Nip de grønne jordbær. Skold sylteglasset med kogende vand og kom jordbærrene i – de skal fylde glasset helt ud.
Kom alle ingredienser til syltelagen i en gryde, kog op, tag gryden af blusset og tilsæt evt. Atamon. Hæld den varme lage over jordbærrene og luk låget med det samme.
Lad dem trække til næste dag, opbevar derefter de syltede jordbær på køl, hvor de kan holde sig uåbnet i min. 6 måneder.
Tilmeld dig vores smørrebrødspost og få seneste nyt fra restauranterne, lækre opskrifter, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.