Aamanns Genbo
Aamanns smørrebrød på Vesterbro
Aamanns Genbo er vores nyeste spisehus og bar på Vesterbro i Carlsberg Byen. Med en placering på den flotte Kildeplads bestræber vi os på at blive en del af en travl og hyggelig hverdag for kvarteret mange beboere og øvrige københavnere.
Vores ambition er at blive et naturligt samlingspunkt, når sult og tørst melder sig – du kan altid svinge forbi Genboen.
Hos Genbo samler vi det bedste fra vores restauranter. Vi er et spisehus med alt fra smørrebrød til frokost, “Genbos aftensmad” til aften og snacks til de kolde drinks. I baren har vi otte haner med øl fra Herslev og Carlsberg samt et nøje udvalgt vinkort, der både rummer konventionelle og naturlige vine.
Også her i Carlsberg Byen har vi Det Økologiske Spisemærke i sølv, som er kundens garanti for 60-90% økologi på menuen.
Følg med på vores Facebook og Instagram her.
Vi glæder os til at se dig i Carlsberg Byen!
Menukort
Menuen gælder til d. 3.06.25
Frokost
Smørrebrød
105,- per. stk. Valgfri 3 stk. 295,- (gælder ikke lune smørrebrød)
(V) = vegetarisk, (VG) = vegansk
Gammeldags modnede sild, rødbedesalat, æg, peberrod og ristede boghvedekerner
Koldrøget laks med cremet knoldselleri, syltede rødløg, peberrod og rugkrummer
Æg og rejer med syltet fennikel, estragonmayonnaise og ristede mandler
Avocado med cashew-purløgsemulsion, syltede salatløg, kål og rugchips (VG)
Kartoffel med løvstikkeemulsion, syltede rødløg, radiser, sprød kartoffel og purløg (VG)
Rødbedetatar, sennepsemulsion, æbler, forårsløg og ristede boghvedekerner (VG)
Hønsesalat, honning, sennep, citron, selleri, æbler, hjertesalat og sprødt kyllingeskind
Roastbeef med bearnaisecreme, stegte svampe, syltede agurker og sprød kartoffel
Rørt oksetatar med rygeostcreme, syltede rabarber, bladselleri, forårsløg og sprød kartoffel
Dronning Victoria med rabarber-vaniljemarmelade, ristede mandler og kørvel
Sildetallerken – 235,-
Christiansøpigens sild, creme fraiche, aspargeskartofler og dildsalsa
Marineret sild, ramsløg emulsion, syltet rabarber, radiser og ramsløgsolie
Marineret sild, rødbedesalat, æg og peberrod
Serveres med rugbrød, smør og krydderfedt
Lune smørrebrød
Smørstegt rødspætte, rodfrugtremoulade, syltede rødløg og urter – 165,-
Smørstegt rødspætte, rejesalat, selleri, syltede rødløg og dild – 175,-
Pariserbøf på surdejsbrød med kapers, løg, pickles, peberrod og æggeblomme – 195,-
Håndpillede rejer surdejsbrød, tomatmayonnaise, syltede salatløg, tørret tomat og urter – 165,-
Hønsesalat surdejsbrød, syltede rødløg, selleri, bacon og urter – 145,-
Svampetoast, stegte svampe, Masala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille (V) – 155,-
Frikadeller af kalv og flæsk med kartoffelsalat og radisser – 125,-
