Vi er ikke blege for at sige, at vores frokostordning er blandt byens bedste. Vores mad er lavet fra bunden og af rene råvarer og vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder at vi bruger mellem 60-90% økologiske råvarer i vores køkken. Vi ved PRÆCIS, hvad der er i vores mad, og du får frokost helt uden unødvendige tilsætningsstoffer. Alt vores kød kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv, og høns, der har gået frit.
Vi tager udgangspunkt i det danske køkken, har smørrebrødsdage, vegetardage og en ugentlig kagedag. Vi har altid dagens lune ret til både kødspisere og vegetarer, minimum to salater og et udvalg af både kød- og vegetariske pålæg til det hjemmebagte økologiske brød. Herudover er der mulighed for række tilvalg. Som et ekstra gode tilbyder vi til både virksomheden og medarbejderene rabat i vores øvrige restauranter, take away smørrebrød mm.
Kontakt os venligst for priser og hør om muligheden for en prøveordning på +45 20805200 eller på [email protected]