Aamanns 1921
Aamanns 1921 i Indre By
Michelin-anbefalet smørrebrød med afsæt i økologi og sæsonens bedste råvarer.
Menukort
Smørrebrød
Vi anbefaler to-tre stykker smørrebrød og retter pr. person.
Nye, danske kartofler, fermenterede stikkelsbær, syltede rødløg, løvstikke (V) – 125,-
Tomater, hvidløgs-ostemulsion, karse, boghvede (V) – 155,-
Svampetoast, hasselnødder, laurbærolie, purløg, surdejsbrød (V) – 175,-
Gammeldags modnede sild, hyldeblomst, crème fraiche, glaskål, dild – 135,-
Sildetallerken – Fire forskellige sild, sprøde løg, crème fraiche, fedtegrever – 285,-
Koldrøget laks fra Hiddenfjord, syltet fennikel, selleri, dild, peberrod – 150,-
Håndpillede rejer, æg, soltørret tomatemulsion, purløg, kernemælkstoast – 185,-
Smørstegt og paneret rødspætte, kål- og rodfrugtremoulade, citron – 155,-
Smørstegt og paneret rødspætte, rejesalat, purløg, citron – 175,-
Hønsesalat, courgette, karse, sprødt kyllingeskind – 150,-
Oksetatar, cornichoner, kartoffelchips, ansjos-sennepsemulsione – 150,-
Frikadeller, kartofler, tyttebær, brunet smørsauce – 175,-
Børnenes favorit – Frikadeller og kartofler, smørstegt rødspætte
med remoulade og grøntsagsstave. Kun tilgængelig for børn under 12 år – 125,-
Ost og Dessert
Tre danske oste, knækbrød, marmelade – 150,-
Pålægschokolademad, abrikos, misokaramel, brioche – 95,-
Jordbær, vaniljecreme, marengs, basilikum – 120,-
Petit fours, fem stykker sødt – 105,-
3-Retters Frokostmenu – 390,-
Første ret – Vælg mellem
Smørrebrød – Nye, danske kartofler, fermenterede stikkelsbær, syltede rødløg, løvstikke (V)
Smørrebrød – Gammeldags modnede sild, hyldeblomst, crème fraiche, glaskål
Smørrebrød – Koldrøget laks fra Hiddenfjord, syltet fennikel, selleri, dild, peberrod
Smørrebrød
Vi anbefaler to-tre stykker smørrebrød og retter pr. person.
Små fermenterede stikkelsbær, syltede rødløg, løvstikke (V) – 125,-
Rødbede, ost, boghvede, skovsyre (V) – 135,-
Kantareltoast, hasselnødder, purløg, surdejsbrød (V) – 225,-
Gammeldags modnede sild, græskar, laurbærblad, creme fraiche – 135,-
Sildetallerken- Fire slags sild, creme fraiche, fedtegrever- 285,-
Koldrøget laks fra Hiddenfjord, dild, agurk, mandler, peberrod – 160,-
Håndpillede rejer, æg, tomatemulsion, kaffir lime, surdejsbrød – 185,-
Smørstegt og paneret rødspætte, rodfrugtemayo, citron – 155,-
Smørstegt og paneret rødspætte, rejesalat, purløg, citron – 175,-
Hønsesalat, knoldselleri, æble, bacon – 150,-
Oksetatar, cornichoner, sennepsemulsion, krokette – 150,-
Vildtfrikadeller, svampe, kål, tyttebær, brunet smørsauce – 175,-
Børnenes favorit – Frikadeller og kartofler, smørstegt rødspætte
med remoulade og grøntsagsstave. Kun tilgængelig for børn under 12 år – 125,-
Ost og Dessert
Tre danske oste, knækbrød, marmelade – 150,-
Pålægschokolademad, blommer, madeira, misokaramel, brioche – 95,-
Æbletrifli, flødeskum, vanilje, karamel – 120,-
Petit fours, fem stykker sødt – 105,-
3-Retters Frokostmenu – 390,-
Første ret – Vælg mellem
Smørrebrød – Små kartofler, fermenterede stikkelsbær, syltede rødløg, løvstikke (V)
Smørrebrød – Gammeldags modnede sild, græskar, laurbærblad, creme fraiche
Smørrebrød – Koldrøget laks fra Hiddenfjord, dild, agurk, mandler, peberrod