Børnenes livret, frikadeller, kartoffelsalat, fiskefilet med remoulade og grøntsagsstænger – 125,-
Dessert
Citronfromage med rabarber og vaniljecreme – 75,-
Mandelkage med blå birkes, marcipan, vaniljecreme og ristede mandler – 75,-
Chokolademousse, 60% Valrhona Oriado chokolade og kakaonibs – 75,-
Chokolademad med chokolade fra Friis-Holm, flødekaramel,
abrikoskompot, vaniljecreme og mandler – 85,-
Menuen gælder til og med den 24. april
Aften
Mindre retter
Kartoffelsuppe med palmekål og chorizo – 95,-
Andekroketter med yoghurt- og urteemulsion og peberrod – 125,-
Bagte beder med tahini yoghurt,, forårsløgsrelish og brændt honningvinaigrette (V) – 95,-
Radicchiosalat, karamelliserede valnødder, blåskimmelost og honning-sennepsvinaigrette (V) – 95,- Oksetatar med rygeostcreme, bladselleri, peberrod og sprød kartoffel - 125,-
Lune Smørrebrød
Smørstegt rødspætte med rodfrugtremoulade, syltede rødløg og urter - 165,-
Smørstegt rødspætte med rejesalat, bagt selleri, syltede salatløg, røget paprika og dild – 175,-
Håndpillede rejer på surdejsbrød, tomatmayonnaise, syltede salatløg, tørret tomat og urter – 165,-
Hønsesalat på smørristet surdejsbrød med syltede rødløg, bladselleri, baconcrumble og urter – 145,-
Svampetoast med stegte svampe, Marsala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille (V) - 155,-
Frikadeller af kalv og flæsk med kartoffelsalat og radisser – 125,-
Børnenes livret
Frikadeller, fiskefilet med remoulade, kartoffelsalat og grøntsagsstænger – 125,-
Dessert
3 rigtig gode oste, kompot, honning og smørstegt rugbrød – 115,-
Mandelkage med marcipan, blå birkes, vaniljecreme og ristede mandler – 75,-
Chokolademousse med 60% Valrhona Oriado chokolade og kakaonibs – 75,-
Citronfromage med rabarber og vaniljecreme – 75,-
Genboens Aftensmad
Vi skifter løbende Genbos Aftensmad efter humør og sæson.
Vi anbefaler at kombinere med 2-3 retter fra vores øvrige menu.
Grillet svinekotelet med urtecrust, forårsgrønt og ravigotesauce 215,-
Grillet spidskål med ajo blanco, basilikumsalsa og hasselnødder (V) – 195,-
Genbos Aftenmenu – 395,-
Vores aftenmenu med snacks og 7 retter i 3 serveringer
Hjemmelavet surdejsbrød med urtesmør
Kartoffelsuppe med palmekål og chorizo
Andekroketter med yoghurt- og urteemulsion og peberrod
Bagte beder med tahini yoghurt, forårsløgsrelish og brændt honningvinaigrette
Radicchiosalat med pære, karamelliserede valnødder,
blåskimmel og honning-sennepsvinaigrette
Grillet svinekotelet med urtecrust, forårsgrønt og ravigotesauce
Grillet fladbrød med ramsløg, confiteret hvidløg, brunet smør, perleløg og comté
Citronfromage med rabarber og vaniljecreme
Genbos Grønne Aftenmenu (V) – 395,-
Vores aftenmenu med snacks og 7 retter i 3 serveringer
