Kog kirsebær og sukker op i en kasserolle. Lad det koge i 3-4 min. Si saften fra gennem en sigte. Kom saften tilbage i kasserollen sammen med kanel og stjerneanis. Kog saften ind til cirka halvdelen og skru ned for blusset, så det kun simrer.
Rør majsstivelsen ud i lidt vand og hæld det i gryden med kirsebærsaft. Kog igennem og tilsæt kirsebærrene fra sigten. Kog op. Tag gryden af blusset og hæld kirsebærvinen eller portvin i og rør igennem.
Husk at fiske kanelstang og stjerneanis op, inden kirse- bærsaucen lunes igennem og serveres til risalamanden.
Du finder selvfølgelig opskriften på risalamande HER
Tilmeld dig vores smørrebrødspost og få seneste nyt fra restauranterne, lækre opskrifter, updates fra Adams køkken, gode tilbud og konkurrencer
Med et ønske om at tage sin virksomhed i en endnu mere bæredygtig retning har Adam Aamann fået økologicertificeret store dele af sine forretninger med en økologiprocent på 60-90 %. Dermed skærper Adam Aamann den kurs, han har navigeret efter siden åbningen af Aamanns Deli & Takeaway i 2006.