Klassisk påskefrokost hos Aamanns Genbo

Jamen det er jo påske! Prøv vores klassiske påskefrokost hos Aamanns Genbo i perioden 3.-10. april. Den går også fortrinligt til snaps 😉

1. servering
Minismørrebrød
Æg og rejer med estragon og kyllingeskind
Hønsesalat med hjertesalat og æbler
Lammeculotte med syltede agurker og urtecreme

2. servering
Lunt
Smørstegt paneret rødspætte med
remoulade og syltede løg

3. servering
Dessert
Citronfromage med
vanilje og mørk chokolade

365 kr.

1. servering
Minismørrebrød med
Avocado med citroncreme og kål
Kartoffel med røget mayonnaise og radiser
Rødbede med ostecreme og æbler

2. servering
Lunt
Svampepatê med linser, stegte løg og svampe

3. servering
Dessert
Citronfromage med
vanilje og mørk chokolade

365 kr.

Forår på menuen hos Aamanns Replik

Vi er kommet i påskehumør og har sammensat en særlig påsket menu til både frokost og aften. Menuen serveres i perioden 3.-10. april.

Vores særlige menu med 6 retter,
i tre serveringer, nogle til deling ”Family Style”
  bestilles af hele bordet – menuen kan ikke kombineres med retter fra a la carte menuen 

1. servering
Karrysild med æg, purløg,
æbler, løg og karse 

Solbærsild med glaskål, syltede
løg, skovsyre og fedtegrever

Islandsk laks med puntarelle, appelsiner, sennepskorn, dild og mandler  

Smørstegt paneret rødspætte med
remoulade, syltede løg og citron  
– 
2. servering
Langtidsstegt lam med spidskål,
kartoffelkompot og forårsløg  
– 
3. servering
Rabarbertrifli med hvid chokolade,
vaniljeis  og chokolade påskeæg 

495 kr.

1. servering
Solsikkekernehummus
serveret med rugbrødschips
Kørvelsuppe med porre og danske linser

1. servering
Risotto med svampe og midsommerost
Vandbakkelse med rejer og østers
Islandsk laks med syltet fennikel og dild
Krogmodnet tatar med cornichoner
og sprøde kartofler

3. servering 
Confiteret torsk med jordskokker og beurre blanc 

4. servering
Lam med gulerødder, ramsløg og spinat

5. servering
Rabarbertrifli med hvid chokolade og vaniljeis
og chokolade påskeæg

545 kr.

Menuen tilbydes også vegetarisk.
Skriv venligst i kommentarfeltet
hvis I ønsker den vegetariske menu
samt antal ved booking af bord.

Kontakte os på mail minium 24 timer i forvejen hvis der ønskes særlige behov ift. maden på:
[email protected]

Påskefrokost i indre by hos Aamanns 1921

I påsken har vi kælet for de klassiske påskeingredienser og skabt smagfulde påskemenuer hos Aamanns 1921 til både frokost og aften. Tilgængelig i perioden 3.-10. april.

Vores særlige menu med 8 retter, i tre serveringer, nogle til deling ‘Family Style’
bestilles af hele bordet. Menuen kan ikke kombineres med a la carte menuen
.

1. servering
Seks mindre retter på fad
Gammeldags modnede sild serveret
med æbler og crème fraiche

Solæg med purløg og sennep

Bagte rødbeder med ost
og sprød boghvede

Islandsk koldrøget laks med
fennikel og urtemayonnaise

Håndpillede rejer med
citronmayonnaise og karse

Smørstegt og paneret rødspætte med kål- og rodfrugtremoulade, syltede løg og citron

2. servering
Lam med ramsløg og glaserede gulerødder

3. servering
Rabarbertrifli med knas og mælkeis
og chokolade påskeæg

550 kr.

1. servering
Solsikkekernehummus med rugbrødschips
Brioche brød og hjemmelavet smør
Stegte artiskokker og hvidløg

2. servering
Solæg med røget æggeblomme og sennep
Krustade med rødbeder og syltede hybenroser
Hummer med citrontimian og piment d’espelette
Charcuterie af danske frilandsgrise
Krogmodnet oksetatar og peberrod 

3. servering
Havtaske med kartofler og bisque

4. servering
Lam med ramsløg og glaserede gulerødder

5. servering
Rabarbertrifli med knas og mælkeis
og chokolade påskeæg

695 kr.

Menuen tilbydes også vegetarisk. 
Skriv venligst i kommentarfeltet hvis I
ønsker den vegetariske menu samt antal
ved booking af bord.

Kontakte os på mail minium 24 timer i forvejen hvis der ønskes særlige behov ift. maden på:
[email protected]