Hjemmelavet surdejsbrød med urtesmør
Kartoffelsuppe med palmekål og confiteret porre
Brændte calçot-løg med pisket feta, mynte og mynteolie
Bagte beder, tahini yoghurt, forårsløgsrelish og brændt honningvinaigrette
Radicchiosalat med pære, karamelliserede valnødder,
blåskimmel og honning-sennepsvinaigrette
Grillet spidskål med ajo blanco, basilikumsalsa og hasselnødder
Grillet fladbrød med ramsløg, confiteret hvidløg, brunet smør, perleløg og comté
Chokolademousse med 60% Valrhona Oriado-chokolade og kakaonibs
Serveres fra den 12. april 2025
Morgenmad
Genbos morgenmenu
Surdejsbrød fra vores bageri og smør fra Naturmælk
Røræg med purløg, bagte tomater, piment d’Espelette og grøn olie
Salsiccia-pølser eller stegt grøntsagspandekage med tomatmarmelade og kørvel
Lagret Vesterhavsost med appelsinmarmelade
Frugtsalat med citronverbena
Lun clafoutis – bagt pandekage med hindbær, vanilje og flødeskum
Pris per person – 195,-
A la carte
Røræg med purløg, bagte tomater med piment d’Espelette og grøn olie – 65,-
Salsiccia-pølser med tomatmarmelade og kørvel – 55,-
Lagret Vesterhavsost med appelsinmarmelade – 65,-
Lun clafoutis, bagt pandekage med hindbær, vanilje og flødeskum – 55,-
Yoghurt med bærkompot og honningristet granola – 50,-
Sprød smørcroissant fra vores bageri – 30,-
Surdejsbrød fra vores bageri og smør fra naturmælk – 30,-
Kaffe
Espresso – 35,-
Americano – 35,-
Latte / Cappuccino / Flat white – 45,-
Cortado / Macchiato – 40,-
Islatte – 45,-
Chai latte – 45,-
Øvrige drikkevarer
Æblemost – 40,-
Appelsinjuice – 40,-
Mimosa – Cava og friskpresset appelsin juice – 95,-
Vinkort
Mousserende
NV, Cava Brut Nature, Maria Rigol Ordi, Catalunya, Spanien (øko) – 95,- / 400,-
NV, Crémant d’Alsace, Domaine Fernand Engel, Alsace, Frankrig (øko) – 500,-
NV, La Croix Maître Anne, Bardiau, Champagne, Frankrig – 750,-
Hvidvin
2023, Riesling, Aamanns Selection, St. Anthony, Rheinhessen, Tyskland (øko) – 95,- / 400,-
2023, Gruner Veltliner, Weinberghof Fritsch, Wagram, Østrig (øko) – 115,- / 450,-
2023, Chardonnay Pays d’Oc, Domaine Saint-Paul Fleurs D’Eau, Frankrig (øko) – 125,- / 475,-
2023, Sancerre Blanc La Rabotine, Alban Roblin, Loire, Frankrig – 140,- / 600,-
2023, Margot, Carbonneau, Bordeaux, Frankrig (øko) – 425,-
2022, Sauvignon Blanc, Gabel, Pfalz, Tyskland (øko) – 425,-
2022, Soave Classico DOC, Suavia Azienda Agricola, Veneto, Italien (øko) – 500,-
2023, Anjou En Chenin, Domaine Ogereau, Loire, Frankrig (øko) – 575,-
2022, Grauburgunder Oktav, Hager, Baden, Tyskland – 525,-
2022, Chablis, Lucie Thiéblemont, Chablis, Frankrig – 650,-
2021, Bourgogne Aligoté, Olivier Leflaive, Bourgogne, Frankrig – 650,-
2022, Macon Loché, Domaine Couturier, Bourgogne, Frankrig – 650,-