Menuen er gældende fra d. 25.06.24 – 02.09.24 Brød og Snacks Surdejsbrød og smør – 35,- Oliven, hvidløg, persille, chili (V) – 45,- Focaccia, solsikkekernehummus, rugbrødschips (V) – 70,- Gougères, svampe, timian (V) – 90,- Kroketter, skinke, ost, 3 stk – 90,- Croustade, hummer, purløg, piment d’espelette, 3 stk – 120,- À la Carte Sæsonens grønne salat (V) – 90,- Smørrebrød – Koldrøget laks fra Hiddenfjord, syltet fennikel, selleri, dild, peberrod – 150,- Makrel, glaskål, tomat, dildolie – 135,- Oksetatar, cornichoner, kartoffelchips, ansjos-sennepsemulsion – 150,- Grillet kejserøstershat, Karl Johan-creme, sommertrøffel, estragon (V) – 175,- Smørrebrød – Smørstegt og paneret rødspætte, remoulade, citron – 155,- Multe, grønkål, muslinger, persille-kaperssauce – 195,- Kylling, nameko-svamp, sommertrøffel, pebersauce – 165,- Frikadeller, kartofler, tyttebær, brunet smørsauce – 175,- Børnenes favorit – Frikadeller og kartofler, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave. Kun tilgængelig for børn under 12 år – 125,- Ost og Dessert Tre danske oste, knækbrød, marmelade – 150,- Pålægschokolademad, abrikos, misokaramel, brioche – 95,- Jordbær, vaniljecreme, marengs, basilikum – 120,- Petit fours, fem stykker sødt – 105,- Tasting Menu – 695,- Inkl. brød og smør. Består af ti retter i fem serveringer, heraf nogle til deling ’family style’. Menuen skal bestilles af hele bordet og kan ikke kombineres med andre menuer. Focaccia, rugbrødschips, smør Grøntsagscruditéer, solsikkekernehummus Tomater, oliventapenade, agurk, karse Hummer, purløg, brioche Kroketter, skinke, ost Gougères, svampe, timian Oksetatar, cornichoner Makrel, glaskål, tomat, dildolie Kylling, nameko-svamp, sommertrøffel, pebersauce Jordbær, vaniljecreme, marengs, basilikum Grøn Tasting Menu (V) – 695,- Inkl. brød og smør, Består af ti retter i fem serveringer, heraf nogle til deling ’family style’. Menuen skal bestilles af hele bordet og kan ikke kombineres med andre menuer. Focaccia, rugbrødschips, smør Grøntsagscruditéer, solsikkekernehummus Tomater, oliventapenade, agurk, karse Grillet courgette, yoghurt, mynte Gougères, svampe, timian Krustade, ærter, radise Dolma, courgetteblomst Pocheret fennikel, aubergine, vermouth-smørsauce Grillet kejserøstershat, Karl Johan-creme, sommertrøffel, estragon Jordbær, vaniljecreme, marengs, basilikum Kommende menuen er gældende fra d. 03.09.24 – 11.11.24 Waldorfsalat (V) – 90,- Smørrebrød – Koldrøget laks fra Hiddenfjord, syltet fennikel, selleri, dild, peberrod – 150,- Rødbede, ost, boghvede, syre (V) – 135,- Smørrebrød – Håndpillede rejer, tomatemulsion, surdejsbrød – 185,- Røget laks, fermenterede mirabelleblommer, syltet græskar – 150,- Oksetatar, cornichoner, sennepsemulsion, krokette – 150,- Smørrebrød – Smørstegt og paneret rødspætte, rodfrugteremoulade, citron – 155,- Hellefisk, palmekål, sauce nage, kapers – 250,- Grillet vildt, kantareller, majs, pebersauce – 250,- Vildtfrikadeller, kål, hvide ribs, brunet smørsauce – 175, Børnenes favorit – Frikadeller og kartofler, smørstegt rødspætte med remoulade og grøntsagsstave. Kun tilgængelig for børn under 12 år – 125,- Ost og Dessert Tre danske oste, knækbrød, marmelade – 150,- Pålægschokolademad, abrikos, misokaramel, brioche – 95,- Jordbær, vaniljecreme, marengs, basilikum – 120,- Petit fours, fem stykker sødt – 105,- Tasting Menu – 695,- Inkl. brød og smør. Består af ti retter i fem serveringer, heraf nogle til deling ’family style’. Menuen skal bestilles af hele bordet og kan ikke kombineres med andre menuer. Grillet focaccia, urteemulsion, karamelliseret løgsmør Rugbrødschips, solsikkekernehummus Rødbede, ost, brioche Kroustade, krabbe, purløg Kroketter, skinke, ost Gougères, kaffir lime, rejer Oksetatar, sennep, cornichoner Røget laks, fermenterede mirabelleblommer, syltet græskar Grillet vildt, kantareller, majs, pebersauce Æbletrifli, flødeskum, vanilje, karamel Grøn Tasting Menu (V) – 695,- |
Vin på Glas Hvid Orange Rosé Rød Sød Alkoholfri Vin på Flaske Orange Rosé Hvid Rød Sød Øl Flaskeøl Alkoholfri Snaps og Akvavit Cocktails & Longdrinks Mocktails Soft Drinks Aamanns Hjemmelavet Lemonade – 55,- / 125,- Muri Passing Clouds – 235,- Varme drikke Te fra A. C Perch’s |
Vi byder glædeligt, både store og små selskaber indenfor.
