Brombærsyltetøj

Del opskrift

Ingredienser

Råvarer
1 kg brombær
300-400 g lyst rørsukker - alt efter bærrenes syre
1 stang vanilje
3⁄4 dl citronsaft
1 spsk pektinpulver
2 spsk sukker

Fremgangsmåde

Bland brombær med sukker i en tykbundet gryde, tilsæt citronsaft, skrab kornene ud af vaniljestang- en og tilsæt vaniljekorn og stang.

Kog langsomt op til kogepunktet og lad det koge igennem i 5 minutter. Bland sukker og pektin og drys det i en tynd stråle i de kogende brombær under omrøring.

Lad det koge op og hæld derefter syltetøjet på skoldede sylteglas. Sæt dem på køl, når de er kølet af.

Brombærsyltetøjet holder sig uåbnet på køl i ca. 4-6 måneder køl og i ca. 2-3 uger på køl efter åbning.

 

Se de mange andre lækre opskrifter fra Aamanns

  • Alle opskrifter
  • Smørrebrød
  • Hovedretter
  • Grønne opskrifter
  • Fisk og skaldyr
  • Salat
  • Tilbehør
  • Sylt
  • Sødt
  • Jul
  • Snaps

CPH Marathon og tidligere lukket søndag d. 11. maj

Grundet marathon i Indre By, kan du opleve større forsinkelser på din levering søndag d. 11. maj. Vi anbefaler derfor, at du selv afhenter sin ordre fra vores Deli og Takeaway på Østerbro eller i Carlsberg Byen.

Herudover fejrer vi vores personale og hele holdet er derfor til årsfest til aften 🎉
Derfor lukker vi vores restauranter samt Deli og Takeaway tidligere denne dag, hvor sidste bestilling er kl. 15.30.

Vi håber på jeres forståelse.