Hak skalotteløget fint og kom ingredienserne i en skål, vend det hele sammen og smag til med salt, peber og eddike.
Tag sildefileterne og dup dem tørre på et stykke køkkenrulle. Lad dem være hele eller skær dem i passende stykker.
Kom lidt sennepscreme på rugbrødet, læg silden ovenpå og kom mere sennepscreme på, så silden er dækket. Halvér solæggene og anret dem ovenpå sildene sammen med tynde skiver af løg, kapers, kørvel, estragon og sprød boghvede.
Alternativ: Hvis man har planlagt en større frokost, hvor det er for omfattende at lave individuelle smørrebrød, kan sildene skæres i mindre bidder, vendes i sennepscremen og serveres i et fad med brød og tilbehør ved siden af.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.