2019, Saint Aubin Premier Cru Vignes Moingeon, Domaine Roux, Bourgogne, Frankrig (øko) – 850,-
Rosé & Orange
2023, Sancerre Rosé, Lucien Crochet, Loire, Frankrig – 140,- / 650,-
2021, Bedoba Orange, Kakheti Winary, Kakheti, Georgien – 115 /475,-
Rødvin
2021, Montefalco Rosso, Aamanns Selection, DiFilippo, Umbria, Italien (øko) – 95,- / 375,-
2015, Rioja Reserva, Finca del Marquesado, Rioja, Spanien – 115,- / 475,-
2023, Barbera d´Asti Tasmorcan, Elio Perrone, Piemonte – 125,- / 575,-
2019, Spätburgunder Trocken, Weingut Krone, Rheigau, Tyskland – 140,- / 600,-
2021, Côtes du Rhône Villages La Garrigue, Domaine Saint-Étienne, Frankrig (øko) – 450,-
2020, Le Mas Rouge, Domaine Clavel, Languedoc, Frankrig (øko) – 450,-
2021, Escartefigue Rouge, Domaine Labedens, Rhône, Frankrig – 450,-
2023, Montigny Pinot Noir, Nahe, Trocken, Tyskland (øko) – 475,-
2019, Gropello DOC, Cantrina, Lombardia, Italien (øko) – 475,-
2022, Nierstein Pinot Noir, St. Anthony, Rheinhessen, Tyskland (øko) – 525,-
2020, Cuve 8a Beton, Chateau Canon Chaigneau, Bordeaux, Frankrig – 550,-
2022, Bourgogne Rouge Côte D´or, Maison Ambroise, Bourgogne, Frankrig – 675,-
2022, Pinot Noir Santa Rita Hills, Ampellos Cellars, Santa Barbara County, USA – 775,-
2019, Langhe D.O.C Nebbiolo, Aurelio Settimo Langhe, Piemonte, Italien – 800,-
2022, Vosne-Romanée Damaudes, Maison Ambroise, Bourgogne, Frankrig – 1000,-
Dessertvin
2017, Port Late Bottega Vintage, Quinta Santa Eufemia, Douro, Portugal – 115,- / 475,-
2022, Erdener Treppchen Riesling Spätlese, Weingut Mulenhof, Mosel, Tyskland 95,- / 450,-
NV, Manzanilla Fina Miraflores Baja, Bodegas de la Rive, Jerez, Spanien – 500,-
Øl
Økologisk fadøl fra Herslev Bryghus, To Øl og Carlsberg
35 cl. – 65,- / 50cl. – 80,-
Aamanns «Hazy IPA» (5%), øko
Herslev Bryghus «Pilsner» (5,5%), øko
Herslev Bryghus «Forårsbryg» ( 6%), øko
Herslev Bryghus «IPA» (6%), øko
Tuborg «Classic» (4,6%), øko
To Øl «Wheat In Motion» (4,2%)
To Øl «Red Berry Sour Ale» (5,2%)
Flaske og dåse
Herslev Bryghus «Porter» (6,5%), øko – 50 cl. 60,-
To Øl «Beach IPA» (3,5%) – 44 cl. – 65,-
To Øl «Snuble Juice Session IPA» (4,5%) – 33 cl. – 60,-
To Øl «House Of Pale» (5,5%) – 33 cl. – 60,-
Alkoholfri
Herslev Bryghus «Under Solen» (0,5%), øko – 33 cl. 60,-
Herslev Bryghus «Alkoholfri Hvedeøl» (0,3%), øko – 33 cl – 60,-
Carlsberg «Brooklyn Special Effects» (0,4%) – 35 cl. 60,- / 50 cl. 75,-
To Øl « Implosion Lager» (0,5%) – 33cl. 60,-
To Øl « Implosion IPA» (0,3%) – 33cl. 60,-
Snaps og Akvavit
Spørg din tjener for et større udvalg af snaps
Rugbrød – 50,-
Porse – 50,-
Æble-peberrod-citron – 50,-
Snapsemenu med 3 snaps – 125,-
Vi kan vejlede om et smagsmæssigt match mellem kryddersnapsene og din menu.