Vores nyrenoverede underetage kan bookes eksklusivt til private dining.
Her kan man i private rammer, nyde en Michelin-anbefalet middag ved det åbne køkken.
Lokalet er velegnet til alt imellem 15 – 32 personer.
Kontakt os endelig på:
[email protected]
Vores event-team står klar til at rådgive
og følge jeres arrangement helt til dørs.
Adresse
Niels Hemmingsens Gade 19-21
1153 København K
Åbningstider
Frokost
Mandag – lørdag
11.30-17.00
(Sidste bestilling 15.00)
Søndag
11.30-17.30
(Sidste bestilling 15.30)
Aften
Mandag – torsdag
18.00-22.00
(Sidste bestilling 20.15)
Fredag – lørdag
18.00-23.00
(Sidste bestilling 21.00)
Søndag
Lukket
Book bord
Reserver bord på 1921
Om AAMANNS 1921
“Det, der altid har været vigtigt for mig, er at servere genkendelige råvarer og tilberedningsmetoder – men med et overraskende tvist, der løfter smagen et helt andet sted hen, end man umiddelbart forventer”
– Adam Aamann
Til frokost på Aamanns 1921 tilbyder vi vores velkendte smørrebrød, hvor vi laver alt fra bunden med rigtigt kokkehåndværk, sæsonens kvalitetsråvarer, masser af grøntsager og tilførsel af nye idéer og ofte overraskende smagssammensætninger, som tager afsæt i respekten for den klassiske tradition. Vi er certificeret med Det økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at 60-90% af vores råvarer og drikkevarer økologiske råvarer, hvilket blot er en af de måder hvorpå vi vægter bæredygtighed.
Menukortet er fokuseret og skiftende i takt med sæsonerne og afstemt således, at hver servering udgør en helhedsoplevelse
Om aftenen serverer vi et udvalg af klassiske danske retter i ny fortolkning som f.eks. vores anmelderroste krebinet med kantareller, tyttebær og klassisk velouté sauce.
I baren har vi et stort udvalg af hjemmelavede snapse, gode håndværksøl fra mindre lokale bryghuse som Herslev og Mikkeller, hjemmelavede cocktails og saft. Vinkortet byder både på traditionelle producenter og et udvalg af usvovlede og økologiske vine.
Aamanns 1921 er inspireret af det moderne kirkerums fokus på gedigne materialer og æstetik. Der er højt til loftet og håndlavede messinglysekroner oplyser lokalet. Man sidder rart i de lyse moderne træmøbler med hynder af kernelæder.
ER I EN STØRRE GRUPPE?
For grupper over 10 personer tilbyder
vi vores selskabspakker.
Vi har indrettet vores underetage i samme smukke stil som i overetagen og skabt en unik stemning med kunst på væggene og et åbent køkken. Lokalet er meget indbydende til afholdelse af lukkede selskaber for både private og forretningsfrokoster og middage, og har i øvrigt en fantastisk akustik. Vi kan have op til 35 gæster i vores private dining room.
Send os en mail på [email protected] eller ring 20805200, og lad os tage en snak om hvordan, vi imødekommer lige præcis jeres behov.