Syltede løg

Del opskrift

Ingredienser

Løg
750 g løg, gerne rød-, skalotteeller italienske borettane-løg
2 spsk havsalt
Syltelage
2 ½ dl æbleeddike
2 dl vand
250 g honning
2 stængler timian
2 laurbærblade
10 peberkorn
1 tsk havsalt

Fremgangsmåde

Løg

Pil løgene og skær dem i 2 cm brede både på langs med løgets fibre. Vend løgene grundigt med salt i en skål og lad dem trække i ca. 1 time. Kom løgene i en sigte, skyl dem kort og kom dem derefter i et skoldet sylteglas.

Syltelage

Kom alle ingredienserne til syltelagen i en gryde og kog op, til honningen er helt opløst. Afkøl lagen og hæld den over løgene. Løgene holder sig i 1 uges tid på køl.

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Smørrebrød
  • Hovedretter
  • Grønne opskrifter
  • Fisk og skaldyr
  • Salat
  • Tilbehør
  • Sylt
  • Sødt
  • Jul
  • Snaps