Andre snapse
Aamanns – Figenblade snaps – 2,5 cl. 50,-
Aamanns – Peach melba . 2,5 cl. 50,-
Aamanns – Gråpære og citronverbena – 2,5 cl. 50,-
O.P. Anderson – Økologisk akvavit – 2,5 cl. 50,-
Linie Akvavit – 2,5 cl. 50,-
Radius Distillery – Dild med caviar – 2,5 cl. 50,-
Påske snaps, Hr. Skov – 2,5 cl. 50,-
Rabarber/ingefær snaps, Brøndum -2,5 cl. 50,-
Cocktails
Gin & Tonic – 90,-
Radius Distillery Gin – Fever tree Tonic – citron
Gimlet – 100,-
Gin – lime – sukkersirup
Elderflower Breeze – 100,-
Hyldeblomstlikør – vodka – agurk – citron
Bramble – 100,-
Radius Distillery Gin – solbær – blåbær – hindbær – citron
White Negroni – 100,-
Radius Distillery Gin – Lillet Blanc – bergamottelikør
Aperol Spritz – 100,-
Whiskey Sour – 110,-
Four Roses Bourbon – Angostura – citron – æggehvider
Espresso Martini – 110,-
Vodka – Kahlua – kaffe
Mocktails
Cucumber Sour – 70,-
Agurk – citron – sukkersirup – æggehvide
Grape Times – 70,-
Grapefrugt – timian – citron
Avec
Whisky Aberlour 12 års – 3 cl. 115,-
Rom Plantation Isle of Fiji – 3 cl. 95,-
Cognac Pierre Ferrand Ambre 1er Cru – 3 cl. 115,-
Grappa di Nebbiolo – 3 cl. 95,-
Mezcal Vida Mezcal – 3 cl. 100,-
Gammel Dansk – 2 cl. 50,-
Fernet Branca – 2 cl. 50,-
Chartreuse – 3 cl. 50,-
Soft Drinks
Filtreret vand med eller uden brus, ad libitum – 20,-
Coca-Cola // Coca-Cola Zero – 40,-
Aamanns hjemmelavede sodavand Hyldeblomst, verbena, jasminte – 45,- / 90,-
Passionsfrugt, oolong te – 45,- / 90,-
Hindbær, jordbær – 45,- / 90,-
Citronlemonade– 45,-
Rebæl
Citron, ingefær og yuzu – 40,-
Hyldeblomst, mynte, citron – 40,-
Hvid te, fersken, citronverbena – 40,-
Varme drikke
Kaffe fra Ønsk
Espresso – 35,-
Americano – 35,-
Cortado – 40,-
Macchiato – 40,-
Flat White – 45,–
Cappuchino – 45,–
Latte – 45,–
Iskaffe – 45,–
Chai Latte – 45,–
Te fra A. C Perch’s
Earl Grey – 35,-
White Temple – 35,-
Green Tea – 35,-
Chokolade Fra Valhrona
Varm økologisk chokolade – 45,-
Genbos Påskefrokostmenu er tilgængelig fra den 12.-21. april
Påskemenu
3 mini-smørrebrød:
Gammeldags modnede sild, rødbedesalat, æg, peberrod og ristede boghvedekerner
Hønsesalat med honning, sennep, citron, selleri, æbler, hjertesalat og sprødt kyllingeskind
Æg og rejer med syltet fennikel, estragonmayonnaise og ristede mandler
Smørstegt rødspætte med rejesalat,
bagt selleri, syltede salatløg, røget paprika og dild
Citronfromage med rabarber og vaniljecreme
Kr. 385
Grøn Påskemenu
3 mini-smørrebrød:
Rødbedetatar med sennepsemulsion, æbler, forårsløg og ristede boghvedekerner
Kartoffel med løvstikkeemulsion, syltede rødløg, radiser, sprød kartoffel og purløg
Avocado med cashew-purløgsemulsion, syltede salatløg, kål og rugchips
Svampetoast på surdejsbrød med stegte svampe,
Marsala, æbler, creme fraiche, citronskal og persille
Chokolademousse med 60% Valrhona Oriado-chokolade og kakaonibs
Kr. 385

Adresse
Kildepladsen 6
1799 København V
Åbningstider
Frokost
Mandag-Lørdag
11.30-17.00
Sidste bestilling 16.00
Søndag
11.30-17.00
Sidste bestilling 16.00
Aften
Mandag-Torsdag
17.30-22.30
Sidste bestilling 20.15
Fredag-Lørdag
17.30-23.00
Sidste bestilling 20.45
Søndag
Lukket