Bring en gryde med vand (evt. med lidt af aspargesskrællerne) og rigeligt salt i op at koge. Trim 0,5 cm af enderne og skræl de hvide asparges grundigt! Kog aspargesene hele i 5-8 minutter, afhængigt af tykkelsen. Test med en kniv eller skær et stykke af – de skal være lige akkurat møre.
(Hvis saucen skiller, tilsæt en spsk iskoldt vand i kanten af gryden og pisk kraftigt og koncentreret i kanten med vandet og saml saucen).
Server de varme asparges med hollandaisesauce hældt over den nederste trediedel. Tip: du kan også supplere hollandaisen med finthakkede krydderurter som, kørvel, purløg og/eller basilikum.
Få lækre opskrifter, seneste nyt fra restauranterne, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer 🌾
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.