Hak skalotteløget fint, skær æblet i små tern på 1⁄2 x 1⁄2 cm, hak dilden groft og kom det hele i en skål.
Skær spidskålene i halve, smelt 2/3 af smørret i en stor tykbundet gryde og lad det bruse af. Læg spidskålene i gryden med skærefladen nedad og steg dem i ca. 10-15 minutter, til de har fået godt med farve og er næsten møre. Vend dem og steg videre i ca. 3-4 minutter. Krydr med salt og frisk- kværnet peber undervejs.
Læg spidskålene på et fad med skærefladen opad. Kom resten af smørret i gryden, lad det brune, tag gryden af blusset og vend hurtigt æbler, skalotteløg, dild og hasselnødder rundt i det brunede smør og fordel det henover spidskålene.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.