 Solera Rum, Guatemala 95,-
Cane Island Single Blend Trinidad 95,-
Cane Island Single Estate Nicaragua 12 Years 115,-
Macallan 12 Years Old Triple Cask Single Malt 115,-
Stauning “Kaos” Single Malt 115,-
Stauning “Smoke” Single Malt 115,-
Vida Mezcal 100,-
Bailey’s 60,-
Menuen gælder til og med den 5. maj
Frokost – Grupper
Frokostmenu – 420,-
Menuen er inklusiv vand med og uden brus.
Vegetariske eller veganske muligheder tilgængelige. Menuen skal vælges af hele bordet.
Første servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Kartofler, ramsløg, sauce gribiche, karse (V)
Smørrebrød – Karrysild, æg, æbler, purløg, fedtegrever
Smørrebrød – Koldrøget laks fra Hiddenfjord, rødbeder, æbler, valnødder, peberrod
Anden servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Grønkål, pocheret æg, Børsen Gran, boghvede, hollandaise (V)
Smørrebrød – Hønsesalat, sort trompetsvamp, purløg, bacon
Smørrebrød – Oksetatar, radise, saltet æggeblomme, sennep, ramsløg
Dagens frokostret – Traditionel frokostret (+50kr)
Ost og Dessert
Vælg mellem:
To danske oste, knækbrød, marmelade
Pålægschokolademad, svenske bær, hvid chokoladecreme
Rabarber, mascarpone, vanilje, pistaciecrunch
Øl og Snaps Menu – 210,-
Spørg os endelig om forslag til øl og vores hjemmelavede snaps.
Én stor øl af dit valg og to hjemmelavede snaps
Aften – Grupper
Set Menu – 525,-
Kokkens valg: 8-retters menu bestående af 4 snacks, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert. Menuen er inklusiv vand med og uden brus.
Vegetariske eller veganske muligheder tilgængelige. Menuen skal vælges af hele bordet.
1921 Fuld Oplevelse – 1100,-
Bobler
Set menu
Vinmenu á fire glas
Vand
Kaffe
Vinmenu – 495,-
Vinmenu á fire glas
Menuen gælder fra den 6. maj
Frokost – Grupper
Frokostmenu – 420,-
Menuen er inklusiv vand med og uden brus.
Vegetariske eller veganske muligheder tilgængelige. Menuen skal vælges af hele bordet.
Første servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Kartofler, ramsløg, sauce gribiche, karse (V)
Smørrebrød – Karrysild, æg, æbler, purløg, fedtegrever
Smørrebrød – Koldrøget laks fra Hiddenfjord, rødbeder, æbler, valnødder, peberrod
Anden servering
Vælg mellem:
Smørrebrød – Svampetoast, hasselnødder, purløg, syltede løg, surdejsbrød (V)
Smørrebrød – Hønsesalat, ærter, asparges, ramsløg, bacon
Smørrebrød – Oksetatar, radise, saltet æggeblomme, sennep, ramsløg
Dagens ret – Traditionel frokosthovedret (+50 DKK)
Ost og Dessert
Vælg mellem:
To danske oste, knækbrød, marmelade
Pålægschokolademad med jordbær, vaniljeis, Friis-Holm chokolade
Rabarbertrifli, mascarpone, vanilje, pistaciekrokant
Øl og Snaps Menu – 195,-
Spørg os endelig om forslag til øl og vores hjemmelavede snaps.
Én stor øl af dit valg og to hjemmelavede snaps
Aften – Grupper
Set Menu – 525,-
Kokkens valg: 8-retters menu bestående af 4 snacks, 2 forretter, 1 hovedret og 1 dessert. Menuen er inklusiv vand med og uden brus.
Vegetariske eller veganske muligheder tilgængelige. Menuen skal vælges af hele bordet.
1921 Fuld Oplevelse – 1100,-
Bobler
Set menu
Vinmenu á fire glas
Vand
Kaffe
Vinmenu – 495,-
Vinmenu á fire glas


Adresse
Niels Hemmingsens Gade 19-21
1153 København K
Åbningstider
Frokost
Mandag – lørdag
11.30-17.00
(Sidste bestilling 15.30)
Søndag
11.30-17.30
(Sidste bestilling 16.00)
Aften
Mandag – torsdag
18.00-22.00
(Sidste bestilling 20.15)
Fredag – lørdag
18.00-23.00
(Sidste bestilling 21.00)
Søndag
Lukket
Book bord
Reserver bord på 1921
Om AAMANNS 1921
“Det, der altid har været vigtigt for mig, er at servere genkendelige råvarer og tilberedningsmetoder – men med et overraskende tvist, der løfter smagen et helt andet sted hen, end man umiddelbart forventer”
– Adam Aamann
Til frokost på Aamanns 1921 tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition. Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.
Menukortet er fokuseret og skiftende i takt med sæsonerne og afstemt således, at hver servering udgør en helhedsoplevelse
Om aftenen serverer vi et udvalg af klassiske danske retter i ny fortolkning som f.eks. vores anmelderroste krebinet med kantareller, tyttebær og klassisk velouté sauce.
I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev og Mikkeller, hjemmelavede cocktails og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af usvovlede og økologiske vine.
Aamanns 1921 er inspireret af det moderne kirkerums fokus på gedigne materialer og æstetik. Der er højt til loftet og håndlavede messinglysekroner oplyser lokalet. Man sidder rart i de lyse moderne træmøbler med hynder af kernelæder.



ER I EN STØRRE GRUPPE?
For grupper over 10 personer tilbyder
vi vores selskabspakker.
Vi har indrettet vores underetage i samme smukke stil som i overetagen og skabt en unik stemning med kunst på væggene og et åbent køkken. Lokalet er meget indbydende til afholdelse af lukkede selskaber for både private og forretningsfrokoster og middage, og har i øvrigt en fantastisk akustik. Vi kan have op til 35 gæster i vores private dining room.
Send os en mail på [email protected] eller ring 20805200, og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.