Er du vild med content produktion og har flair for koordinering, relationer og deadlines?
Så læs mere her.
Introduktion
Brænder du for mad og restauranter, for at skabe indhold til vertikale medier som TikTok og Instagram Reels – og ved du, hvad der får folk til at stoppe med at scrolle?
Er du skarp på trends, hooks og engagerende content, og kan du tage et stykke indhold hele vejen fra idé til færdig publicering? Så er det måske dig, vi leder efter.
Om jobbet
Som vores nye Content Producer bliver du ansvarlig for at udvikle og producere indhold til alle vores digitale kanaler. Du rapporterer direkte til vores Kommunikations- og Marketingchef og bliver en del af et lille, ambitiøst team, der samarbejder tæt med vores restauranter og øvrige forretningsområder.
Dine opgaver inkluderer:
- Planlægning, optagelse og produktion af content (storyboards, foto og video)
- Betjening af kamera/iPhone, lys- og lydudstyr
- Klipning og redigering af video og foto, gerne i Canva, Premiere eller tilsvarende
- Udvikling af stærke hooks og engagerende indhold til både organiske opslag og betalte annoncer
- Skrivning af fængende og brandtro captions
- Publicering på primært TikTok og Instagram – men også Facebook, LinkedIn og YouTube
- Koordinering med køkkenchefer, restaurantchefer og øvrige kolleger om contentproduktion
- Sikre at alt content følger vores visuelle playbook og tone-of-voice
Hvem er du?
Vi forestiller os, at du:
- Har erfaring med contentproduktion til vertikale medier
- Har øje for trends og tendenser på sociale medier
- Kan skabe indhold, der engagerer og rammer målgruppen
- Er vant til at arbejde med kameraudstyr og basale lyd- lysopsætninger
- Er stærk i visuel fortælling og kreativ idéudvikling
- Har solide kompetencer i redigeringsværktøjer som Canva, Adobe eller tilsvarende
- Har stærke skriftlige evner på dansk og taler/forstår dansk flydende
- Kan arbejde selvstændigt og tager ansvar
- Er bosat i København og trives i et dynamisk, samarbejdende miljø
Vi tilbyder
- En hverdag, hvor du tydeligt ser effekten af det, du skaber
- Tæt samarbejde med Kommunikations- og Marketingchefen i et lille, hurtigt arbejdende team
- Mulighed for både kreativ frihed og professionel sparring
- Et arbejdsmiljø fyldt med gastronomi, energi og udvikling
- Gode personalerabatter og sociale arrangementer
- Fast fuldtidsstilling i København
- Løn efter kvalifikationer
When I started at the deli 4 years ago I was merely sure about my career but now with support from my colleagues and Aamanns I have been developing as a chef and now it is not just a job but my passion. Working at Aamanns I have been getting immense opportunities and recognition which I felt really important for work satisfaction. On top of that, as a chef, I have learned about time management, stress management, work ethics, teamwork. communication and many more.´
– John, Souschef, Aamanns Deli & Takeaway, Østerbro
Er du vores nye kollega?
Send dit CV, en kort ansøgning og en portefølje med relevante content-eksempler – gerne med links til TikTok eller Instagram – til [email protected]. Skriv “Content Producer” i emnefeltet.
Vi indkalder til samtaler i januar 2026 og ansætter, når vi finder den rette.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Klik her og læs mere om Aamanns. Du finder os også på Facebook, Instagram og LinkedIn
Om Aamanns
Aamanns er stiftet af kokken Adam Aamann, som i 2006 åbnede sin første smørrebrødsrestaurant og Take Away på Østerbro i København. Dengang som i dag, er udgangspunktet kvalitets smørrebrød med afsæt i det klassiske danske frokostkøkken men i en ny fortolkning. I dag har Aamanns en række forskellige forretninger, der alle arbejder med samme gastronomiske værdisæt og transformerer den høje kvalitet, som vi er kendt for i vores smørrebrød, til andre retter.
Indsatsen med at revitalisere og genopfinde smørrebrødet har kastet meget anerkendelse af sig. Både fra de mange glade stamgæster, men også fra anmeldere danske såvel som internationale. Restauranterne Aamanns Etablissement og Aamanns 1921 er f.eks. igennem en lang årrække blevet anbefalet i Guide Michelin. I 2019 vandt vi prisen ”årets smørrebrød” fra Danske Madanmeldere.
Aamanns består i dag af nedenstående forretninger.
- Aamanns Deli & Take Away (siden 2006)
- Aamanns Etablissement, frokostrestaurant (siden 2009-2022)
- Aamanns Frokostordning (siden 2015)
- Aamanns Køkken & Event, venue og kantine på Refshaleøen (siden 2015)
- Aamanns 1921, restaurant (siden 2017)
- Aamanns Replik i Skuespilhuset (2021)
- Aamanns GENBO (2022)
- Aamanns Botanical Senses (sæbeserie og lotion)
- Aamanns Kryddersnaps (snaps-serie i samarbejde med Braunstein)
- Aamanns kogebøger
Innovation og tradition er to sider af samme sag
Det er stadig kærligheden til det danske frokostkøkken, der er selve grundstenen i Aamanns – og det skinner igennem i både vores frokostetablissementer og Michelin-anbefalede restauranter. Hver eneste ret er skabt med ønsket om at give nye smagsoplevelser med afsæt i de gamle traditioner, hvor god kvalitet, sæsonaktuelle råvarer, økologi og dyrevelfærd var et vilkår – ikke en holdning.
Og derfor handler Aamanns ikke om at revolutionere den gastronomiske scene. Det handler om at finde tilbage til den gode smag – og gøre den endnu bedre gennem nye og moderne fortolkninger.

