Bland brombær med sukker i en tykbundet gryde, tilsæt citronsaft, skrab kornene ud af vaniljestang- en og tilsæt vaniljekorn og stang.
Kog langsomt op til kogepunktet og lad det koge igennem i 5 minutter. Bland sukker og pektin og drys det i en tynd stråle i de kogende brombær under omrøring.
Lad det koge op og hæld derefter syltetøjet på skoldede sylteglas. Sæt dem på køl, når de er kølet af.
Brombærsyltetøjet holder sig uåbnet på køl i ca. 4-6 måneder køl og i ca. 2-3 uger på køl efter åbning.
Tilmeld dig vores smørrebrødspost og få seneste nyt fra restauranterne, lækre opskrifter, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.