Eksempler på menuer

Hos Aamanns Køkken er vi stolte af vores økologiske spisemærke. Det er en certificering der betyder, at vi altid anvender mellem 60-90% økologiske råvarer. Ligeledes har vi stort fokus på, at vores kød og fjerkræ har levet et anstændigt liv med adgang til det fri. Vi udvælger vores råvarer og leverandører med stor omhu og indkøber frugt og grønt i sæson. Det giver mening – både for smag og miljø.

FAMILYSTYLE  2024/2025

Forret – serveres på tallerken

Koldrøget laks med syltede agurker, glaskål og kærnemælkscreme

Hovedret – serveres family style

Stegt unghane med timian, råmarineret spinat, sprødt kyllingeskind og parmesan

Grillet okseflap steak med rødvinssauce, bagte tomater og plukkede urter

Kartoffelkompot rørt med økologisk smør, løg, citron sæsonens urter og
toppet med sprød crumble

Sæsonens bagte grøntsager

Bitter salat med spinat, radicchio, hindbærvinaigrette, ristede kerner og friterede kapers

Dessert – serveres på buffet

Hvid chokoladecreme med krystalliseret hvis chokolade, lemoncurd og citronverbena

FAMILYSTYLE VEGETARISK 2024/2025

Forret – serveret på tallerken
Friterede skorzonerrødder med avocadocreme, let syltet agurk, rugkrummer, radiser,

brændt purløgsolie og aske samt en krydderurtesalat

Hovedret – Serveres family style

Kartoffelkompot med løvstikke, olivenolie og urter

Bagt svampeterrin med nødder og karse

Friteret spåner af tempeh, edamamebønner og chili dressing

Gulerodspure med stegt minigulerod og urter

Let bagte dehydreret tomater med røget olie, urter og sprød boghvede 

Dessert – serveres på buffet

Chokolademousse lavet på avocado og kakao med bær og ristede mandler

EKSEMPLER PÅ 3-RETTERS MENUER

 

Forret – Rødbede gravet torsk, porre-aske, kærnemælkssauce, urteolie og sprøde chips

 

Hovedret – Oksetyksteg og -bryst med rødvinssauce, kartoffelterrine med timian og rosmarin, syltede rødløg og stegt gulerod

 

Dessert – Chokoladekage med karamel, chokoladecreme, bær, skovsyre og hindbærstøv

 

***

 

Forret – Carpaccio af okse med persilleemulsion, friterede kapers, tomatvinaigrette, små salater og flager af sprødt rugbrød

 

Hovedret – Timian stegt unghanebryst med kartoffelkompot, spinatpure, blanquette sauce og bitre salater

 

Dessert – Trifli med sæsonens frugt eller bær, vanilje creme og mandelcrumble, bær og citronmelisse

Gulerodshotdog

EKSEMPLER PÅ NATMAD

Byg-selv pulled pork-sliders med coleslaw og chilimayonnaise

Hotdogs med økologiske pølser hjemmeristede løg, syltede agurker, ketchup, sennep og remoulade

Minismørrebrød, 4 stk.

Vores event-team ser frem til at modtage din forespørgsel...